Pravna izjava

Omejitev odgovornosti

Vsa gradiva in informacije na spletnem portalu Duhovnost.eu so informativne narave. Vsi uporabniki uporabljajo portal na lastno odgovornost.

Članki, dogodki in ostala vsebina na portalu Duhovnost.eu, ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči in ne smejo nadomestiti zdravljenja usposobljenega zdravstvenega strokovnjaka. Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega zdravljenja.
Če imate kakršnokoli zdravstveno težavo ali jemljete kakšna zdravila, se prej posvetujte s svojim zdravnikom. Članki in ostala vsebina na portalu Duhovnost.eu je zgolj poučne in informativne narave za izboljšanje kvalitete življenja, zato ne sme nadomestiti zdravniških nasvetov in zdravljenja.

Vsebina ni nujno, da odraža stališče uredništva, ampak je izključno avtorjev pogled na tematiko.

Zavod Duhovnost.eu ne organizira delavnic, tečaj in izobraževanj, ampak je zgolj ponudnik oglasnega prostora in kot tak ne prevzema nobene odgovornosti.

Zavod Duhovnost.eu (portal duhovnost.eu) ter fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri nastajanju, ustvarjanju in izdelavi portala ali še sodeluje pri nadgradnjah in pridobitvi novih informacij in gradiv, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na portalu ali za kakršnekoli druge napake, ki bi nastale v zvezi s tem. Duhovnost.eu ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe ali škodo opreme ali škodo na posamezniku. Zavod Duhovnost.eu ni odgovoren za nikakršno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe portala www.duhovnost.eu.

Portal Duhovnost.eu se bo trudil za ažurnost, pravilnost in popolnost podatkov na tej strani, vendar ne prevzema nobenih odgovornosti za njihovo ažurnost, pravilnost in popolnost. Gradiva, ki jih bodo uporabniki ( svetovalci, organizatorji…) poslali za izvajanje delavnic, dogodkov in ostalih aktivnosti in bodo objavljeni na našem portalu, ostanejo trajno v bazi. Izbris teh podatkov je mogoč proti plačilu in na zahtevo izvajalca.

Omejitev uporabe in dostopa do informacij in gradiv

Dovoljeno je tiskanje in nalaganje vsebin z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje vsebin in informacij ali njihovo pošiljanje po pošti ali razširjanje, je brez predhodnega pisnega dovoljenja Zavoda Duhovnost.eu strogo prepovedano.

Duhovnost.eu lahko kadarkoli po lastni presoji in brez prejšnjega opozorila začasno oziroma za stalno onemogoči uporabo administrativnega okolja portala pravni ali fizični osebi, ki bi z neprimerno, lažno ali zavajajočo vsebino povzročala ali utegnila povzročiti škodo posamezniku ali tretji osebi, oziroma delovala v nasprotju s tem pravnim obvestilom.

Izdelki in storitve v trgovini duhovnost ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči in ne smejo nadomestiti zdravljenja usposobljenega zdravstvenega strokovnjaka. Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. Če imate kakršnokoli zdravstveno težavo ali jemljete kakšna zdravila, se prej posvetujte s svojim zdravnikom.

Z uporabo strani ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji uporabe in da se z njimi strinjate.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prijavi se v svoj račun spodaj

Izpolni polja spodaj za registracijo

Pridobite geslo

Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov, da ponastavite geslo.

Deli to s prijateljem