Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Višja zavest

foto pexels.com
Oglas
Višja zavest je vedenje in modrost daleč nad besedami in razlagami. To je vaša prava narava, večna luč vaše duše.
 
Nima smisla poskušati, da jo dosežete, prav tako nima smisla poskušati pobegniti svoji fizični resničnosti.
 
Dvigniti se v duhovnosti, pomeni sprejeti in ljubiti svojo fizično resničnost.
 
Višja stopnja zavesti pomeni biti popolnoma prisoten v vsakem trenutku. Tukaj in zdaj. Prenehajte s tem, da poskušate doseči višje stanje zavesti, kajti… kaj pa če se ustavite in pogledate, začutite in se boste šele potem morda zavedali, da ste že tam. Saj veste poskušanje preiti v višje stanje zavesti morda izgleda kot dolg in počasen proces in zdaj je čas da pogledate kje ste na svoji poti in kako zvesti ste. Preverite, kako gre vam… Nekajkrat globoko vdihnite, vzemite si čas za očiščenje svoje glave in vedeli boste. Kaj je v vaši glavi? Kakšne misli se vam porajajo? Kaj se ponavlja in kako se ob tem počutite?
 
Vedite… Vsi smo del ene stvaritve, energetsko prepleteni; kar torej vpliva na enega, vpliva na celoto. Vse, kar rečete ali naredite, in vse, česar ne rečete ali ne naredite, ima medsebojni vpliv. Pozitiven učinek lahko dosežemo le, če smo iskreni. In zdaj… hočete odgovor. Prava odločitev je tista, ki leži v vašem srcu. Ne odločajte se na osnovi krivde ali tega, kar mislite, da bi morali storiti.
 
Bodite iskreni. Samo če ste iskreni do sebe, ste lahko iskreni do drugih. Vse v vesolju se sestoji iz komplementarnih nasprotij, zato si nima smisla želeti, da bi vam bili ljudje okoli vas bolj podobni. Sprejmite to univerzalno resnico in izognili se boste novim razočaranjem.
 
Vsakič, ko neko kvaliteto v drugem označite za nevšečno, postojte za trenutek in poiščite isto kvaliteto znotraj vas samih. Če ste to značilnost našli v drugem, zagotovo obstaja tudi v vas. Če je v sebi ne vidite, je to le zato, ker ste jo zatrli.
 
Vsaka značilnost, ki jo imate, pride v paru z nasprotno značilnostjo. Ena ne obstaja brez druge. Ko si jih boste lahko priznali in jih vzljubili, boste napravili ogromen preboj, ki bo vodil do na novo odkritega občutka ravnovesja in blagostanja.
 
Čutite?
 
Ohranjajte visoko vibracijo. 
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem