Išči
Generic filters
foto pexels.com

Duša dvojčica nas privlači kot magnet

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Veliko ljudi je zmedenih glede izraza “duša dvojčica”. Ta zmeda je večinoma nastala zaradi tega, ker za vsako osebo na Zemlji obstaja več kot ena duša dvojčica. Duša dvojčica je oseba, ki jo poznate iz nekega drugega obdobja, kot recimo iz časa pred rojstvom.Duše dvojčice so včasih združljive, včasih pa niso, toda vaše srce se jih bo nagonsko spomnilo in jih ljubilo.Duša dvojčica nas privlači kot magnet. Povzroča nam hitrejše utripanje srca in potenje dlani. V sebi nosi nekaj posebnega. Vaše srce je vzhičeno, da jo vidi, in ko sta narazen, komaj čakate, da jo boste ponovno srečali.Duša dvojčica nas lahko osreči ali uniči, odvisno od tega, kaj čutimo do sebe. Če še niste prišli do točke, ko se lahko resnično ljubite, vedite, da vas bo odnos z dušo dvojčico jezil.Takoj ko začnete ljubiti sebe, se znotraj srca ustvari zanimiva energija, ki aktivira spolno čakro, kar pošlje klic vaši duši dvojčici. Ko začnete klicati svojo dušo dvojčico, boste ugotovili, da s svojo energijo k sebi privlačite tudi druge ljudi. Toda vsaka oseba, ki jo vaša energija pritegne, ni vaša duša dvojčica. Pomembno je, da k sebi pritegnete pravo, ki bo skupaj z vami hodila skozi življenje.

Načela duš dvojčic

 • Dušne družine in duše dvojčice so ljudje, katerih duše prepoznamo iz drugih krajev in časov. Zdijo se nam znani in zlahka beremo njihove misli. Dušne družine so nagnjene k temu, da skupaj potujejo skozi čas.
 • Preden posameznik prikliče dušo dvojčico, mora najprej ljubiti sebe. Ko začnete manifestirati dušo dvojčico, bo vaša stopnja razvoja narekovala, kakšno boste s pomočjo ustvarjalne sile pritegnili k sebi.
 • K drugim ljudem nas pritegnejo tako skupne negativne kot pozitivne lastnosti. Priporočljivo je odstraniti čimveč negativnih prepričanj in si naložiti nove občutke z namenom, da k sebi pritegnete najboljšo možno osebo.
 • Dušni plamen je nekdo, ki vam je popolnoma enak. Ta oseba vas popolnoma zrcali, kar ni nuno dobro.
 • Ko k sebi pritegnete dušo dvojčico s pomočjo tehnike theta ali kakšne druge manifestacijske tehnike, se zavedajte, da boste k sebi pritegnili tudi druge ljudi, saj bo vaša spolna čakra odprta. Pri oblikovanju ukaza je zato pomembno reči “Imam najbolj združljivo dušo dvojčico” namesto “Potrebujem najbolj združljivo dušo dvojčico”.
 • Točno opredelite, ali si želite osebo enakega ali nasprotnega spola, odvisno od vaše spolne naravnanosti.
 • Naredite seznam lastnosti, ki jih želite pri duši dvojčici, in v ukazu uporabite celoten seznam.
 • Združljiva duša dvojčica bo plula skupaj z vami. S to osebo boste imeli zelo malo ali nič trenj. Običajno boste z njo lahko delali na skupnih prepričanjih.
 • Življenje se vrti okrog izbir. Če želite zaključiti sedanji odnos, je to med vami in Bogom. Vprašajte Boga, ali je vaš odnos možno (potrebno) rešiti in kako to storite. Nato se odločite, ali boste zahtevali novo dušo dvojčico.
 • Ne zahtevajte popolne duše dvojčice, ker je takšna oseba lahko preveč popolna. Namesto tega zahtevajte dušo dvojčico, ki je najbolj združljiva z vami.
 • Če si želite, da bo vaš partner zvest, opredelite, naj ima duša dvojčica monogamni gen, ki ga ne nosi vsaka oseba.

Povzeto iz prenovljene nove izdaje knjige Theta zdravljenje – ThetaHealing >>

Na voljo tudi Nadaljevalni ThetaHealing >> 

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem