Angeli v mojih laseh

Angeli v mojih laseh

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Prizor angela me vedno tako prevzame, da bi najraje kar obstala in strmela vanj; počutim se, kot da sem v navzočnosti ogromne energije.

Ko sem bila mlajša, so angeli običajno prevzeli človeško podobo, da bi se mi lahko bolj približali, toda sedaj to ni več potrebno. Vsi angeli nimajo kril, kadar pa jih imajo, je njihova oblika včasih prav osupljiva. Lahko so videti kot ognjeni zublji, vendar imajo še vedno obliko in čvrstost. Krila nekaterih angelov so pernata, neki angel pa je imel krila, ki so bila tako tanka, dolga in koničasta, da sem mu težko verjela, da so to zares krila. Hotela sem ga prositi, naj jih razpre.

Kadar imajo angeli človeško podobo – ne glede na to, ali imajo krila ali ne – so oči najlepši del njihovega telesa. Angelske oči niso kot človeške; zelo so žive, polne življenja, svetlobe in ljubezni. Njihov sijaj vas popolnoma prevzame, saj se zdi, da je v njih bistvo samega življenja.

Nikoli nisem videla, da bi se kak angel dejansko dotaknil tal; ko ga vidim, da mi gre nasproti, je med tlemi in njegovimi stopali nekaj, kar je podobno blazini iz energije. Včasih je videti kot tanka nit, včasih pa se ta blazina med tlemi in angelom poveča ali pa se celo vdre v zemljo.

Že ko sem bila še zelo majhna, se mi je en angel prikazoval pogosteje kot vsi drugi. Ko sem ga prvič zagledala, je stal v kotu sobe in izustil le eno besedo: “Lorna.” Na določen način je bil podoben drugim angelom, toda na njem je bilo nekaj posebnega; oddajal je močnejšo svetlobo kot drugi in deloval je zelo dominantno – ob njem sem čutila mogočno silo moške moči. Od najinega prvega srečanja naprej sem vedela, da me je pripravljen varovati kot ščit, in od takrat se mi je vedno znova prikazoval in postopoma sva postala prijatelja. Povedal mi je, da mu je ime Michael.

Lorna Byrne, povzeto iz knjige Angeli v mojih laseh >>, sedaj 30% popust

Marsikoga vznemirjajo ugibanja o življenju po smrti, nepojasnjena vsakodnevna naključja in nepredvidljivost božjih načrtov. Knjiga razkriva čudoviti svet angelov in ponuja odgovore na bistvena življenjska vprašanja. Odpelje nas na duhovno potovanje in nas spomni, da nikoli nismo sami. Vsak od nas ima namreč angela varuha, na pomoč pa nam lahko vedno priskoči še kopica drugih angelov – vendar le, če jih za to prosimo.

V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem