Karmični dolg 14/5

foto:oroskopos.tv

Današnji datum je zapis Karmičnega dolga 14/5 zato povejmo nekaj besed o tem:

ŠTEVILO 14: skušnjave
Karmično število 14/5 predstavlja zlorabo svobode.
VPRAŠANJA ZA DELO NA SEBI:
Kdaj svojo svobodo najdemo na račun drugih?
Kdaj nismo odgovorni in zanesljivi?

Danes je torej pravi čas, da stvari spravite v red.

Bi rekli, da ste oseba uporniškega duha, ki ne pozna nikakršnih omejitev v svoji želji po pustolovščini, tveganju in begu? Število 5 je tudi število spolnosti in čutnosti.

Število 14/5 simbolizira hrepenenje po nečem novem in razburljivem, kot nasprotje dolgočasnemu, trdemu delu in disciplini. Enako mu ne diši vztrajanje pri zadanih ciljih ter grajenje nečesa trajnega.

Sčasoma, ko boste ugotovili, da to ni prava pot do svobode, si boste izbrali bolj konstruktivno pot.

Svoboda ni pretiravanje – pa naj gre za karkoli… prava svoboda izhaja iz občutka varnosti.

Morda marsikomu zveni dolgočasno, ampak prava svoboda izhaja iz lastnega občutka moči; ne pa iz nezrelega vztrajanja, da mora biti po Vaše, da Vam nihče ne sme ničesar predlagati, ker se počutite, kot da je vsiljeno… Beg pred problemi ni svoboda, je strahopetništvo.

Število 4 v 14 namiguje, da sta potrebni tudi čustvena in mentalna stabilnost, da bi lahko obdržali nerazburkan tok življenja, ki pa nam vedno znova prinaša neke spremembe. Morate se posvetiti redu in strukturi v svojem življenju ter se naučiti prilagodljivosti in fleksibilnosti.

Uspeh leži v sposobnosti oblikovanja prepričanosti, da ste sposobni pritegniti vse, kar potrebujete, da bi obdržali red v življenju in bili obenem zmerni v vseh stvareh.

Kajti, kakor nam lahko ”svoboda” daje krila, je pomembno tudi, da nismo preveč trmasti in zasidrani v nekem prepričanju/vzorcih.

Ne privoščite si biti togi, zadrti, dominantni, zasidrani v neko stvar, neprilagodljivi… kajti, spremembe od vas zahtevajo, da sprejmete vse nove udarce in jih dobro prenesete.

Srednja pot – naj Vam bo danes vodilo za razmislek.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: