Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Kaj bi sporočila 18-letni sebi?

foto:pexels.com
Oglas

Velikokrat se sprašujem kaj bi mi rekla 18 let stara jaz če bi me videla sedaj.Pred nekaj tedni sem bila na 20 obletnici od srednje šole. DVAJSET LET!? Kam so šla ta leta? Ne morem verjeti, da bom čez nekaj let stara že 40… 😛 Super je bilo druženje s starimi sošolci, s katerimi se nisem videla že desetletja. Razen nekaj gub in dodatnih kilogramov, je večina ljudi ohranila svoj značaj od šolskih dni. 😀Ampak tisto kar me je spodbudilo k temu da napišem to objavo, je bil občutek obžalovanja nekaterih sošolcev – o stvareh, ki jih niso storili, o krajih, ki jih niso obiskali, o življenju, ki ga niso okusili.Nisem mogla verjeti da ljudje ‘naše starosti’ lahko obžalujejo?!To me je razžalostilo. Torej, vsem vam mladim 😉 Upam, da boste tukaj posvetili nekaj pozornosti: po srednji šoli si vzemite čas, da se spoznate.Naj se vam ne mudi na univerzo – vzemite si nekaj let, potujte po svetu, delajte, bodite prostovoljci, itd. In to ne bo samo pomagalo, da se boste naučili vrednosti denarja in vašega trdega dela. Morda vas bo tudi naučilo, kaj ne želite početi do konca svojega življenja. Čakalne mize v restavracijah in skrb za otroke kot au-pair so bile neverjetne lekcije zame.Bila sem odločena, da pridobim prave kvalifikacije, da lahko delam kar mi je namenjeno v tem življenju – MOJ ŽIVLJENSKI NAMEN – delam to kar me veseli in veseli me to kar delam.Med pogovori z nekaterimi mojimi sošolci sem dobila moča AHA moment.Spoznala sem, da sem že zgodaj v svojem življenju našla moje življenjsko poslanstvo predvsem zato, ker sem imela ČAS za sebe da sem našla SEBE.Brez univerzitetnih izpitov, službe, moža, otrok … Ta prehod med biti otrok in nato postati odrasel je KLJUČEN za vse mlade, da ugotovijo kdo so in kaj želijo od prihodnosti, – brez staršev, profesorjev ali fantov, ki načrtujejo življenje namesto njih.

Mogoče te zanima  Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej
NE HITITE Z RESNIMI PARTNERSKIMI ZVEZAMI. Resno ?! Premladi ste, da bi bili tako resni – ŽIVLJENJE JE ZABAVNO – Pojdite ven in se igrajte!!!Uživajte, da ste samski, uživajte v raziskovanju, spogledovanju in srečevanju različnih mladih ljudi. Imate še cel preostanek svojega življenja, da ga preživite samo z eno osebo, za prepire in dolgčas, pomanjkanje spolnih odnosov (ali preveč dolgočasnih spolnih odnosov), premalo časa zase in tako naprej….. 😛VEDNO IMEJTE VAREN SPOLNI ODNOS! Ne samo da ne boste zanosili, ampak ste tudi zaščiteni pred različnimi spolnimi boleznimi.ZAPOMNITE SI, DA GRE ČEZ ČAS VSE LAŽJE.Ne poslušajte neumnih komentarjev, kako bi morali biti srečni, saj je to najboljši in najlahkotnejši čas v vašem življenju. Ni. To je zelo težko obdobje, a bo tudi to minilo.

Kako za vraga je lahko to lahko obdobje?!

Ti si otrok, ki se zdaj samo – poskuša naučiti – kako biti odrasel. Vsi okoli vas pravijo, da niste več otrok, da bi morali razmišljati kot odrasli, delati več in bolje, morate vedeti, kdo ste in kaj želite zdaj, sicer bo prepozno …Vsi vas prestrašijo s svojimi zgodbami o “PRIHODNOSTI”. Poleg vsega pa ste še hormonski kaos, zaradi katerega ČUTITE vse bolj intenzivno. In vse to vas lahko z lahkoto vznemirja, spravi v stres, prestraši, povzroči dvome.Morda se boste počutili, kot da sploh ne boste mogli jesti ali pa boste ‘pojedli’ svoja čustva stran. Vaša samozavest nikoli ne bo toliko nizka kot je sedaj – to vam obljubim!Zapomnite si da nikoli ne boste všeč VSEM. Nič ni narobe, če se ne razumeš z vsemi, ki jih spoznaš ali z vsemi prijatelji. Tudi ti ne maraš vsake osebe ki jo spoznaš?!
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja
Pravi prijatelji ti bodo stali ob strani v dobrem in slabem, drugi si pa bodo našli novo družbo.Osredotočaj se na to koga in kaj imaš, ne česa nimaš. Tudi če imaš samo enega prijatelja, ceni to osebo v tvojem življenju!!!Osredotočite se tudi na vse svoje neverjetne talente in darove in jih – UPORABITE!Pojdite dol iz FACEBOOKA in začnite živeti!Vem, da je težko za vašo generacijo, vendar poskusite narediti tri, pet, sedemdnevni izziv brez socialnih medijev in videti vse čudovite stvari, ki jih lahko naredite in ustvarite, osebe, ki jih lahko srečate, mesta, ki jih lahko vidite, ideje, ki jih lahko raziščete , načrte, ki imate zdaj ČAS za izvedbo.Nihče se ne bi primerjal s vami in se slabo počutil, samo vi, vaši talenti in vaša prava skupina prijateljev in družine.ŽIVI VSAK DAN, KOT DA JE TVOJ ZADNJI!Prekinite rutino in vsak dan počnite kaj drugačnega, vznemirljivega. Še naprej se učite in med tem uživajte.IMEJTE ODPRTO SRCE IN BODITE NEŽNI IN LJUBEČI – do sebe in drugih. Vse kar rečete ali in delate lahko naredite z nežnejšim pristopom. Presenečeni boste kako nagrajujoče je to in koliko vrat se vam bo odprlo.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Angelica je praktičarka zdravljenja travm, zdravljenja notranjega otroka, dela s sencami, hipnoterapije in ter dela kot osebni trener.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem