Išči
Generic filters
Meetyhtan / Pixabay

Joe Dispenza: Vaš um je pomemben

Spremljaj objave: Joe Dispenza
X

Spremljaj objave: Joe Dispenza

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Kvantno polje je nevidno polje informacij.

Je frekvenca onkraj prostora in časa, iz katere izvirajo vse snovne stvari in je ustvarjeno iz zavesti ter energije. Zato je vse snovno v stvarstvu združeno in medsebojno povezano v tem polju. In ker so vse snovne stvari narejene iz atomov, ki so povezani onkraj prostora in časa, sva midva – skupaj z vsemi stvarmi v stvarstvu – povezana prek tega polja inteligence – osebne in univerzalne, ki je tako v vas in meni kot vsepovsod okoli naju. Ta inteligenca daje življenje, informacije, energijo in zavest vsem stvarem.Več v knjigi Placebo ste vi – Vaš um je pomemben – sedaj 20% popustČe bi zaprli oči in svojo pozornost za trenutek odvrnili s telesa in vseh ljudi, stvari in dogodkov, ki se pojavljajo v različnih obdobjih in na različnih krajih v vašem zunanjem okolju in za hip pozabili na čas, bi v vlogi kvantnega opazovalca svojo energijo umaknili od svojega vsakdanjega življenja, pozornost pa bi namenili neznanemu polju možnosti.Energija sledi pozornosti, zato jo – če se nenehno osredotočate na znano, vsakdanje življenje – tudi namenjate temu življenju.
Če pa bi jo namenili neznanemu polju možnosti onkraj prostora in časa, in bi postali zavest (misel v polju kvantnih možnosti), bi k sebi privabili nove izkušnje.
Ko vstopite v meditativno stanje, se vaša subjektivna zavest spoji z objektivno, univerzalno zavestjo in takrat posejete seme možnosti.Avtonomno živčevje, ki samo organizira svoje delovanje, je vaša podzavest z omenjeno prirojeno inteligenco, ki za vas opravlja vse tiste samodejne funkcije – tega nikakor ne počne razmišljujoči neokorteks. Za zadeve na podzavestni ravni skrbijo nižja možganska središča pod neokorteksom. Prav s to ljubečo inteligenco se spojite v meditaciji, ko opustite vpliv ega in sebičnost ter postanete nesebični oziroma čista zavest – nič več niste telo v okolju ali linearnem času, ampak postanete nihče, nič, nikjer, nikdar. Takrat postanete preprosto zavest v neskončnem polju možnosti.Ste v neznanem. In iz neznanega vzniknejo vse stvari. Ste v kvantnem polju. Tako vi kot jaz že imava vso biološko “opremo”, ki jo potrebujeva za uresničitev tega podviga, imenovanega doseganje stanja čiste zavesti.Joe Dispenza, iz knjige Placebo ste vi, sedaj po akcijski ceni z 20% popustomNOVO♥Sedaj na voljo tudi meditacijski CD Placebo ste vi, več: TUKAJ

Ali ti je bil članek v pomoč?

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

Bruce Lipton: Bolj sem želel najti srečo, bolj nesrečen sem postajal

Bruce Lipton: Bolj sem želel najti srečo, bolj nesrečen sem postajal

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem