ŽELIŠ BLOG?

Vsi, ki bi vas pisanje bloga zanimalo ste lepo vabljeni, da se nam BREZPLAČNO pridružite, če bi želeli kakršnekoli ideje, zapiske, prebliske, članke,…. deliti na ta način. 🙂

Prosimo vas, da preberete sledeča pravila. Če se s pravili strinjate in želite imeti svoj blog nam pišite na urednistvo@duhovnost.eu in poslali vam bomo nadaljnja navodila.

Pravila
S postavitvijo vašega bloga se strinjate, da ne boste objavljali vulgarnih, pornografskih, sovražnih objav, prav tako se strinjate, da ne boste objavljali zavajajočih, netočnih in nepreverjenih objav ter drugih objav, ki posegajo v osebne človekove pravice in/ali so nezakonite.

Strinjate se tudi s tem, da ne boste objavljali avtorskih del, ki niso vaša last ter nimate pisnega dovoljenja avtorja.

V blogu ni dovoljeno izvajati intenzivnih promocijskih vsebin. V primeru kršitve tega pravila, si uredništvo pridržuje pravico do izbrisa posamezne objave ali ukinitve bloga.
V blogih je možen zakup oglaševalskega prostora (promocijske vsebine). Za več informacij kontaktirajte urednistvo@duhovnost.eu.

V primeru kršenja pravil, si uredništvo pridržuje pravico do brisanja objav oziroma ukinitev bloga.

Uredništvo si pridržuje pravico, da ukine posamezne bloge brez predhodnega obvestila iz razloga neaktivnosti avtorjev.

Uredništvo ne odgovarja za objave blogov na www.duhovnost.eu in ne more zagotavljati točnosti objav posameznikov. Če se vam kakršnakoli objava zdi sporna, vas prosimo, da prijavite tako objavo na uredništvo, na e-mail: urednistvo@duhovnost.eu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prijavi se v svoj račun spodaj

Izpolni polja spodaj za registracijo

Pridobite geslo

Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov, da ponastavite geslo.

X

Deli to s prijateljem