Zvezdne novice, ščip v dvojckih, 9.6.2017

Zvezdne novice, ščip v dvojckih, 9.6.2017

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Včeraj, 9.6. ob 15.10. uri se je zgodil močan Ščip, ki je “uščipnil” dvojčkovo energijo in prinesel odlične energije, ter dobro počutje na osebni ravni.

Zelo dobro obdobje je, da se odprete v odnosu, kajti v času Ščipa sta Venera in Mars v sekstilu.

Obdobje dvojčkov, še najbolj v času okoli Ščipa, je zelo primeren čas za študij, nova spoznanja, odkritja in podobno. Planeti so izjemno naklonjeni in usklajeni, prinašajo nam nove informacije in nas izpolnjujejo na ljubezenskem področju.

Za marsikoga bo prav zdaj napočil trenutek, da se povzpne en korak naprej v duhovnem razvoju ali se še tesneje poveže v ljubezenskem življenju. Ščip bo močan v sebi nosi potencial združevanja in sodelovanja.

Ob Ščipu bo Luna v konjunkciji s Saturnom, Sonce pa bo v naslednjem tednu doseglo opozicijo s Saturnom. Saturn nas bo opozarjal na določene navade, za katere bi bilo dobro, da jih opustite. Saturn je vendarle učitelj, ki nam pokaže, kako naj živimo, da ustvarjamo harmonijo s sabo in drugimi.

Od Ščipa dalje se nam bo odpiralo neko povsem novo področje, če nekaj že dlje časa pripravljate, vas zagotovo čaka uspeh. Veliko priložnosti, bo na področju znanja, turizma in ekologije. Veliko podporo bo uživalo malo podjetništvo in male obrti.

Aspekti ob Ščipu so združevalni, na področju ljubezni ste zastavili neko novo pot, katera bo gonilna sila vse do zimskega obdobja, ko boste znova zagnali kolesje novih idej.

V tem času astrološko nebo prinaša veliko pomembnih informacij, uživamo podporo za osebnostni in duhovni razvoj, priporočam, da ste dovolj pogumni in si upate živeti svojo resnico, svoje ideale, biti to, kar ste, kajti vrata prihodnosti se odpirajo pogumnim. Predvsem se ne izgovarjajte na neke zunanje okoliščine ali blokade, ampak poglejte vase, ter poiščite ovire v vas samih, jih premagajte in se odprite novemu življenju.

Po zanimivem Ščipu, se bo dejansko odpiralo pravo obilje novih priložnosti, le pogumno in marljivo se podajte na novo pot in se osvobodite prepričanj, ter ovir, ki vam preprečujejo, da bi si upali biti zares izvirni.

Prebuditev ljubezni

Od Ščipa dalje se vam bo odpiralo neko povsem novo področje, če nekaj že dlje časa pripravljate, vaš zagotovo čaka uspeh. Ob Ščipu sta bila Venera in Mars v sekstilu, Jupiter pa na ascendentu, v naših krajih, kar spet prinaša obilico priložnosti, na področju znanja, zdravilnega turizma, zdravja in ekologije.

Veliko podporo bo uživalo malo podjetništvo in male obrti, turizem je vendarle ogromna tržna niša, za vse vrste bio-kmetijskih produktov, domačih jedi, spominkov, ročne obrti, skratka na tem področju se lahko preživi veliko število obrtnikov in družinskih podjetij, upam da bodo ljudje znali ta potencial tudi dobro izkoristiti.

Prihaja tudi slab aspekt, Sonce in Merkur v dvojčkih se bosta znašla v neugodni opoziciji z Saturnom, možne so spet vročinske nevihte s točo, proti koncu tedna, aspekt prinaša tudi birokratske ovire in slaba zakonodaja, predvsem za mala podjetja.

Omejitve se bodo odražale tudi v novinarskih krogih, izrazito bo veliko nasprotje med slabimi družbenimi vplivi in dobrimi vzpodbudnimi vplivi za malega človeka.

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.
Deli to s prijateljem