sobota, 18 maja, 2024

V košarici ni izdelkov.

Vsi, ki bi vas pisanje bloga zanimalo ste lepo vabljeni, da se nam BREZPLAČNO pridružite, če bi želeli kakršnekoli ideje, zapiske, prebliske, članke,…. deliti na ta način. 🙂

 

Prosimo vas, da preberete sledeča pravila. Če se s pravili strinjate in želite imeti svoj blog nam pišite na urednistvo@duhovnost.eu in poslali vam bomo nadaljnja navodila.

Pravila
S postavitvijo vašega bloga se strinjate, da ne boste objavljali vulgarnih, pornografskih, sovražnih objav, prav tako se strinjate, da ne boste objavljali zavajajočih, netočnih in nepreverjenih objav ter drugih objav, ki posegajo v osebne človekove pravice in/ali so nezakonite.

Strinjate se tudi s tem, da ne boste objavljali avtorskih del, ki niso vaša last ter nimate pisnega dovoljenja avtorja.

V blogu ni dovoljeno izvajati intenzivnih promocijskih vsebin. V primeru kršitve tega pravila, si uredništvo pridržuje pravico do izbrisa posamezne objave ali ukinitve bloga.
V blogih je možen zakup oglaševalskega prostora (promocijske vsebine). Za več informacij kontaktirajte urednistvo@duhovnost.eu.

V primeru kršenja pravil, si uredništvo pridržuje pravico do brisanja objav oziroma ukinitev bloga.

Uredništvo si pridržuje pravico, da ukine posamezne bloge brez predhodnega obvestila iz razloga neaktivnosti avtorjev.

Uredništvo ne odgovarja za objave blogov na www.duhovnost.eu in ne more zagotavljati točnosti objav posameznikov. Če se vam kakršnakoli objava zdi sporna, vas prosimo, da prijavite tako objavo na uredništvo, na e-mail: urednistvo@duhovnost.eu

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.