Poslane zahvale vesolju. Zahvali se tudi ti.

Default Avatar
Urska
24. 4. 2017

Vesolje hvalezna sem ti za vsak iziv na moji poti, da ga znam premagati in s tem rastem v vseh nas dobro.... hvalezna sem ti za mojo sorodno duso s katero se trudiva skupaj kakor znava za najino skupno sreco z zeljo obeh ze iz mladih let, ceprav naju izivi strasijo se ne udava ... HVALA...HVALA...HVALA ❤️❤️❤️

Default Avatar
Mateja (25.3.78)
17. 4. 2017

Božansko vesolje! Iz globine mojega srca in duše, se zahvaljujem za vse dobro, srečno in pozitivno, kar mi prinašaš! Milijonkrat HVALA za zdravje, srčnost, blagostanje, partnerski odnos, mir v duši, finance, službo,gradnjo hiše, lepe odnose v družini.Priteka mi vse dobro, lepo in pozitivno! Hvala!

Default Avatar
Ivan
12. 4. 2017

Hvaležen vsem za svoje življenske izkušnje, ki so me pripeljale do mojega poslanstva. Hvala vsem, ki me ne in me podpirajo- hvaležen mojim novim prijateljem ki me sprejmejo točno takega kot sem. Hvala svetlobi, angelom, živalim, naravi, duši, glasbi....

Default Avatar
Pozitivčica
23. 3. 2017

Hvaležna sem za vse obilje ki priteka k nam vsak dan. Hvala! Hvala! Hvala! Hvala! Hvala! Hvala! Hvala!

Default Avatar
Suzana
22. 3. 2017

Vesolje Drago,
Lepo te prosim za tvojo podporo za svoje zdravje, ravnovesje ter mir v srcu in duši.
Hvala.

Default Avatar
Potonika
21. 3. 2017

Prosim za ljubečega in pozornega partnerja.Harmonične odnose v poslovnem svetu,družini in krogu prijateljev.Hvaležna sem.

Default Avatar
Pozitivčica
28. 2. 2017

Hvala ti Vesolje da me vsakodnevno obdaruješ z vsem kar potrebujem in kar je v najvišje dobro mene in moje družine. Hvala ti za vse obilje in uresničene želje materialne in nematerialne.
HVALA! HVALA! HVALA! HVALA! HVALA! HVALA! HVALA!

Default Avatar
Mateja (25.3.1978)
27. 2. 2017

Božansko vesolje!

Ponižno in iskreno hvaležna za vse dobro, kar prihaja v moje čudovito in srečno življenje; zdravje, prava ljubezen oz. boljši in poglobljen partnerski odnos, razumevanje, sočutje, družina in materialno blagostanje!

Default Avatar
Uslišana
6. 2. 2017

Drago vesolje in stvarnik vsega živega - zahvaljujem se ti za uslišane molitve in prošnje, preko tebe se zahvaljujem ljudem, ki so vplivali na izpolnitev mojih molitev, vsem, ki so mi in mi stojijo ob strani, zahvaljujem se za dosedanje življenje in vse kar sem prejela in se priporočam tudi za naprej za varstvo in vodstvo , za priložnost za dobro zaposlitev zase in otroka, za zdravje mojih dragih, pa čeprav niso v stiku z menoj. Podeli vsem mir in izobilje.

Default Avatar
Ivanjščica
1. 2. 2017

Vsemogočno Stvarstvo, dobri Bog
Prosim te, da nežno sprejmeš našo mamico, ki je odšla v večnost. Podari ji mir, ljubezen in počitek v objemu Nebes, naj jo ljubeče sprejmejo vsi njeni, ki so že odšli na drugo stran, vsi angeli in svetniki. Naredi, da je ne bo strah in ne bo trpela nikoli več.
Prosim te, da pomagaš tudi nam, ki smo ostali, da bomo lažje pretrpeli žalost in izgubo.
Zahvaljujem se za vso ljubezen in dobroto in prosim za mir v srcu.

Default Avatar
Nina
25. 1. 2017

Hvala mojemu angelu varuhu! Hvala za upanje.

Default Avatar
Jožica
22. 1. 2017

Prosim za uspeh v novi službi. Da pastanem najboljša komercialistka.

Default Avatar
Bojana
20. 1. 2017

Vesolje, zahvaljujem se ti za vse pretekle izkušnje, padce, udarce, srečne trenutke, dneve. Hvaležna sem za ta trenutek, kjer se trenutno nahajam, ker se zavedam, da moja pot gre naprej. Da ne bom obstala tukaj. Hvala za prihodnost, prihodnje trenutke, ljudi, dogodke, radosti, ker se zavedam, da kreiram s svojimi mislimi in tako v sedanjem trenutku zavestno izbiram svoje misli.

Default Avatar
Pikapoka
17. 1. 2017

Vesolje, prosim naj nas vodi Brezpogojna Ljubezen, do vsega in vsakogar.
Hvala ti.

Default Avatar
Vanja
13. 1. 2017

Drago Vesolje,
Prosim sem za stabilno in dobro plačano službo z 8 urnim delovnikom.

Hvala hvala hvala

Izpostavljeni svetovalci

ZADNJI ČLANKI

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah. Pripravi se na prijetna presenečenja.