Poslane prošnje vesolju

POŠLJI SPOROČILOZAHVALI SE VESOLJU

Default Avatar
20. marec, 2019
Neskončno obilje

Vedno se k Tebi obračam skozi meditacijo, danes tudi pisno. Hvaležna sem, da sem tu kjer sem trenutno, kajti očitno v tem trenutku mora biti. tako. Verjamem in zaupam vate ter v to da je vse kar si želim, poti k meni. Da prihaja k meni vse ob pravem času. Pomagaj mi s tvojim vodstvom, pošlji mi na pot rešitev iz mojih težkih finančnih težav, da zaživim v miru in ne več v strahu. Prosim te za finančni blagoslov, da z malce pomoči končno premaknem k uresničevanju svojih sanja. Neskončno sem Ti hvaležna, hvala hvala, hvala

Default Avatar
18. marec, 2019
Hvaleznost

Hvala hvala hvala

Default Avatar
15. marec, 2019
Moj dom

Veliki Duh, preseli nas v našo hišo - naš dom, kjer uspevajo kamelije in oljke. Čimprej. In oomagaj poplačati kredit. Čimprej. Hvala hvala hvala

Default Avatar
4. marec, 2019
PROSIM ZA POSLOVNI RAZCVET

Ljubo Vesolje, pomagaj mi, da se mi odprejo poti v poslovni razcvet in, da k meni prične pritekati denar v neomejenih količinah iz vseh strani sveta. Prosim pošlji mi na pot pošteno osebo, ki mi je pripravljena nesebično pomagati pri vodenju posla. Pomagaj mi, da se finančno postavim na svoje noge. Želim si, da pridem do denarja, si kupim svojo lepo hiško, da sem finančno in materialno priskrbljena. Zelo si želim živeti v miru, veselju, zdravju in sreči.
Ljubo vesolje iz srca Hvala......

Default Avatar
4. marec, 2019
PROSIM ZA POMOČ SINU

Prosim Drago Ljubo Vesolje pomagaj sinu, da čimprej dobi službo, ki jo bo z veseljem opravljal in našel svoj notranji mir, da se bo dobro počutil med sodelavci, da ga bodo nadrejeni spoštovali in pošteno plačali. Prosim vesolje, pomagaj mu, da se čimprej reši dolgov, da zadiha in se finančno osamosvoji. Pomagaj, da se mu odprejo poti njegovih želja, da srečno v obilju, miru, ljubezni in zdravju zaživi. Naj ga Božanska svetloba vesolja objema, vodi in varuje na njegovi življenski poti v najvišje dobro njega..
Z ljubeznijo Hvala, hvala, hvala....

Default Avatar
4. marec, 2019
NOVA SLUŽBA

PROSIM VESOLJE ZA NOVO SLUŽBO V TUJINI HVALA

Default Avatar
4. marec, 2019
Finančna resničnost

Drago Vesolje, naj Obilje vseh oblik prežame moje Bistvo in naj postanem materialno neodvisen in nikoli več v strahu pred revščino. Naj Obilje okusom v Veselju in Radosti in ga podelim z vsemi, ko to cenijo in spoštujejo.
Hvala Hvala Hvala

Default Avatar
3. marec, 2019
Sinova služba in ureditev njegovega življenja

Drago vesolje, prosim pomagaj sinu, da čimprej najde službo, ki jo bo z veseljem opravljal. Pomagaj mu najti prave odločitve, ki ga bodo pripeljale do notranjega miru. Pomagaj mu, da bo čim več časa preživel s svojim sinom. Hvala, hvala, hvala.

Default Avatar
3. marec, 2019
Pomoč za vse dobro

Naj nama z hčerko angeli, Bog in najino duhovno vodstvo pomaga najine želje o bogastvu in uspehu spremenit v realnost. Naj boma se naprej zdrave, dobre, ljubeče in se dolgo skupaj tukaj ba materi Zemlji. Naj v najina življenja vstopita čudovita partnerja!
HVALA

AmuletAmuletAmulet

Promocijsko besedilo

Prijavi se v svoj račun spodaj

Izpolni polja spodaj za registracijo

Pridobite geslo

Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov, da ponastavite geslo.

X

Deli to s prijateljem