Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Zvezdne novice – Strelec, od 19. do 25.11.2016

zvezdne novice
Oglas

Luna se pomika proti zadnjemu Luninemu krajcu, realizirale se bodo stvari, ki jih že dolgo načrtujete in se za njih trudite. Energija strelca vas bo tudi povabila na krajše ali daljše izlete, potovanja, če nič drugega boste zrli v nebo, katerega bo sicer v prihodnjih dneh izpiralo deževje, toda škorpijonovo vreme se bo kljub klimatskim spremembam slej ko prej poslovilo in nastopilo bo obdobje strelca, čistega neba, svežega zraka in snega, ki bo pobelil gorske vrhove.V ponedeljek, 21.11. bo Sonce vstopilo v znamenje strelca, ta premik predstavlja dvig od materialnega k duhovnemu, začetek zimskih sanj. Drevje v strelcu bo zaspalo vse do pomladi, letošnje obdobje strelca bo zaradi vseh konstelacij, ki se bodo zvrstile, še bolj pomembno in bo omogočalo nove izume, spoznanja, veliko novih idej, tudi poslovnih, katere Slovenija nujno potrebuje, da se lahko nekoliko dvignemo v standardu, zaslužku in priložnostih.Pomembno je, da v obdobju prehoda, iz škorpijona, v strelca pazite na zdravo prehrano, da jeste čim bolj naravno, veliko vlaknin, oreščkov, kostanja in zaužijete dovolj vitaminov. Nadvse pomembni so agrumi, ki pomlajujejo kožo, korenje in zelje, s katerim boste čistili kri.

Pred nami so čudoviti dnevi, v katerih boste lahko dokončevali projekte, kateri imajo tudi veliko možnosti, da vam tudi uspejo.
Ljudje, rojeni v znamenju strelca, so večni optimisti, entuziasti, v življenju sledijo višjim ciljem, materialno jih ne zanima, pač pa stremijo k duhovnemu. Najpomembnejše od vsega so iskreni in pristni odnosi. Prihodnost doživljajo, kot možnost za razvoj in izmed vseh ostalih znamenj znajo iz vsake situacije potegniti najboljše. So zadnji predstavniki elementa ognja in predstavljajo modri plamen, ki spreminja žerjavico v pepel. V njihovem času je zimski solsticij, s katerim zaključujejo svojo vladavino in vrnejo severno poloblo iz noči v svetlobo. Po svoji naravi so najbližje Soncu, vlada jim planet Jupiter, predstavljajo luč in svetlobo. V nerazviti obliki se radi predajajo zabavi in so pretirano zapravljivi, čeprav so tudi tedaj blagodejni in vselej radi poskrbijo za druge.
Mogoče te zanima  Prebujeni se sprašujete o svojem izvoru
V tem tednu se bo zvrstilo kar nekaj ustvarjalnih aspektov, pomembne naloge vas čakajo, vzdržujte fokus, saj je pomembno, da se vse stvari pravilno dogovorite, četudi še ne bodo popolnoma jasne. V prihodnjih dneh se bo pokazalo, da ste na pravi poti, začeli se boste povezovati z novimi ljudmi, v novih projektih. Pomembni so tudi medsebojni odnosi, pokažite naklonjenost do ljudi, ki jih imate radi in preživljajte čudovite dneve, izpolnjene z ljubeznijo.Sobota, 19.11. Luna v levu, v opoziciji z Marsom mnogokrat pomeni, da ste preponosni, da bi naredili neko sicer pomembno akcijo in ponavadi prinese odmik od nečesa pomembnega. Prav tako se v tem času lahko pokvari avtomobil, na cestah bodite previdni. Opozicija z Marsom prinaša tudi neupoštevanje določenih pravil in vzpodbuja negativna čustva.Nedelja, 20.11. Danes sta Venera in Neptun v sekstilu, Luna je še vedno v ponosnem levu, v trigonu s Saturnom in Uranom. Dan bo prinašal veliko priložnosti, pomembna vidika današnjega dneva sta druženje ali snovanje nekih novih, zanimivih projektov. Primeren čas je tudi za učenje in študij. Ljubezen bo ta dan dobila krila.Ponedeljek, 21.11. Zadnji Lunin krajec, ob 10.34 Luna bo naredila kvadrat s Soncem, kar pomeni, da je danes zadnji Lunin krajec. To je precej dinamična energija, veliko dela bo. Energija bo vzpodbujala dobre ideje in vas učila, kako narediti korak naprej v svojem poklicnem življenju. Zvečer Sonce vstopi v znamenje strelca.Torek, 22.11. Luna v marljivi devici, dela vrsto aspektov, dan bo zanimiv, dinamičen in delaven. Astrološko vesolje bo začelo kazati na nove priložnosti, energije nove dobe bodo pritekale, nekaj novega boste spoznavali in se učili. Odprt je dostop do novih idej, zamisli in znanj. Merkur je v sekstilu z Jupitrom, prihodnost je vaša, le vstopiti morate vanjo.
Mogoče te zanima  Polna luna v Vodnarju – Čas za eksperiment
Sreda, 23.11. Luna v devici je ves dan v praznem teku, Merkur bo v konjunkciji s Saturnom, kar lahko prinese užaljenost ali molk, se pravi nekaj zadržite v sebi, nečesa namenoma ali ne-namenoma ne poveste. Precej težaven dan, sploh za čustveno bolj občutljive. Ta dan ne priporočam pomembnejših nakupov.Četrtek, 24.11. Luna je v družabni tehtnici, v trigonu s Marsom. Energija se bo popravila, danes boste hudomušno razpoloženi, čeprav boste imeli verjetno polne roke dela, se nikar ne obremenjujte s tem, jemljite stvari s humorjem, saj bo v potovanju skozi strelca, prišel tudi bolj vesel in družaben čas.Petek, 25.11. V petek se bo zvrstilo kar nekaj pomembnejših aspektov. Venera je v konjunkciji s Plutonom in v kvadratu z Jupitrom, Luna v tehtnici v opoziciji z Uranom. Od tega, da boste imeli pomembno srečanje, do zanimive družbe, s katero se ne boste samo zabavali ampak tudi kaj ustvarjali, pa vse do globoke ljubezenske izkušnje, vam lahko ta dan pričara.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem