ponedeljek, 23 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Astrološka napoved za Januar 2022: Prvih 12 dni v januarju čas za manifestacijo

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Astrološka napoved za Januar 2022

Obrnili ste list, začeli z novim poglavjem, spet drugi ste vzeli novo knjigo in začeli s pisanjem povsem novega žanra v knjigi, ki ji pravimo Življenje. Novo leto je tu in zdaj se sprašujete najverjetneje, kakšno bo. Januar je mesec, ko se lahko počutite zelo motivirani, da si v Novem zastavite cilje in se odločite, kako želite preživeti leto. Čisto na začetku meseca imamo podporno Novo luno, ki vas vodi na poti spremembe, na kateri bo treba zdaj tudi upočasniti in dobro razmisliti.

Prvih 12 dni v januarju je čas manifestacije, zato je dobro, da ste zares zavestno prisotni v svoji nameri, kakšno leto želite kreirati, saj je leto 2022, leto odločanja.

V januarju imamo tako Venero, planet vrednot, kot Merkurja, planet povezovanja v retrogradni fazi. Zaradi te kombinacije planetarne energije, se boste lahko nekje sredi meseca počutili nekoliko počasni ali morda celo nemotivirani. lahko bi bili povsem izžeti in utrujeni zaradi informacij, okoliščin in dogodkov, ki se dogajajo ob vstopu v Novo leto. To vas bo vodilo, da boste začutili, da potrebujete resno polnjenje svojih baterij in odmik… od vsega in od vseh! Retrogradna Venera vas v tem mesecu vas bo vodila, da napolnite svojo srčno energijo, medtem, ko vas bo retrogradni Merkur vodil, da napolnite svojo mentalno energijo.

Pomembno bo, da si dovolite ta čas za polnjenje, saj je leto 2022 leto zdravja in zdravljenja.

Začeti morate biti pozorni na svoje notranje in zunanje počutje ter si dati priložnosti, da se spočijete, umirite in najdete svojo lahkotnost, tempo ter mir.

Eden največjih kozmičnih dogodkov, ki se bodo odvijali v začetku leta, v januarju, je sprememba Luninih sečišč. Mrk, ki se je zgodil ob koncu novembra 2021, je novo karmično os Bik – Škorpijon že aktiviral, zdaj pa pride v svojo pravo moč – ko se bo v naslednjih pol leta odvila prva karmična lekcija. Lunini sečišči predstavljata matematično točko med Soncem in Luno ter kažeta tako vašo osebno kot tudi kolektivno karmo. Severno sečišče predstavlja, kam gremo in kako se naša energija manifestira – darma (Bik), medtem ko južno sečišče predstavlja našo preteklost – karmo (Škorpijon), kje smo bili in celo naša pretekla življenja.

Z 19. januarjem 2022 se tako Lunini sečišči iz Dvojčkov in Strelca premakneta v Bika in Škorpijona. Severno, ki se preseli v Bika, kaže, da je to naš fokus naslednjih 18 mesecev. Premik južnega v Škorpijona, pa kaže na to, na čemer gradimo ali se oddaljujemo v naslednjih 18 mesecih.

Bik vlada nad okoljem, stanjem našega planeta, našimi temelji, nivoji naše vzdržljivosti, našim občutkom lastne vrednosti in našim odnosom z obiljem. V bistvu premik severnega vozla v Bika kaže, da je čas, da začnemo graditi trdne temelje. Južno sečišče, ki se premika v Škorpijona, pa kaže, da moramo za izgradnjo tega trdnega temelja odpustiti ter sprejeti cikle smrti in ponovnega rojstva, ki so se zgodili v preteklosti. S tem lahko zagotovimo, da bo temelj, ki ga gradimo, trden in stabilen.

V prihodnjih mesecih boste lahko raziskali več o karmični osi, saj bo vsak mrk, ki ga imamo v letu 2022, aktiviral naše lekcije osi, vendar pa velja vedeti, da se bodo lahko nekatere lekcije iz leta 2013…, kot tudi iz leta 1941 vrnile, če ne boste naredili nekaj na sebi in se naravnali na novo energijo Diamantne Zemlje, s katero lahko vsi delamo, tako na osebni kot na kolektivni ravni.

Z januarjem vstopamo pod okrilje dinamičnega arhetipa Kočije

V lanskem novembru vas je soočila s spremembami, s katerimi ste se ukvarjali najverjetneje prav tako že v začetku leta 2021, saj je bil februar mesec premika. Takrat smo ljudje vstali! Takrat smo prvič rekli, dovolj je! Kočija nas je odpeljala na pot močnih sprememb, ki bodo v letu 2023 doživele epilog. Tudi zdaj, v januarju boste lahko doživljali spremembe povezane z domom, družino in v odnosih vseh vrst. Lahko se preselite ali pa boste delali spremembe v svojem domu z obnovo prostorov ali pa se kdo od vaših družinskih članov odseli ali priseli. Tudi poslovne spremembe vam naj ne bodo tuje, kot tudi to, da lahko zamenjate smer svojega poslovanja, lokacijo prostora ali pa začnete sodelovati s tujino. Vse spremembe, ki se vam bodo pokazale na poslovnem področju, zgrabite, čeprav sprva ne boste najbolj vedeli, kakšen bo izid. Imejte v mislih samo to, da če se ne boste premaknili sami, vas bodo v to potisnile okoliščine.

Poglejte s širšega stališča tudi na vse spremembe, ki so se vam zgodile ob koncu tega leta. Vse vodijo v razvoj in razcvet tako na osebnem in poslovnem področju, čeprav se najverjetneje še nič ne vidi. Te spremembe se bodo intenzivno dogajale vse do marca 2022, ko se bo nekaj tako v vašem osebnem, kot tudi v kolektivnem delovanju konkretno zaključilo. Pripravite se, ljudje so Prebujeni!

Leto duhovnega prebujenja

Jupiter je največji planet v našem sončnem sistemu, zato bo njegov prehod v novo znamenje zodiaka povzročil kar nekaj močnih valov. Ob koncu leta, 28. decembra 2021 v stopil v Ribi, kjer bo ostal večino leta 2022.

Jupiter je planet širitve in obilja, Ribi pa je zodiak, povezan z višjo zavestjo, duhovnostjo in ustvarjalnostjo. Vsa ta področja bodo v letu 2022 verjetno za vse nas poudarjena.

Pravzaprav bo Jupiter v Ribah verjetno vzbudil več sočutja v vaših srcih in vas spodbudil k razmišljanju o viziji in pogledu širše slike. Jupiter v Ribah močno podpira vse ustvarjalne ali duhovne projekte. Če je vaše sončno ali vzhajajoče znamenje – ASC Ribi, je to tudi pozitiven znak za obilje, ki prihaja na vašo pot! Vsekakor bo to leto, ko bo v ospredje stopila alternativa, duhovnost in »pozabljene« vede, ki bi ponovno dobile svoje mesto.

Druga plat vstopa Jupitra v Ribi pa prinaša lahko leto, ki bo prineslo veliko izzivov skozi naravne nesreče in katastrofe vezano na vodo – poplave, neurja, dvig morske gladine na nekaterih delih sveta in potopi, vse to bi lahko spremljali še potresi in nestanovitnost vremena. Nestanovitna čustva, ki so se akumulirala se bodo očistila. Zdaj bo tudi narava vrnila svoj udarec, že takoj ob vstopu v Novo leto.

Dobrodošli v letu 2022

2022 je v numerologiji številka 6, kar pomeni, da se boste zdaj osredotočili na zdravljenje, povezovanje, sproščanje karmičnih vzorcev in predvsem organiziranje! To je leto, ko se lahko znajdete, da razmišljate o širši sliki, krepite svojo duhovno povezanost in se osredotočate na načine, kako ozdraviti stvari v vašem življenju, ki so neprijetne ali ne delujejo več. Začetek leta je običajno čas, ko začnemo razmišljati tudi o svojih ciljih in ambicijah za prihajajoče mesece in mlaj ob vstopu v Novo leto, bo te občutke verjetno še dodatno okrepil.

2. januarja imamo mlaj v Kozorogu

To je prva Nova luna v letu 2022 in prinaša pravi čas za nekaj ambicioznih ciljev! Ta mlada luna ima za seboj veliko energije in pogona, ki vam pomaga sanjati na veliko in ciljati visoko, saj je v Kozorogu. Njena energija bo odlična tudi za pozitivne spremembe v vaših življenjih, zlasti ker bo Uran, planet naglih sprememb, v harmoničnem položaju. Vaši odnosi bodo morda poudarjeni, še posebej, ker bo Venera še vedno retrogradna. Vedite, da vse, kar se manifestira zdaj v vašem življenju, preprosto pomaga doseči globlje in bolj smiselno mesto bivanja.

Ta Mlaj – mlada luna – prinaša odličen čas, da si zastavite ambiciozne cilje in dejansko ukrepate, da jih uresničite.

To je čas, da svoje želje ne le izrazite v Vesolju, ampak da dejansko spregovorite! Z retrogradno aktivnostjo morda ne boste videli rezultatov takoj, vendar vedite, da bodo majhna dejanja, ki jih boste izvajali pod to Novo luno, podprla Univerzum in bodo zacvetela v prihodnjih mesecih. Ob mlaju, je čas manifestacije in čas za namero.

Poleg tega, bo prinesla tudi val sveže energije, ki vam bo pomagala, da se otresete preteklega leta in začutite upanje glede vsega, kar prihaja. Mlada luna je namreč odličen čas za razmislek o tem, kaj želite v življenju doseči in o ciljih. To je čas, ko vas energija podpira, da si prizadevate visoke cilje, da ste ambiciozni in da veste, da imate vse, kar je potrebno, da pridete tja, kjer si želite biti.

Kozorogu vlada morska koza, mitsko bitje, ki zna preplavati najgloblje oceane in se povzpeti na najvišje gore. Prav ta agilnost, spretnost in ambicioznost tečejo skozi nas, ko se Sonce in Luna poravnata v Kozorogu.

Vprašajte se:

  • Kaj je tisto, kar ste si vedno želeli doseči?
  • Kje bi se radi videli v naslednjih 6-ih mesecih?

Mlada luna v Kozorogu je čas, da prevzamete odgovornost za življenje, ki ste si ga vedno želeli imeti. Čas je, da vse izgovore, ki jih imate, date na stran ter določite strukturo in jasne meje, ki so potrebne za dosego vaših ciljev. Ker je Kozorog zemeljsko znamenje, je to vaša priložnost, da razmišljate o ustvarjanju stabilnih in trdnih temeljev, za izpolnitev vaših sanj. To je vaša priložnost, da sprejmete praktične korake, ki temeljijo na dejanjih, da bi dosegli svoje cilje.

Ne pozabite, da je čas manifestacije vse do 12 januarja, zato je ob tej Novi luni pravi čas, da določite svoje namere in naredite seznam želja za leto, ki je pred vami. Pa vendar, najbolj pomembno bo, da boste aktivni. Če boste samo sedeli ali razmišljali, ne bo nič. V veliko pomoč bo tudi podporni tok energije Urana, ki vas bo spodbujal, da sprostite vse meje ali omejitve, ki ste si jih postavili na poti sami. Uran je planet svobode, inovativnosti, osvoboditve in prebujanja, njegov ugoden položaj pod to Novo luno pa pomeni, da lahko izkoristite njegovo energijo in jo uporabite v največji možni meri. Skozi kreiranje!

Vzemite si trenutek in razmislite o kakršnih koli samoomejujočih prepričanjih ali mislih, ki vam vsakodnevno preletijo po glavi.

  • Kje se omejujete?
  • Katere misli vas programirajo, da čutite, da nečesa ne zmorete?
  • Zaradi katerih misli se počutite majhne?

Čeprav je vedno pravi čas, da si zastavite ta vprašanja, bi vam zdaj ta lahko omogočila, da začutite dodatno dozo podpore. Vedite, da je vesolje na vaši strani, da pomaga sprostiti ta vedenja in spremeniti vsa omejujoča prepričanja v širjenje.

Zdaj je čas, da se otresete vseh omejujočih prepričanj ali misli, ki blokirajo in vam preprečujejo življenje, ki si ga želite.

Zdaj bo ključna vaša naravnanost.

Čeprav lahko prekinitev omejujočega razmišljanja traja kar nekaj časa, vedite, da je že samo preprosto zavedanje, kje se skrivajo vsa ta vaša omejujoča prepričanja, 90 odstotkov procesa zdravljenja.

Čas bo za postavljanje ambicioznih ciljev in namenov, pa tudi za sprejetje novih korakov, da svoje življenje potisnete v bolj osvobojeno smer.

V tem času lahko na površje priplavajo tudi nekatere nove in morda presenetljive informacije. Karkoli se vam razkrije pod to Novo luno kaže, da lahko informacije ozdravijo ali morda zaprejo rano, ki ste jo negovali. Dobra novica je tudi ta, da bi na globalni ravni ta Mlada luna verjetno sprožila učinke kvadrata Saturna in Urana, s katerim smo se celotno leto 2021 ukvarjali. Kvadrat med Saturnom in Uranom je dolgotrajna energija, ki v bistvu govori o svobodi proti nadzoru. Vidimo, da se to manifestira tako pri nas, kot tudi na globalni ravni, zlasti v zvezi s pandemijo, morda pa to občutite tudi v svojem osebnem življenju. Še enkrat, ker je Uran v ugodnem položaju v času Mlaja, vedite, da se nihalo nagiba bolj k svobodi, kot da nadzoruje. Čeprav potrebujemo nekaj nadzora in stabilnosti v svojem življenju in v družbi nasploh, nam poravnava planetov kaže, da bo poziv po večji avtonomiji in svobodi sčasoma prevladal, zato ohranjajte visoko naravnost skozi povezovanje. Uspelo nam bo!

8. januarja bo Sonce v spoju z Venero

Ta konjunkcija je znana tudi kot zvezdna točka Venere. To je čas, ko se Venera ponovno rodi kot jutranja zvezda. Na nivoju duše pa pomeni, vaše lastno ponovno rojstvo srca, saj lahko razbije oblake in razkrije nova spoznanja, ko gre za srčne zadeve. Če se ali ste se ukvarjali s težavami v svojih odnosih ali celo v zvezi z lastnim zdravjem, denarjem in vrednostim sistemom, boste morda na tej točki začeli pridobivati nekaj jasnosti ali videti luč na koncu tunela.

14. januarja nastopi prvič faza retrogradnega Merkurja v letu 2022

Začel se bo prvi letošnji retrogradni Merkur! Ker se bo ta retrogradni Merkur začel v Vodnarju, zračnem znamenju, in končal v Kozorogu, zemeljskem znamenju, bo vašo pozornost pritegnilo to, da se osredotočite na kako se lahko osvobodite obsojanja in nadzorovanja miselnih vzorcev. Faza naslednjih treh tednov prinaša čas za razmislek in delo s tem, kar je že na vaših krožnikih v življenju, namesto da bi uvajali kaj novega. Dober razmislek bo ključ. Retrogradni Merkur je čas, ko lahko razmišljate o tem, kako se odločate za komunikacijo s seboj in z drugimi. »No, kako komunicirate in kaj lahko izboljšate?«

18. januarja je Polna luna v znamenju Raka in obrat Urana v direktno gibanje

Polna luna Raka nosi nekaj močnih, drznih energij, ki bodo verjetno sprožile ostro sprostitev energije v odnosu do najbližjih in telesa. Pod to Polno luno bo pomembno, da zaščitite svojo energijsko raven in da ste nežni do vseh čustev, ki priplavajo v vašo zavest. V tem času boste lahko čutili kar nekaj teže, zato si vzemite čas za počitek in polnjenje. Sproščanje čustev z dobrim jokom, dobrim smehom ali dobro potjo vam bo morda prav prišlo! Pod močnimi energijami januarske Polne lune boste lahko tudi videli, da se nekaj sprosti iz vaših življenj ali pa dosežete stopnjo dokončanosti nečesa, na čemer ste delali.

Tudi planet Uran je bil vse leto 2021 zelo aktiven, tudi zdaj bo, ko se bo znova sprožil in posredoval. Uran je planet prebujanja, sprememb in osvoboditve. Od avgusta 2021 potuje retrogradno, zato boste morda opazili, da se teme tako na osebnem, kot tudi na kolektivnem nivoju na način znova pojavljajo. Lahko se tudi zgodi, da se vse spremembe ali radikalni premiki, ki ste jih takrat naredili, zdaj še dodatno utrdijo ali stabilizirajo v vašem življenju.

19. januarja se zamenjata znamenji na karmični osi

To je eden ključnih dogodkov v letu 2022! Kar sem omenila že v uvodu. Lunini sečišči počivata vzdolž karmične osi. Če preprosto povem, je severno sečišče, kamor smo namenjeni, južno sečišče pa je tisto, kjer smo bili. Severno sečišče se iz zračnega Dvojčka premakne v zemeljskega Bika. Ta kaže na osredotočenost na okoljevarstvo in stanje planeta, izgradnjo novih oblik in na finančni sektor. Na osebni ravni vas bo Severno sečišče v Biku vodilo k ustvarjanju trdnih in stabilnih temeljev. Ukvarjali se boste s telesom, nepremičninami, naložbami in naravnimi viri. Južno sečišče se iz ognjenega Strelca premakne v vodnega Škorpijona, ki kaže, da bodo preobrazbe preteklosti zdaj vaše vodilo. Morda boste morali nekatere stvari še vedno pustiti, da bi z gotovostjo ustvarili trdne temelje, ki jih iščete. Mrki v naslednjih 18 mesecih, pa bodo sprožilci za te lekcije in področja rasti, teme pa se lahko ponovijo iz leta 2013 in… daljnega leta 1941.

29. januarja se obrne v svoje direktno gibanje še Venera

Venerini obrati so kot križišča na naši poti vrednot. Retrogradna je vse od 19. decembra lani, ko pa se znova obrne je močan dan, saj sproži srčne zadeve in vaše odnose. Stabilnost, zavedanje, razumevanje in sočutje bodo teme s katerimi se boste soočali, omogočile pa vam bodo, da vidite stvari v jasnejši luči. Venerin obrat nazaj v direktno gibanje prav tako kaže, da ste se pripravljeni preseliti v ta svet s svojimi, na novo, rojenimi srci.

In za konec… Že takoj ob vstopu v Novo leto, bodite resnično Pozorni, saj boste lahko čutili, kot, da življenje samo zahteva od vas, da naredite spremembe. Saj veste, spremembe so stalnica in nujno potrebne na poti razvoja. Tokrat bodo spremembe vezane na partnersko področje tako, da če v odnosih niste povsem Zavestni in Prisotni, potem se lahko zgodi, da se bodo začele konkretne spremembe. Zaglejte se tudi v poslovne odnose in prijateljske odnose, kako vam gre?

Odgovor veste vi, zavedajte pa se…

da spremembe so potrebne, da pridete tja, kamor želite, čeprav se vam trenutno, vse skupaj, zdi popolnoma brez smisla.

Vsekakor imejte v svojih mislih, da boste pozorni na tri pomembne vidike v tem mesecu, saj vas ti načini znajo pri spremembah ustavljati. Torej, »Jalove misli«, ki pomenijo hkrati si želeti in verovati, da tega ne morete dobiti, »Razvrat«, kar pomeni pretirano vdajanje navadam, razvadam ali načinom vedenja, ki pijejo vašo energijo, kot so: pretirano garanje, uživanje hrane, opojnih snovi, kajenje, popivanje… in tretji je »Poraz«, kar pomeni, da bodite pozorni na strah pred propadom, ki se nanaša na denar, zdravje, medsebojne odnose ali druge zunanje situacije…

Več kot boste imeli strahov, več boste kreirali situacij od zunaj v svojem življenju, ki vas bodo soočale s preizkušnjami vseh vrst. Ključna je zdaj »Drznost«. To je pot, s katero si lahko pomagate do Rasti in Sprememb. Samo, če boste dovolj drzni in si boste drznili podpreti tisto, kar cenite, verjamete in je del vas, potem si boste ta proces Rasti resnično olajšali.

Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
Astrološka napoved za Januar 2022: Prvih 12 dni v januarju čas za manifestacijo 7
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij