torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Kateri kristal stabilizira avro, odpravlja in transformira negativne energije?

Ognjeni ahat

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Kateri kristal stabilizira avro, odpravlja in transformira negativne energije?

Ognjeni ahat pomaga manifestirati božansko vodstvo skozi dejanja in pomaga pri odločitvah.

Poveča strast, čustva in ponovno povezavo z najglobljimi željami ter daje pogum za tveganje, da bi izpolnili te želje.

Zdravi 2. čakro, zato lahko spodbudi spolno in fizično energijo, poveča vzdržljivost in cirkulacijo ter je koristen pri zdravljenju spolnih neravnovesij, vključno z impotenco ali strahom pred spolno intimnostjo.

Spodbuja tudi zakonsko zvestobo.

Ognjeni ahat, kamen ustvarjalnosti in izražanja, je še posebej v pomoč pri premagovanju vseh težav z kreativnostjo.

Ščiti dom in družino, če je postavljen pri vhodu v dom. Na delovnem mestu je kristal ambicije in visokih dosežkov.

Ahat spodbuja notranji mir, umirjenost in zrelost. Njegove tople, zaščitne lastnosti spodbujajo varnost in samozavest.

Fizična zdravilna energija

Ognjeni ahat je koristen pri zdravljenju slabe cirkulacije, letargije ali pomanjkanja energije ali depresije. Ahat izboljšuje duševne funkcije z izboljšanjem koncentracije in analitičnih sposobnosti.

Uporaben je pri zdravljenju endokrinega sistema, debelega črevesa in povečanju metabolizma.

Postavljen na trebuh ahat spodbuja prebavni sistem in lajša gastritis. Blagodejno vpliva na oči, votle organe, kot so želodec, maternica, črevesje itd., zdravi kožne bolezni in srbenje zaradi pikov žuželk.

Ahat je koristen za srce in ožilje. Nošenje ahata na sredini prsnega koša krepi srčno mišico in zdravi čustveno disharmonijo, ki preprečuje sprejemanje ljubezni.

Čustvena zdravilna energija

Ognjeni ahat ima globoko povezavo z zemljo in prinaša močno ozemljitveno energijo. Pomirja, prinaša varnost in zaupanje ter podporo v težkih časih. Njegove zaščitne lastnosti naredijo ščit okoli telesa pred slabimi željami.

Zagotavlja motivacijo, potrebno za premagovanje škodljivih odvisnosti, daje pogum in samozavest ter preprečuje izčrpanost, ki pogosto spremlja takšne spremembe.

Ahat je koristen pri samoanalizi in odkrivanju skritih okoliščin. Spodbuja samosprejemanje in samozavest ter spodbuja govorjenje lastne resnice. Ahat premaga negativnost in grenkobo srca, tako da zdravi jezo, spodbuja ljubezen in daje pogum, da začnemo znova. Uporaben je za kakršno koli travmo.

Čakre zdravljenje in uravnoteženje energije

Stabilizira avro, odpravlja in transformira negativne energije. Njegov čistilni učinek je močan na vseh ravneh.

Rjavi in ​​rdeči odtenki ognjenega ahata stimulirajo prvo čakro. Korenska čakra se nahaja na dnu hrbtenice in je temelj telesne in duhovne energije za telo. Ko je fizično neravnovesje, se simptomi kažejo kot letargija, nizka raven aktivnosti, nizko navdušenje in potreba po nenehni stimulaciji. Ko njegove duhovne energije niso v ravnovesju, se boste počutili neprizemljeni. Ko je osnovna čakra v ravnovesju, fizično telo ponovno pridobi svojo moč in vzdržljivost, duhovna energija pa se ponovno vrne v obliki varnosti in občutka lastne moči.

Ahat je povezan tudi s sakralno čakro oz. drugo čakro. Je središče življenjske sile telesa in nadzoruje pretok informacij iz telesa v um in iz uma v telo. Iz te čakre prihajajo občutki in intuicija. Ko je v neravnovesju, se simptomi kažejo kot zmedenost, prekomerna odvisnost od drugih, potlačitev čustev, nezmožnost občutenja veselja, strah pred čutnostjo ali spolnostjo in frustracija. Ko je v ravnovesju občutite užitek v življenju, ugotovite, da ste prilagodljivi in ​​da lahko “greste s tokom” in to počnete v dobrem duhu.

Ognjeni ahat je povezan tudi s srčno čakro oz. četrto čakro. Uravnava našo interakcijo z zunanjim svetom in nadzoruje, kaj sprejemamo in čemu se upiramo. Ko je srčna čakra v neravnovesju, se lahko v razmerju počutite nadzorovano in postanete kritični do majhnih pomanjkljivosti drugih. Morda boste imeli neprimerno močne čustvene odzive na vsakodnevne zunanje dražljaje. Ahat odpravlja blokade in ponovno uravnoveša srčno čakro ter nam pomaga jasno razumeti lastne potrebe in čustva.

Duhovna energija ognjenega ahata

Ognjeni ahat se povezuje s kolektivno zavestjo enosti življenja in spodbuja razmišljanje o svojih življenjskih izkušnjah, ki vodijo do duhovne rasti in notranje stabilnosti.

Usklajuje eterično telo s fizičnim, prizemlji in revitalizira izmenjavo duhovnih in fizičnih energij znotraj sebe.

Meditacija z ognjenim ahatom

Ognjeni ahat spodbuja meditativno osredotočenost. Tradicionalno se uporablja za povezovanje elementov ognja in duhov. Kristal pomaga pri sprostitvi, odpira um višjim mislim in notranjim resnicam.

Feng Shui in ognjeni ahat

Ognjeni ahat ima energijo ognja. Energija ognja je energija navdušenja, topline, svetlosti, osvetlitve in aktivnosti. V naravi je Yang. Je energija toplote, delovanja, čustev in strasti – idej, konceptov in spolnosti. Tradicionalno je povezan z južnim delom doma ali sobe ter z območjem slave in ugleda vašega stanovanja. Uporabite njegovo energijo, da svojemu življenju daste spodbudo, ki jo potrebuje za izboljšanje vašega položaja v skupnosti in v družini. Rdeče ognjene ahate je treba uporabljati zmerno, da v svoj prostor vnesete sončno moč in energijo elementa ognja.

Ognjeni ahat izkorišča lesno energijo, energijo rasti, širitve, novih začetkov, prehrane in zdravja. Povečuje vitalnost, prinaša obilje in nas ohranja fizično rast. Lesna energija je tradicionalno povezana z vzhodnim in jugovzhodnim delom doma ali sobe. Povezan je s področjem družine in zdravja ter območjem blaginje in obilja.

Ognjeni ahati imajo tudi zemeljsko energijo, svetlo rjavo energijo stabilnosti, potrpežljivosti, poštenosti, ravnotežja in iznajdljivosti. To je energija našega doma, energija zemlje, na kateri živimo. Energija Zemlje je tradicionalno povezana s severovzhodnim in jugozahodnim delom doma ali sobe. To sta področje spretnosti in znanja ter področje ljubezni in odnosa.

Kristal ognjeni ahat je na voljo v naši trgovini: TUKAJ >>

Upoštevajte: Vse informacije na tem spletnem mestu, vključno z informacijami v zvezi z zdravstvenimi stanji, zdravljenjem in izdelki so zgolj informativne narave. Prosimo, da se posvetujete s svojim zdravnikom, preden začnete s kakršnim koli alternativnim zdravljenjem.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij