Astrološke napovediFeatured

Zvezdne novičke od 27.9. do 30.9.2016, pred mlajem

Zlata jesen letos prinaša v prvih treh tednih izjemno pozitivno energijo, s pomočjo katere lahko naredimo pomembnejši korak naprej, bodisi uspešno zaključimo neko obdobje, projekt ali stvar, ter ob tem obdržimo dovolj energije, da lahko z njo postorimo vse, kar je pomembnega.

Vprašanje je seveda, koliko ste pripravljeni vložiti energije ter koliko ste uredili stvari za nazaj, v obdobju retrogradnega Merkurja, ki se je zaključilo 22.9., takoj po jesenskem enakonočju. Do mlaja, ki bo v soboto, 1.10., je še obdobje močne manifestacije, zato močno upam, da ste uredili stvari za nazaj, že pred Merkurjevim obratom. Če tega vendarle niste, vam bodo to omogočili aspekti, v tem tednu.

Od 1.10. smo v obdobju rastoče Lune ter direktnega Merkurja, planeti so dobro postavljeni, prihajamo v obdobje pozitivnih energij.

Svetujem vam, da se res potrudite, saj so ti dnevi dobri tudi zato, da se kaj dobrega izvede tudi na družbeni in ne zgolj na osebni ravni. Želim vam torej uspešne dneve in priporočam, da jih zares dobro izkoristite.

Merkurjeva direktna pot bo omogočala nova spoznanja, ter vas opogumila, da storite korak v neznano in s tem razširite obzorja v svojem življenju, bodisi duhovnem ali materialnem.

Vreme bo še vztrajalo, nekje okoli mlaja bodo spet prišle spremembe.

Z Lunino rastjo se začenja neka nova energija, val višje vibracije, ki vas bo ponesel k pomembnim korakom v življenju in omogočil napredovanje v duhovnem pomenu. Pri tem mislim predvsem na nenasilno komunikacijo v odnosih, ljubezen in ekologijo.

Vsak dan morate izkoristiti za to, da iz svojega življenja izkoreninite navade in vzorce vedenja, ki so škodljivi za vas in za okolje in ne sodijo več v vibracije nove dobe.

Ne spreminjajte sveta zunaj sebe, ampak spreminjajte sebe znotraj sveta, kajti resnična rast se zgodi le skozi spremembo mišljenja in odnosa do živali, rastlin in soljudi.

Torek, 27.9.
Danes Mars vstopi v kozoroga. Na osebni ravni bo to prineslo nekoliko več zrelosti in odločenosti, na družbeni ravni bo prav tako več odločenosti in nekoliko bolj ostra retorika, v meddržavnih odnosih. Vreme bo nekoliko bolj hladno, trenutno naj bi bilo suho. Luna je do 11. dopoldan v harmoničnem aspektu z Uranom, kar je dobro za telefonske pogovore ali neke obveznosti, ki jih lahko zaradi blagodejnih vplivov dobro izpeljete. Po 11. uri je Luna v praznem teku, čas za zaključevanje. Ni primerno, da bi si odpirali kakšna nova dela, kajti Luna v praznem teku ne bo spremenila ničesar.

Sreda, 28.9.
Luna v devici v sekstilu z Venero in v opoziciji z Neptunom. Dan dober za rastline, nekoliko obremenilen za dihala, priporočam, da pojeste več C vitamina. Luna upada, nekaj opozicij, čez dan se boste soočali z izzivi, za katere boste vendarle našli rešitev, saj je Uran naklonjen k nenavadnim in nepredstavljivim rešitvam.

Četrtek, 29.9.
Luna v devici je v konjunkciji z Merkurjem, odličen dan je za komunikacijo, urejanje, pospravljanje, večjih dogodkov. Po 12. uri ne gre pričakovati, ker je Luna v praznem teku. Popoldan je izjemno dober čas za sprehode, meditacijo, užitek, ki ga preživite v naravi in v notranji tišini.

Petek, 30.9.
Luna okoli 10. ure vstopi v družabno tehtnico, sreča se v kvadratnem aspektu z Marsom. Še vedno dober dan za komunikacijo in fizično delo, zelo dinamičen dan bo, primeren za aktivne športe in rekreacijo, sprehode v naravo. Večer bo lep, Luna bo v konjunkciji z Jupitrom, pomeni, če radi negujete ljubezenski odnos, je danes pravi čas za razvajanje.

Tagi
Pokaži več

Gaia Asta

Diplomirala sem iz področja zahodne astrologije v šoli astrologije Stella l.2003, z življenjem v naravi in delom z Mojstri modrosti, sem oblikovala svoj pristop uporabe astrologije, katero sem poimenovala magična ali shamanska astrologija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !