Mojster Ganesh: Kako odpreti okna na hiši sreče

Mojster Ganesh: Kako odpreti okna na hiši sreče

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

3 okna ovir, 3 Vrata izhodov do sonca in sreče

Včasih v življenju pridemo v obdobje v katerem se nam zdi, da bo pomembno, kako se odločimo. Takrat potrebujemo močno ograjo, katere se lahko trdno oprimemo in katera se ne bo zlomila. Ograjo, ki nam bo zagotavljala varno pot v pravo smer. In ta ‘ograja’ je Ganesh.

On je mojster vodenja ljudi skozi naporne in težavne lekcije. Točno jim pokaže potrebno smer delovanja, opomni jih na vsako stopnico, vsako luknjo na poti. Njegov mojstrski uvid v situacijo je nepojemljiv – ničesar ne spregleda. Zato je njegova luč tista, ki lahko ljudem pomaga premagati najtežje izzive, in tudi tiste manjše.

Ganeshev blagoslov da ljudem moč za življenjsko potovanje in vedenje, kako priti do konca. Njegovo mojstrsko vodenje je vodenje z najvišjih nebesnih nivojev. Da, Ganesh predstavlja veličastno energijo, katera pa se lahko dotakne tudi vaše srca. Odpreti vrata Ganeshu je podobno kot odpreti okna v hiši – hiša se nemudoma prečisti slabega zraka in energije, napolni jo pa svetloba in svežina.

Mojster Ganesh je prišepnil 3 zakaj-je in 3-kako-je z namenom odpreti okna na hiši sreče. 3x zakaj se sploh pojavijo ovire in 3x kako jih začeti odstranjevati. Mojster Ganesh pojasnjuje…

3x Okno zakaj

1. okno

Ko se pojavi ovira se prevečkrat ljudje vprašate kaj ste storili narobe. Velikokrat mislite, da je ovira “nastavljena”, ker ste nekaj zgrešili. Ni vedno tako. Tudi v teku imate možnosti teka z ovirami ali brez. Tisti atleti, ki izbirajo tek z ovirami ga izbirajo zato, ker je za njih to večji izziv. V tem vidijo brušenje sebe. Tako je tudi pri vaših ovirah. Včasih jih vaša duša nastavi zato, ker si želi brušenja, spoznavanja globokih duhovnih resnic, ker želi videti kako daleč lahko steče. Vsaka premagana ovira nosi svojo nagrado, svojo kolajno. Za dušo je to kolajna spoznanja o sami sebi. In to spoznanje zagotovi, da lahko slavi svoje zmožnosti in se zave tudi možnosti izjemne rasti in napredka za prihodnost. Tako na Zemlji kot v Nebesih.

2. okno

Ko se pojavi ovira je to morda rešilni čoln. Ovira morda pride zato, ker bi zdrveli v prepad z nezmožnostjo videnja rdečih opozorilnih zastav. V tem primeru vam mojstri in angeli nastavimo ovire, ki vas zaustavijo preden bi zgrmeli tja, od koder ne bi bilo več rešitve. Ko se pojavi taka ovira vas fizični ali ostali zakoni zaustavijo, mi pa ob tem slavimo. To seveda storimo takrat, ko nam na globokih nivojih svojega zavedanja pošljete sporočilo, da želite biti rešeni. Ko je prava in resnična želja biti rešen, le prevezo iluzije je potrebno odstraniti. Drugače rešitev ni možna. In rešili smo varovanca. Ker si je to želel/a. Verjeli ali ne. In vemo, da bo varovanec kmalu spoznal, da je to bila le varnostna mreža za nekoga, ki ne zmogel videti, da bi nekaj pomenilo le oddaljevanje od hiše sreče.

3.okno

Ko se pojavi ovira je to posledica samosabotaže. Ker menite, da si nečesa ne zaslužite. Ker vas omejujejo prepričanja, ki morda sploh niso vaša, a ste jih sprejeli za svoje. To se zgodi nekje globoko v vaši podzavesti. Takrat lahko prosite angele za pomoč, a zdi se, kot da vas nihče ne sliši. A resnica tiči v tem, da so njihova krila zvezana. Kajti vaša globoka resnica pravi, da četudi dobite pomoč, jo zaradi tega, ker se ne spoštujete, ne cenite ali pa se kakorkoli drugače sabotirate, zavrnete. Zakon svobodne volje. Nebesa v to ne smemo posegati. Tako kot pri drugem oknu gre ponovno za tisto najglobljo resnico o sebi. Ki lahko rešuje ali pa sabotira.

3x Vrata kako

1. vrata

Najprej ugotovite katero okno je vaše. Prižgite svečko, predvajate mirno glasbo in me pokličite. Vprašajte me katera vrata so vaša resnica. Zaupajte PRVEMU odgovoru, ki ga prejmete. Prosite me, da vam pomagam pri vaših vratih. Spustite me v svojo hišo in vedite, da skrbno čuvam njeno streho. V kolikor je vaša ovira prvo okno in gre za brušenje, vzemite to kot izziv. Opremite se. Telovadite za duhovne mišice tako, da skušate priti do razumevanja tega teka čez ovire. Pri tem vam pomagajo številna orodja spoznanj – meditiranje z mojstri kot sem jaz, knjige različnih odgovorov in raziskovanja resnic, ki so že bile zapisane ali pa kakorkoli drugače predane svetu. Iščite odgovore v sebi in zunaj sebe. Ne smilite se sebi, da se vam to dogaja, temveč tecite za svojo kolajno. Vedite, da vas bo obdarovala s tako fizičnimi kot z duhovnimi nagradami. Vredno je vložiti trud. Zaupajte mi. Vredno je. Nagrade so izjemne.

2. vrata

V kolikor morate biti rešeni, ne spreglejte nebeških znakov. Ko vas nekaj zaustavlja se o situaciji iskreno vprašajte. Vam je do sedaj prinašala le čustveno nestabilnost? Slabo počutje? Žalost? Ste skušali toliko narediti pa se stvar kar ni in ni premaknila nikamor? Bi radi vedeli resnico o tem? SPUSTITE.

Spustite vse okoliščine in ljudi, ki so vpleteni. Predajte v roke nam, mojstrom, in zaupajte, da je v varnih rokah. Spustite navezavo.

In vedite, da ta sproščen tok lahko pokaže resnico o tem ali bo nekaj za vas ali ne. V kolikor ne bo – zaupajte, da boste izvedeli smisel zakaj je bilo temu tako. Ali pa se boste veselili stvari, ki se bodo vračale ob bolj primernih trenutkih. A dovolite si biti rešeni. Tako ali drugače.

3. vrata

V kolikor se samosabotirate je vaša naloga hkrati najlažja in hkrati najtežja. Najlažja zato, ker če lahko spoznate resnico o sebi, boste lahko hitro spreobrnili energijo, ki se ne ljubi dovolj, da se sabotira. Najtežja v primeru, ko ego drži za vrat samega sebe in daje težko nalogo spremembe, ki je ne želi.

Ključ – vztrajanje. Vztrajanje v samoodkrivanju in posvečanju sebi.

Odstraniti vse zunanje dejavnike, ki naj bi prinašali srečo in se soočiti sami s seboj. Narediti inventuro svojega življenja, dogodkov, prepričanj, delovanj, vrednot. Tam, kjer čutite, da niste zadovoljni spremeniti z novimi cilji, ki dajejo na prvo mesto lastno srečo. Ali to pomeni sebičnost? Ne. Kajti, kaj bo izžareval človek, ki je srečen? Kaj bo delil? Deliš lahko le tisto, kar SI. Ugotovite kdo ste.

Duhovna učiteljica, medij in intuitivna svetovalka
No Tab Selected
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem