Išči
Generic filters
zvezdne novice
foto:wallpapers.com

Zvezdne novice, Škorpijonov mesec – 22.10. do 28.10.2016

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Gaia Asta
X

Spremljaj objave: Gaia Asta

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Po razburljivem tednu močnega Ščipa, se bodo energije postopoma umirile, v nedeljo je vstop Sonca v močno znamenje Škorpijona.Škorpijona poznamo, kot progresivno znamenje, nabito s seksualno energijo, za ljudi rojene v znamenju škorpijona, se zdi, kakor, da bi bili priklopljeni na vir brezmejne energije, vse stvari so sposobni izpeljati do konca, so temeljiti in sposobni skoraj neverjetne regeneracije. Škorpijona pogosto enačimo tudi s feniksom, saj umira, da se potem ponovno dvigne iz pepela. Škorpijoni so odlični sodelavci, le ne smemo vstopati v konflikt z njimi ali si nakopati kakšne zamere, kajti škorpijoni ne znajo odpuščati. Če so duhovno razviti, imajo izjemno pronicljiv um, razmišljajo globoko in poetično, v nerazviti obliki znajo biti destruktivni in zamerljivi. Škorpijonom vlada planet Mars, v sodobni astrologiji planet Pluton. Mars je borben, energetsko pozitiven, Pluton pa je planet transformacije. Skratka škorpijoni so sposobni, v svoji pozitivni pojavnosti transformirati negativne energije v pozitivne.Škorpijona ali škorpijonke skorajda ne moremo zgrešiti, saj imajo globoke, ponavadi temne oči in so na nek način zelo markantni in usodni. Škorpijonov mesec je čas, ko Salamandri prilezejo na dan, narava se umakne pod površje zemlje, drevje odvrže listje in vse eno letnice svojo energijo shranijo v semenih, to je mesec korenine in mesec, ko so naši pokojni predniki najbližje tostranstvu, zato tudi v tem času praznujemo prvi november, dan mrtvih…V tem tednu bo imela Luna močno energijo manifestacije, končno se bo uresničevalo tisto, za kar se že dolgo trudimo.Ta teden bo čas premikov, priporočam, da ste marljivi in izkoristite energijsko močne dneve, za dosego vaših ciljev. Proti koncu tedna nas čaka Merkur konjunkcija Sonce – Kazimi v škorpijonu. To je izjemno dober znak, saj prinaša dobre informacije ali spoznanja, ki nam bi bila sicer skrita, oziroma bi jih lahko spregledali.Teden je tudi ugoden za denar in finančne zadeve, skratka vse zemeljsko, bo imelo podporo manifestacije.Družbeno v tem tednu ne bo močnejših dogodkov, planeti so bolj orientirani v osebno sfero.Sredi tedna bo Venera v kvadratnem aspektu z Neptunom, to je dinamični aspekt, ki lahko povzroča čustveno negotovost ali pa vam nudi obilo inspiracije. Sledila bo Venera v sekstilu z Jupitrom, kar je zelo srečen aspekt, prinaša dobre rezultate na področju vašega dela, osebnega življenja ali odnosa, skratka dober teden, v začetku škorpijonovega meseca.
Pomembno je, da se v tem času mirno prepuščate svojemu življenjskemu poslanstvu in seveda neskončni ljubezni.
Sobota, 22.10., Zadnji Lunin krajec Luna je v raku, danes v dinamičnih aspektih, kvadrat Merkur in Sonce. Dan bo moker, saj bodo dinamični aspekti z Luno v raku manifestirali razburljivo vremensko dogajanje, sicer se raje posvečajte sprehodom, teku ali športu in ne za-padajte v konflikte. Dan bo sicer stresen, vendar to energijo lahko uporabimo v pozitivne namene.Nedelja, 23.10., Sonce vstopi v škorpijona Danes so na nebu lepi aspekti, Luna v levu je v trigonu z Venero in v sekstilu z Jupitrom, odličen dan je za druženje, obiskovanje prireditev, dobri aspekti obetajo pozitivna srečanja. Danes je Sonce vstopilo v škorpijona, začenja se najbolj mističen mesec. Jejte kostanj in ostale gozdne sadeže, ti vam bodo prinašali obilico zdravja.Ponedeljek, 24.10. Do 14.22. ure so odlični aspekti, Luna je v trigonu z Uranom. Delavni in sposobni boste urediti tudi zelo zahtevna opravila. V zraku bo veliko energije, po 14. uri bo Luna v praznem teku, torej čas primeren za druženje. Danes bo Merkur, planet, ki simbolizira komunikacijo, vstopil v znamenje škorpijona, kjer bo ostal še ves mesec. V komunikaciji bomo bolj natančni, bolj direktni, močneje bomo izražali svoje mnenje. Pripravljeni se bomo tudi boriti za svoj prostor in svoj prav.Torek, 25.10. Luna v devici, sekstil Sonce, kvadrat Venera in opozicija Neptun. Danes so v zraku delavni aspekti, komunikacija bo še vedno odprta, dan je primeren, za vse vrste dogovorov, lahko se lotite in odprete tudi bolj kočljive teme, s pravilno in odkrito komunikacijo boste lahko razrešili marsikaj, kar se vam je doslej zdelo skorajda nerešljivo.Sreda, 26.10. Luna v devici v trigonu z Marsom in Venera sekstil Jupiter. Odlični aspekti, dan je primeren za pomembne premike v vaši karieri. Srečna energija bo in delavna, marsikaj lahko dosežete.Četrtek, 27.10. Luna bo v praznem teku, toda Merkur bo zaplaval preko Sončeve ploskve, prinašal bo pomembne informacije, dan je odprt za ideje in načrtovanje.Petek, 28.10. Luna v tehtnici v harmoničnih aspektih, ravnovesje energij bo nudilo obilico optimizma, nič vam ne bo težko, uporabite vso svojo energijo, da jo lahko vložite v pozitivne projekte. Ne pozabite, da imate poleg službe tudi osebno življenje, kar je v teh dneh zelo pomembno.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem