Angelsko pismo dneva: Naj se raztopijo strupene konice težkih odnosov

Angelsko pismo dneva: Naj se raztopijo strupene konice težkih odnosov

Veliko, oziroma lahko rečemo skoraj največ stvari spoznavate skozi odnose, saj so čustva najhitrejši prevodnik številnih informacij. Ker pa odnosi sprožijo hitre informacije, tudi blokade, je moč njihovega vpliva izjemna. V kolikor pride ponovno do tistega kratkega stika in strupenih besed, eksplodirate v izkušnjah, kjer se ne počutite cenjene, ljubljene, četudi vam drugi ljudje morda nimajo namena signalizirati omenjeno. Po navadi to naredijo zaradi lastnih dvomov o sebi.

  • Vi pa črpate iz svojih informacij in prepričanj in mnogo odnosov zaide na rob ostrega noža, ko to ne bi bilo potrebno. V tem obdobju skušajte za nekaj časa (kot preizkus) dati na stran pričakovanja do drugih ljudi. Pričakovanja kako naj bi se obnašali do vas in kaj naj bi vam dali. Vse, kar bi radi od njih si zagotovite iz svoje notranjosti, da se prerežejo te vezi čustvenih blokad in morda boste ugotovili, da boste po sprostitvi te energije dobili vse, kar ste si želeli.
  • Ko spustite čustveni krč v ljubezni, to drugi ljudje začutijo kot, da ste jim dali svobodo. In ti ljudje, katerim se da svobodo, se odzovejo s hvaležnostjo in željo, da bi bili v bližini tega, kar jim je pozitivno dalo. Torej tudi okrog vas. A to naredite iz srca in ne iz občutka, da jih želite nadvladati. Presenečeni boste. Vsak dan naredite nekaj zase, da izkažete ljubezen najprej sebi. V tem obdobju dajte manj pozornosti drugim in več sebi.

VAŠA AKTIVACIJA:

Globoko dihajte v svojo grleno čakro. Pokličite nadangela Kamuela, angela ljubezni. Predstavljajte si, da so v tem mehurčku vse težke besede, ki ste jih prejeli od drugih ljudi. Nadangel Kamuel ta mehurček razpoči in besede zapustijo vaše grlo. Izpuhtijo. In že jih ni več. Ustvarite nov mehurček in ga napolnite s tistim, kar želite verjeti o sebi – da ste vredni, da si zaslužite najboljše in podobno.

Naj vas objemajo angelske energije, Cristy Žmahar

Deli to s prijateljem