Astrološke napovediFeatured

Zvezdne novice, prvi Lunin krajec, 3.9. do 9.9.2016

Obročasti Sončev mrk je za seboj pustil sled zdravljenja in preobrazbe, predvsem je narava tega mrka povezana z odnosi, ki jih je bodisi presvetlil s svojo energijo in izboljšal njihovo kakovost ali jih do konca razstavil ter energijsko pomagal partnerjema, da se razideta.

Na družbeni ravni se dogajajo zahtevne zadeve, od katerih je precej odvisna prihodnost vseh nas.

Po retrogradnem Merkurju in Jupitru, ki 9.9. prestopi v znamenje tehtnice, bi se moralo začeti zgodovinsko in izjemno pomembno pogajanje med Turčijo in Evropo, rezultat tega pogajanja je negotov, saj Jupiter v tehtnici sicer išče kompromise, vendar se prav tako lahko končni rezultat prevesi v eno ali drugo skrajnost. Če že nič drugega, vam priporočam, da v sebi najdete ravnovesje, naj si bo to med delom in prostim časom, saj je to neprestavljivo bolj pomembno, kakor bi si kdaj koli upali priznati, prosti čas namreč omogoča razvoj ustvarjalnosti in duhovnih vrednot, le te pa so izmed vsega najbolj pomembne in nas osvobajajo, od priklenjenosti v suženjstvo materialnega sveta. Živite skromno in modro, Jupiter v tehtnici je vendarle veliko bolj lahkoten in vam bo pri tem pomagal.

Naj vas še enkrat opozorim, da smo v obdobju retrogradnega Merkurja, kar pomeni, da čas ni primeren za začetek novih projektov, v tej fazi bo vztrajal vse do 22.9., poleg tega se približujemo Ščipu, ki bo ponovno v obliki delnega Luninega mrka postopoma zaključil obdobje jesenskih mrkov. Zato so vsi aspekti veliko bolj občuteni in intenzivnost dogajanja je večja na vseh področjih osebnega in družbenega življenja. Predvsem je največja pozornost usmerjena k retrogradnemu Merkurju, ta nam razgrinja napake, oziroma nedokončane zadeve iz preteklosti, ter nam s tem omogoča, da jih popravimo, oziroma uredimo.

Sobota, 3.9.
Luna se giblje skozi družabno znamenje tehtnice, stvari bodo uravnotežene, primeren čas je za druženje, s pogovorom lahko pridete do pomembnih uvidov. Luna je v konjunkciji z Venero, odličen dan za ljubezen in romantiko.

Nedelja, 4.9.
Luna v tehtnici je v sekstilu z Marsom, vpliv Marsa bo še vedno močan, čeprav bo njegova intenziteta začela popuščati, zapluli bomo v mirnejše vode. Prihajamo pa v vremensko bolj negotovo obdobje, smo še vedno v obdobju med mrki, kar pomeni, da bodite prijazni in negujte notranji mir.

Ponedeljek, 5.9.
Luna je v praznem teku, do 14. ure in 40 minut. Merkur je retrograden, dopoldan ne bo bistvenih dogodkov, odsvetujem pomembnejše sestanke, popoldan bo energija Lune pomagala, da dokončate določeno zadevo, povezano z konkretnim življenjem.

Torek, 6.9.
Luna v škorpijonu raste, danes je v lepih aspektih s Soncem, napetosti bodo popustile, rešili boste neko pomembnejšo zadevo, ter bolj z optimističnimi očmi gledali v prihodnost. Sonce prihaja v trigon s Plutonom, na družbeni ravni se bodo dogajale pomembnejše stvari, boljše novice nas čakajo, saj bodo končno na globalni ravni dosegli korak k večji stabilnosti.

Sreda, 7.9.
Luna potuje skozi škorpijona, veliko bo dogajanja, čeprav ne bomo natanko vedeli, se bo vseeno izkazalo, da smo na pravi poti in kljub temu, da bomo imeli občutek, da se zaman trudimo, se bo izkazalo, da bomo vendarle dokončali zastavljen izziv. Energija bo težja in zdravstveno občutljiv ljudje bodo težje prenašali dnevne aspekte, Sonce trigon Pluton in Venera sekstil Saturn.

Četrtek, 8.9.
Luna vstopi v strelca in se približuje Saturnu. Bodite prizanesljivi do drugih, kajti Saturn bo že sam po sebi jemal tisti optimizem, ki ga zna Luna v strelcu pričarati. Ne poskušajte preveč trmasto vztrajati, kajti načrte boste morali tako ali drugače spremeniti, saj je Merkur retrograden.

Petek, 9.9. Prvi Lunin krajec
Luna je v optimističnem strelcu, v kvadratu na Sonce v devici, danes je prvi Lunin krajec. Luna potuje do Marsa, dan bo zelo dinamičen in polni bomo energije. Bodite previdni in natančni v komunikaciji, saj lahko v poletu pozabite na nekaj zelo pomembnega, posvetujte se, toda sledite sebi, zaupajte svojemu znanju.

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !