Kakšno moč imajo besede na protestih

Kakšno moč imajo besede na protestih
Kakšno moč imajo besede na protestih

RESNICA – laž, MIR – neredi, LJUBEZEN – sovraštvo, SHOD – demonstracija, ŽIVLJENJE – ubijanje.

Že tisočletja se dogajajo vojne, neredi, goljufije, umori, negativne stvari in še bi lahko našteval. Poteklo je že mnogo, mnogo let in še vedno se ni nič spremenilo.

Spremenili so se le sistemi, voditelji in diktatorji. Od samega začetka so propadali eden za drugim in zopet so prišli NOVI, NOVI sistemi, politiki, diktatorji, zopet se ni nič spremenilo in še vedno to traja in traja. Preprosti ljudje smo se vedno borili, protestirali, bojevali, izgubljali življenje za IDEALE, katere so nam obljubljali, da BO NAŠE ŽIVLJENJE BOLJŠE, seveda če bi nam vladali drugi voditelji, politiki. Zopet se ni nikoli nič spremenilo. Preprosti ljudje smo se zopet borili, protestirali, zopet se ni nič spremenilo in tako se je in se bo še naprej tako dogajalo.

Prišel je skrajni čas, da se vprašamo: ZAKAJ SE SKOZI TISOČLETJA V RESNICI NI RES NIČ SPREMENILO NA PODROČJU, MIRU, RAZUMEVANJA, BOLJŠEGA ŽIVLJENJA, LJUBEZNI?

Imamo danes možnost, da resnično vse, kar se je dogajalo v preteklosti in sedanjosti  spremenimo in na kakšen način?

Danes je zelo težka FINANČNA, GOSPODARSKA, POLITIČNA KRIZA, to poslušamo, beremo,  gledamo vsak dan, na vseh korakih.
Pa je res tako, zakaj je tako, nič ne moremo spremeniti, bo že boljše. Vse to govorimo, kritiziramo iz dneva v dan, iz tedna v teden, iz meseca v mesec, leta, stoletja, tisočletje so že minila in še vedno isto, isto, isto, nič se do danes ni spremenilo.

ZAKAJ – KJE JE REŠITEV?
Rešitev je preprosta in enostavna, vse kar so nas naučili, vse kar smo govorili, vse kar smo kritizirali, vse kar smo počeli, pa že tisočletja nismo zadovoljni, moramo resnično vse obrniti na glavo, pa naj se še sliši tako neumno.

Kaj to pomeni?

Reprogramirati moramo naše stare vedenjske vzorce, misli, besede, in jih zamenjati z  novimi pozitivnimi afirmacijami, besedami in dejanji.
Vse besede, katere imajo negativna sporočila, je potrebno zamenjati s pozitivnimi sporočili, katera nam prinašajo resnico, mir, ljubezen, brezskrbno življenje, nič več protestov, namesto tega so shodi za mir, resnico, ljubezen, blaginjo.

Iz svojega vsakdanjika moramo izbrisati gledanje, poslušanje, branje, vseh negativnih stvari, katere se dogajajo tako pri nas, kot tudi povsod po svetu. Tako bomo prenehali dajati svojo pozitivno energijo vsem negativnim dogodkom in prav ti negativni dogodki bodo začeli izgubljati svojo moč.

Naša misel je močnejša kot atomska bomba. Prav naše misli dajejo moč našemu življenju. Vse kar se nam danes dogaja, z vsem kar nismo zadovoljni, je prav zaradi tega, ker ne razmišljamo s svojo glavo, temveč sledimo drugim, kateri imajo prav namen, da smo nesrečni, žalostni, nezadovoljni….
Čas je da pričnemo uporabljati besede kot so, sem srečen, sem vesel, sem zadovoljen, imam obilje, rad imam sebe in vse okoli sebe, ljubim sebe in vse okoli sebe, odpuščam sebi in vsem okoli sebe. Ljubezen pošiljamo tudi vsem tistim, ki so nas prizadeli, prevarali, mučili,….. Mogoče se sliši neumno, je pa to edina resnica, katera spremeni naše življenje, življenja katerega si vsi zaslužimo.

Apel za naše boljše življenje:
Prekinimo slediti  vsem, ki nas nagovarjajo in silijo da kritiziramo, da hodimo na demonstracije, da se prepiramo med seboj. To ne pomeni, da se strinjamo z našim trenutnim življenjem, prav nasprotno, namesto tega se udeležimo shodov za resnico, mir, ljubezen, blaginjo, enakopravnost, za naša delovna mesta,….

Skratka začnimo misliti, govoriti, delovati to kar si resnično želimo in da to že v resnici vse imamo,  srečo, zdravje, veselje, ljubezen, blaginja, mir, resnico,… Edina resnica, katero še ne poznamo je ta, da je v celotnem vesolju za vse nas vsega dovolj, zato si moramo dovoliti in verjeti, da nam to resnično pripada. Tako se je začel počasi novi sistem, sistem delitve, to je edini sistem kateri v celem vesolju deluje in tako mora priti še na našo zemljo, v naše okolje.

Zato si pomagajmo med sabo in začnimo deliti pozitivne misli, besede, dejanja, materialne dobrine, le na takšen način bomo prišli do tega, kar nam pripada. Nam pa resnično pripada resnica, mir, ljubezen, blaginja, zdravje, veselje, delovna mesta, sistem delitve,…

Avtor: Mavricij Mavrični

foto: www.freedigitalphotos.net

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: