sreda, 25 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Astrološka napoved za oktober 2021: Pred vami je mesec križišč in odločanja

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Pred vami je mesec križišč in odločanja.

Zdaj vam lekcij na temo, odLočitev ne bo primanjkovalo.

Oktober je mesec, ki prinaša veliko kozmičnih premikov in sprememb. Če ste do zdaj uspeli in ste svoj oder postavili, potem boste zdaj prejeli nagrado… nov odnos, prostor ali delo. V začetku meseca bomo imeli šest retrogradnih planetov. Ti se bodo postopoma obračali nazaj v direktno gibanje, tako, da ob koncu meseca ostaneta retrogradna samo še dva. Obrat Plutona, Saturna, Jupitra in Merkurja bo pomenilo veliko spremembo tempa, kar bo občutno vplivalo na dinamiko, ki ste jo bili vajeni. Občutili boste velik premik energije, saj se bodo stvari, ki so se od pomladi, čez poletje kuhale, zdaj precej burno razreševale.

Na udaru bo avtoriteta.

Glas ljudstva bo dosegel svoj namen, čeprav bo na prvo žogo zgledalo drugače. Koščki mozaika se bodo zložili in sestavili boste lahko celotno sliko. Videli boste. Pomembno bo odkritje, da »kar daš, dobiš« in da ima palica dva konca… z eno udariš, z drugim si tepen sam.

Moč retrogradnih planetov vas je v zadnjih nekaj mesecih spodbujala, da upočasnite, razmislite in pogledate nazaj v preteklost, preden nadaljujete. Zdaj pa je čas Vstajenja.

Morda vas je dinamika v družbi postavila v položaj, da se boste za hip ustavili. Opazujte se. Ali imate občutek, da ste v nekakšnem vakumu in da ste popolnoma stisnjeni v kot? Če je odgovor da, vedite: Ko se planet premakne iz retrogradne faze, nastane občutek nekakšnega kopičenja energije in ta je tista, ki jo potrebujete, saj vas zdaj lahko premakne naprej. Vaš velik izziv bodo zdaj, odločitve. Situacije in okoliščine v katerih bi se znašli se lahko zdijo zelo intenzivne pa vendar… Ko odpravite preteklost in popolnoma stopite v svojo moč, v svojo novo energijo, boste občutili notranjo moč in mir, ki vas bo preplavil.

Zdaj bodo pod drobnogledom odnosi vseh vrst in izbire povezane z njimi.

Kam naprej? Kako in s kom? Vse nekako teče, delo, šolska vrata so odprta, pa vendarle čutite, da nekaj vre… morda negotovost pred prihodnostjo in … nekaj vas navaja k spremembi. Morda se spogledujete s selitvijo ali pa se odločate, da zaključite odnose, ki vas ne podpirajo več, lahko pa se odločate za nove poslovne smeri. Je pravi čas za spremembe? Vsekakor…

V zadnji tretjini meseca bo izjemen čas za naložbe, investicije in nakupe.

Arhetip Ljubimca je vladar tega meseca. Ker je simbol razmerij, si boste vzeli čas in se poglobili v vse odnose v katera ste na kakršenkoli način zapleteni. Tudi okoliščine vas lahko pripeljejo do križišča, ko se boste spraševali, kaj zdaj. Vsa razmerja boste vrednotili po tem ali vas podpirajo na način, ki ga želite ali ne. Naj vas ne preseneti, da se kakšno razmerje konča, spet druga pa boste želeli poglobiti.

Zelo pomembna bo komunikacija in razumevanje… s tem se boste ukvarjali največ.

Ali ste slišani?

To bo vprašanje s katerim se boste v odnosih vseh vrsta največ ukvarjali. Pa vendar imejte v mislih, da vas je v poletnih mesecih energija podpirala, da ste si postavili temelje, tako poslovno kot privatno. Če ste zdaj ugotovili, da ste še vedno »nikjer«, potem je pred vami obdobje velikih ego-dram in odLočitev. Tako na osebni, kot na kolektivni ravni bosta občutek krivde in nizka samopodoba, hodili z roko v roki. Če nimate svojega temelja v življenju, je čas da se lotite in začnete v tej smeri graditi. Odločitve bodo vas ključ, mnogim največji izziv. Na vas je, kaj boste izbrali.

Oktober ne prinaša le vrste štirih planetov, ki bodo s svojim ustavljanjem, tik pred obratom, prinesli velike preboje, ampak tudi letno povezavo Sonca in Marsa.

Poglejmo. Mars bo večino meseca potoval skupaj s Soncem, bo ta zmanjšal njegov velik energijski vpliv. V astrološkem jeziku pravimo, da je v taki poziciji Mars »ožgan«. Mars planet akcije, bojev in premikov, velja za neustrašnega bojevnika. Njegova energija lahko prinese zagon, motivacijo in željo po ukrepanju. Ker bo v znamenju Tehtnice, bo njegova težnja po sodelovanju, taktiziranju in strategiji predno se bo podal v akcijo.

In opozorilo… Ker je Mars planet, ki kaže na raven vaše energije, boste v tem mesecu morda morali paziti na raven energije. Lahko se boste počutili izgorele in preobremenjene, zato imejte to v mislih, da ne boste po nepotrebnem izgoreli.

Energija Marsa lahko sproži jezo, nemir in frustracije, zato ne na prvo žogo.

6. oktobra je Mlaj v Tehtnici, Pluton pa zaključuje s svojo retrogradno fazo

Sonce, Luna, Mars in Merkur tako tvorijo stelij in prinašajo element zraka v ospredje našega zavedanja. Element zraka vlada miselnim procesom in je lahko gorivo za navdihujoče ideje in nove načine razmišljanja o stvareh. Močan element zraka lahko prav tako vznemirja vetrove sprememb in vas vodi do odpiranja uma novim možnostim ali priložnostim. Energija Tehtnice je namenjena iskanju ravnovesja, iskanju sredine, opazovanju stvari z obeh strani in ima dar, da lahko uravnoteži tehtnico na način, da vsak čuti, da dobiva pravičen delež.

Na globljih ravneh pa energija Tehtnice pomeni sodelovanje.

Gre za delo v harmoniji z drugimi, z naravo in z vsem življenjem. Gre za to, da vidimo tako eno, kot drugo plat kovanca ter živimo življenje iz tega prostora, tukaj in zdaj, v sožitju. Tehtnica čuti potrebo po kompromisu, da bo lahko v prid tistim, ki jih imamo radi. Čeprav je to včasih v redu, se moramo zavedati, da lahko izgubimo občutek sebe če želimo preveč ugajati drugim. Če ste nagnjeni k tem, da zaradi nenehnega prilagajanja stalno potegnete krajši konec v življenju, je lahko ta Mlada luna vaš poziv k zbujanju, da si povrnete svojo moč in uravnotežite nekatere stvari v svojem življenju.

7. oktobra se Sonce poravna z Marsom

Ob tem mlaju je še posebej aktiven Mars. Ko pa se poravna s Soncem, dobite energijo in motivacijo. To bo to zelo energičen dan, saj se lahko počutite še dodatno motivirani in pripravljeni na reševanje tudi najbolj zahtevnih projektov. Ker Mars vlada nad vašimi splošnimi nivoji energije, se boste morda morali zavedati, da se boste lahko opekli ali prevzeli več, kot zmoremo.

Ta pooseblja vašo moč in akcije, namenjen je delovanju in uresničevanju tistega, kar si želite. Njegova prisotnost vas lahko motivira ter vam lahko pomaga premagati strahove, da bi naredili preboj. Po drugi strani pa lahko Mars aktivira in okrepi tudi vaša čustva, zato, če ste se kje dali preveč, se lahko počutite izpiti.

Mlada luna ali mlaj je vedno odličen čas za spremembe in postavitev temeljev za nove navade, zato, če obstajajo stvari, ki v vašem življenju ne delujejo več, je to pravi čas, da naredite nekaj premikov in v svoje življenje vnesete več ravnovesja.

Še posebej je zdaj čas, da uravnate svoje odnose.

Kje ste dali ali prejeli preveč?

Kako lahko spremenite to dinamiko, da ustvarite več ravnovesja in harmonije?

Uporabite gonilno silo Marsa, da boste pri odločitvah drzni in pogumni. Vedite, da ste vredni prejemanja ter da veste da kar dajete se k vam tudi vrača.

Tudi Jupiter, planet obilja, ki trenutno potuje retrogradno v znamenju Vodnarja, bo ob oktobrskem mlaju zelo aktiven. Naj vas njegova energija spomni, da živimo v bogatem svetu in da je vedno vsega dovolj, ko je tehtnica v ravnovesju.

Na tem svetu je veliko krivic in neravnovesij, pa vendar… Zdaj lahko začnete v svojem srcu in najdete načine, kako ustvariti občutek ravnovesja od znotraj.

Če menite, da v vašem življenju primanjkuje energije izobilja, preverite, ali lahko svojo miselno naravnanost spremenite na točko hvaležnosti. Preverite pri sebi, kakšna je vaša naravnanost in poiščete rdečo nit pri vseh izzivih, ki so se pojavili v vašem življenju. In če se vam zdi, da ste v svojem življenju prejeli velikodušno dozo izobilja, preverite, ali lahko razmislite o tem, kako dati in deliti svoje vire z drugimi ali celo z materjo Zemljo.

Faza oktobrske mlade lune je čudovit čas, da se povežete z obiljem, da veste, da ste tega vredni, da ga sprejmete, da se napolnite z njim in ga nato prenesete v svoj vsak dan in se s tem ohranjajte v ravnovesju.

Na isti dan ko bo Mlada Luna v Tehtnici, se Pluton premakne nazaj v direktno potem, ko je od aprila bil v svoji retrogradni fazi.

Dan, ob obratu – ko planet postaja direkten, velja za dan moči in ker sovpada z Novo luno, je to lahko tudi tema, ki jo boste opazili in močno občutili.

Pluton je planet ponovnega rojstva in preobrazbe. Včasih lahko prinese globoke transformacije in dolgotrajne zaključke. Pa vendar, le tako lahko vzamemo tisto, kar je za nas dobro in to ponovno rodimo v nekaj novega.

Sledi lahko faza močne transformacije in regeneracije. Imejte v mislih podobo feniksa. Smrt in ponovno rojstvo. Nekaj mora umreti, da se lahko rodi novo in to bo dinamika, ki vas bo spremljala ves mesec.

Ker je bil Pluton zadnjih nekaj mesecev retrograden, smo bili primorani narediti nekakšno bilanco. Pod njegovo taktirko ste bili nekako primorani, da se ozrete v časovno obdobje med oktobrom 2020 in aprilom 2021.

Kaj je odpadlo in kaj ste od tega časa ponovno rodili?

Kako ste se spremenili?

Pluton je zelo subtilna energija, vendar pa je lahko z aktiviranimi silami Mlade lune tudi dobra priložnost, da razmislite o preobrazbah v svojem življenju in spoštujete vse smrti ali ponovna rojstva, ki se vam dogajajo.

Oktober bo naporen mesec in lahko se v danem trenutku celo zazdi, da bo prav ta Mlada luna odraz tega. Ne pozabite, na koncu vam lahko prav ta Novi lunin cikel da priložnost, obilje in prinese energijo za ustvarjanje ravnovesja. Naj vam uspe!

9. oktobra bo konjunkcija Sonca in retrogradnega Merkurja

To je pomemben del retrogradnega cikla Merkurja. V tem času se Sonce in retrogradni Merkur poravnata in morda boste dobili nekaj vpogleda v sporočila, ki jih ima Merkur za vas. Ko Merkur potuje retrogradno, vstopa v podzemlje in vam tako posreduje sporočila iz skritih območij. Bodite pozorni na vse znake in namige, ki bi jih Merkur lahko prinesel na vašo pot. Prav tako je to dober opomnik, da se preverite svojo intuicijo – če v kaj dvomite ali nimate dobrega občutka, poslušajte svoj notranji občutek. Kaj pravi?

10. oktobra se, kot drugi, obrne planet Saturn

Saturn se iz svoje retrogradne faze, ki se je začela 23. maja, obrne ponovno nazaj. Njegov obrat prinaša nekaj več energije v naše kozmično nebo. V retrogradni fazi Saturna je čas, da ponovno preučimo lekcije iz preteklosti, da vidimo, za kaj smo pripravljeni stati in kje bo potrebno ustvariti meje. Zdaj pa, ko je Saturn ponovno s svojem direktnem gibanju, boste morda lažje krmarili po teh področjih vašega življenja. Morda se boste tudi zravnali glede nekaterih svojih lekcij duše.

Ko sta retrogradna Saturn in Jupiter je faza, ko dela ljudstvo revizijo.

Saturn velja za planet odgovornosti in trdega dela, a tudi odličnih nagrad. Trdo delo je poplačano in ker je Saturn znan tudi kot gospodar »karme« zagotavlja, da nobeno dobro dejanje ne ostane nekaznovano. Vsako leto, ko je v svoji retrogradni fazi, je čas, da ponovno pogledate v preteklost, razmislite o tem, za kaj in kje morate prevzeti odgovornost in ocenite ali vaša dejanja prinašajo rezultate, za katere si prizadevate.

Kakšne so bile lekcije in ali ste jim bili kos?

Saturn je od vas želel, da prevzamete popolno odgovornost nad svojim vedenjem in razjasnite, kako vaša dejanja, prepričanja in misli prispevajo k resničnosti, ki jo ustvarjate.

Torej, če želite priti do dinamike, ki jo je tokrat odprl za vas za veliki »mUčitelj«, poglejte v svoje življenje, razmislite o temah, ki so v vašem življenju prevladovale od septembra 2020 do maja 2021. Katere ukrepe ste sprejeli v tem času? V kakšnih situacijah ste se znašli v tem obdobju?

Kakršne koli ukrepe ste v tem času sprejeli, bo zdaj čas bilance, saj bodo to teme, s katerimi se boste znova ukvarjali oziroma jih pregledovali. Bodisi boste sami izkoristili koristi od svojih dejanj ali pa se boste morda spoprijeti s posledicami. Verjetno pa bo vsakega po malo.

Saturn je nekoliko podoben strogemu učitelju. V svoji retrogradni fazi vas je lahko soočil z nekaterimi težkimi ali bolj zahtevnimi situacijami. Pa vendar, cilj igre je zastaviti izziv, prevzeti popolno odgovornost za svoje življenje in odločitve ter vedeti, da imate vedno moč poskusiti znova, narediti boljše in uspeti.

Torej, vam je uspelo? Poglejte v svojem življenje, kje ste danes.

Na ta dan, pa se odklene tudi numerološka sekvenca 10/10

Ker je 10 dan v 10 mesecu, se na ta dan aktivira numerološka koda 1010, ki predstavlja moč ustvarjanja, novih začetkov in neskončnega potenciala.

Zdaj je čas, da se osredotočite na prehod iz dualnosti v stanje Enosti.

To zahteva, da opustite vsa prepričanja o dobrem in slabem in se namesto tega, vsega lotite z nevtralnostjo. Prisotnost »jaz sem« ali »tukaj in zdaj«, vam bo pomagala in omogočila, da ohranite odprt, radoveden um, ki ne sodi. Vedite da, ko se premaknete iz črno – belega ali obsojajočega uma, boste našli polnost svoje življenjske poti.

17. oktobra naredi obrat tretji planet, Jupiter

Jupitrovo retrogradno popotovanje se zaključuje. Vse od 20. junija vas je soočal z resnico. Pa ste jo Videli? Retrogradni Jupiter je čas širitve, modrosti in rasti. Prepričanja in stališča so bila pod drobnogledom, vse je priplavalo na površje, da ste preverili ali je vse še vedno v skladu z vašo najvišjo resnico.

Jupiter je bil v tem obdobju vaša leča, ki vam je pomagal filtrirati, barvati in oblikovati vašo resničnost. Verjetno se je vaš fokus na nek način premaknil, kar vam je omogočilo, da spremenite svojo perspektivo in odprete svoj um novim in še večjim možnostim.

Ko se je retrogradni Jupiter premikal skozi znamenje Rib, od 20. junija do 29. julija, ste se lahko začeli spraševati o svojih duhovnih vrednotah ali morda celo o svojem pristopu k ustvarjalnim ali intuitivno vodenim projektom.

Ko pa je retrogradni Jupiter znova spremenil svojo vladavino in se premaknil nazaj v znamenje Vodnarja, od 29. julija do konca retrogradnega obdobja 17. oktobra, pa ste se lahko znašli pred vprašanjem o svojih družbenih vrednotah in razmišljate, kako ali v družbo »pašete« ali ne.

No, na vas je zdaj. Pomislite zdaj, katera prepričanja ali stališča ste morda izgubili. V prihodnjih mesecih pa bodite pozorni na zastarele misli ali notranji dialog, ki vam ne služi več. In, ali ni trenutna družbena situacija že dovolj zgovorna ali »pašete ali ne pašete« v sistem?

V času od 17. do 19. oktobra se dogaja pomembna poravnava – Otvoritev galaktičnih vrat Arkturusa

V tem času se naše Sonce poravna s super zvezdo Arkturus, kar omogoča, da prehaja na visokofrekvenčno energijo, posledično Zemlja in vsi mi. Arcturus je zvezda, povezana z blaginjo, obiljem in psihično energijo. Arkturus naj bi bil tudi dom napredne tujerodne rase, ki vodi z ljubeznijo in sočutjem.

Ker se naše Sonce usklajuje z arkturijsko energijo, se lahko v tem času spomnite, zvezdna semena se bodo znova prebujala v vas pa se bo krepilo vedenje, da je vaša sposobnost Ljubezni veliko večja in močnejša od sposobnosti sovraštva.

Sovražiti je enostavno, Ljubezen pa najdete v resničnem pogumu in moči. Če se naučite ljubiti sebe, ljubiti drug drugega in ljubiti tiste, ki so vas prizadeli, vas bo pripeljalo do nove moči.

Čeprav se zdi težko, morda celo zahtevno pokazati in najti ljubezen do tistih, za katere menite, da so slabi, nevarni ali celo zli,… če odprete srce, spoznate, da je tako njih kot vas naredila ista ljubezen. Od tu lahko potem začnemo zdraviti sebe in planet.

Ljudje smo kompleksni in hkrati tako preprosti. V naslednjih mesecih bo tudi planet Zemlja doživela veliko metamorfozo in premik. Pomislite nase kot na del zemeljske energije. Celoten planet se nadgrajuje in prehaja na nove ravni, kar pomeni, da s tem tudi vi. Za Zemljo se pripravljajo velike stvari, vendar ne skrbite.

Čeprav se zdi, da je konec, nikoli ni konca.

Ne pozabite, da v resnici nič ni tako, kot se zdi, zato se ne navežite tako na rezultate in stvari, s katerimi ste obkroženi. Imejte jih, a se ne vežite na njih. Naučite se malo več smejati, saj nikoli ni tako v resnici, kot mislite, da je. Mislite, da ima življenje načrt za vas, v resnici pa je obratno.

Vi ste načrt za življenje. Odločite se, kaj je življenje in kako ga je treba »živeti«.

Ljudje smo si skozi leta prizadevali ustvariti red in strukturo za udobje in varnost, vendar prihajajo boljši časi, ki nam razodenejo nove načine. Če se mučite, vedite, da niste sami. Ozrite se, Prosite za pomoč, vsaka roka pridel lahko prav in vsaka glava vidi stvari drugače, kot vidite si. In če se ne borite, vedite, da je vaša naloga, da pomagate tistim, ki se. Pomagajte drug drugemu, kot bi želeli, da pomagajo vam. Ne jemljite stvari kot samoumevne in vedite, da je vse to, kar se dogaja začasno. Morda se danes borite, a nekega dne se ne boste več. Danes ste lahko v redu, jutri pa v težavah. Zato ne sodite in si po svojih močeh pomagajte.

Spomnite se, ko boste naslednjič razburjeni zaradi nekoga ali jezni na nekaj, da je lahko biti razburjen, vendar je močnejše in bolj svobodno vprašati – kako lahko še bolj ljubim? Prav tako se morate zdaj naučiti odpuščati, ker ne pozabite: nič ni tako, kot se zdi. »Napake«, ki jih naredite v tem življenju, so lahko dejansko del nečesa, česar se ne zavedate in se vam kažejo kot izzivi na poti do Svetlobe.

18. oktobra se obrne iz retrogradne faze še zadnji planet, Merkur

Kot zadnji se v tem mesecu obrne Merkur, planet komunikacije in povezovanja. Ko je v svoji retrogradni fazi, vas vodi, da vstopite vase, se povežete s svojo podzavestjo in pridobite informacije iz skritih območij. Ko pa se obrne nazaj v direktno gibanje, lahko z večjo lahkoto pridobivate informacije iz vašega zunanjega sveta, kar vam omogoča, da se počutite bolj jasno in gotovo. Ne pozabite pa še tole, da bo Merkur vse do 2. novembra še vedno nekoliko počasen. To obdobje med zdaj in začetkom novembra je znano kot obdobje sence zato je to čas povečanega zavedanja in intuicije. Vsa sporočila, ki jih mora Merkur odkriti v svojem retrogradnem ciklu, vam bodo zdaj dostavljena, zato bodite pozorni in odprite vsa svoja čutila.

20. oktobra imamo ognjeno Polno luna in konfiguracijo T-kvadrat

Polna luna bo v Ovnu in prav ta bo ponudila intenziven tok energije, saj aktivira konfiguracijo T-kvadrata med Soncem in Marsom, Luno ter planetom smrti in ponovnega rojstva, Plutonom.

Do ščipa se bodo tako tudi že vsi štirje planeti obrnili iz retrogradne faze nazaj v direktno, zato bo to zagotovo zelo transformativna Polna luna, ki lahko v vašem življenju vzbudi velik val energije.

Zdelo se bo kot, da se stvari stopnjujejo in velika verjetnost je, da dosežemo tako na družbenem, kot na osebnem nivoju nekakšno prelomnico.

Čeprav se to sliši nekoliko pretirano, vedite, da je oktober čas, ko boste prisiljeni ukrepati, pospešiti in narediti spremembe. Pomislite na to energijo, kot da vas vesolje rahlo potisne in vas prisili, da ukrepate na nečem, kar najverjetneje že nekaj časa potrebuje vašo pozornost.

Tako Mars kot Pluton sta v času te Polne lune izjemno aktivna in dodata plast intenzivnosti. Tako Mars kot Pluton predstavljata silo in moč, le da Mars je zunanja fizična moč, Pluton pa notranja moč. Skupaj lahko povzročita kakršno koli osnovno nestanovitnost in jo pripeljeta na površje za čiščenje in preoblikovanje.

Ta intenzivna Polna luna, lahko prinese tudi nekaj zaključkov in koncev v situacijah, ki že nekaj časa potrebujejo vašo pozornost.

Plutonova prisotnost tukaj lahko kaže tudi na to, da vas bo morda situacija vodila v Had, v podzemlje, da boste lahko na nek način prerodili dotično področje v svojem življenju, s katerim se trenutno ukvarjate. Ne pozabite, da je treba za ponovni porod, novo rojstvo, najprej nekaj očistiti, odstraniti. Ognjena energija Ovna ter dejavnost Marsa in Plutona kaže na močno motivacijo in željo po ukrepanju. Bodite pozorni na to, kaj vas spodbuja k delovanju: Je to ljubezen ali strah? Mars je neustrašen bojevnik in to pooseblja tudi energija Ovna, zato uporabite vibracije te Polne lune, da premagate svoje strahove in stopate po svoji poti naprej z ljubeznijo.

31. oktobra je keltski praznik Samhain ali noč čarovnic

Mesec oktober se konča z nočjo čarovnic, ki ima svoje korenine iz poganskega festivala Samhain. Samhain – čas, časti smrti, ponovnega rojstva in naših najdražjih. Je tudi kot dan med četrtino, ki je vmesna točka med enakonočjem in solsticijem in je čas, ko je tančica med svetovi tanka. Na ta dan oziroma noč lahko z večjo lahkoto dostopamo do višjih nivojev in drugih svetov. V tem letnem času je visoko na nebu tudi ozvezdje Plejade, ki je tudi sinonim za smrt in ponovno rojstvo, kar naj bi tudi označevalo in ojačalo te energije Samhain.

Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
Astrološka napoved za oktober 2021: Pred vami je mesec križišč in odločanja 7
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij