Astrološke napovediFeatured

Zvezdne novice od 6.8. do 12.8.2016, pred delnim Luninim mrkom

Luna je v rastoči fazi, v sredo, bo prvi Lunin krajec

Ob rastoči Luni se poglabljamo v nove teme, razvijamo nove ideje, smo bolj družabni in aktivni. Če poenostavimo, se torej polnimo, ko Luna raste, nasprotno pa se ob padajoči Luni praznimo, saj ob padajoči Luni energija teče od nas v svet, ob rastoči Luni pa od zunaj k nam.

Zato padajoča Luna stvari zaključuje, ob njej lahko čistimo organizem, z raznimi dietami, ob rastoči Luni pa obratno, uživajmo hrano, ki nam daje več energije, saj smo od mlaja, pa vse do Ščipa veliko bolj aktivni, ustvarjalni in družabni.

Predvsem je pomembno obdobje od prvega krajca, pa vse do Ščipa, saj je tedaj najbolj intenziven in komunikativen teden.

Prvi Lunin krajec je v sredo, 10.8., Ščip pa bo v obliki delnega Luninega mrka, 18.8.

Najpomembnejšo vlogo bo v tem tednu igral Mars, v svojem največjem odmiku, od ekliptike, ustvarja pogoje za nenavadne dogodivščine, ter sovpada z začetkom olimpijskih iger, v Braziliji. Mars OOB, je namreč vedno aktiviral izjemne športne uspehe ali rekorde, ter po drugi strani pripravljal neobičajne okoliščine določenih dogodkov. Družbeno povzroči takšen položaj Marsa precej škode in zmede, saj vzpodbuja pretirane reakcije in izbruhe nasilja.

Ko je bil nazadnje Mars v tako močnem odmiku, od ekliptike, to je bilo leta 2003, je bila izredna suša in visoke temperature, kar ustreza tudi letošnjemu avgustu.

Svetujem vam, da močan Marsov potencial uporabite v ustvarjalne namene, da usmerite energijo v ljubezen in strast, ter da dodatno moško energijo znate pravilno udejanjati, ter z njo počnete same lepe stvari.

Poleg Marsa bo ta teden pomemben igralec tudi Uran, zelo veliko podporo bodo imeli novi izumi in tehnologije, humani projekti, splača se vam potruditi pri vašem ustvarjalnem delu, če preživljate dopust, študirajte, berite knjige, izpopolnjujte se in izobražujte.

Planetarni vplivi so sicer dobri, čeprav je Marsov vpliv nevaren, sploh pri koleričnih, impulzivnih osebah, lahko te slabe lastnosti še potencira. Vreme bo sušno in vroče, prav zato nas znajo presenetiti močna vročinska neurja, ki so tudi simbol Marsa OOB. Čeprav ta teden še ne bo bistvenih sprememb, bomo zagotovo čutili nenadne nove izzive ali spremenjene okoliščine, ki se jim bomo morali prilagoditi.

Približujejo se jesenski mrki, pred nami je delni Lunin mrk, 18.8., 1.9. pa izjemno močan Sončev mrk, vsi vplivi bodo delovali precej stresno, v splošnem je precej neugodna družbena klima, prišli smo do obdobja, katerega smo v letnem horoskopu opisovali, kot najbolj neugodno obdobje, v letošnjem letu. Seveda to velja za družbeno ali mundano astrologijo, na osebni ravni lahko mirno preživite te dneve, potrudite se, da boste sposobni in zreli, da vas stres ne posrka v svoje vrtince.

V času med mrki bodo v zraku tudi duhovne energije, zato morate slediti sebi, lahko se vam razodenejo pomembne stvari, z vašo življenjsko nalogo ali kariero. Zanimivo je, da se dan pred Sončevim mrkom Merkur obrne v retrogradno gibanje, ter se na svoji poti nazaj približa severnemu Luninemu sečišču. Sledite torej svojemu čutenju in resnici, nebo vam v času okoli mrkov lahko dobro pokaže vašo pot ali življenjsko nalogo, poslanstvo, če tako hočete, prav tako je energija primerna za druženje, predvsem je pomembno, da se znate sprostiti, saj se bodo skozi sproščene odnose in lahkotno energijo izoblikovale prave ideje in smernice, ki so pomembne za vaše delo in kariero.

Gaia Asta

O Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !