AngeliImena angelov

Nadangel Chamuel

Njegovo ime pomeni: “Ta, ki vidi boga.”
Njegovo eterično zatočišče se nahaja v St. Louisu v Missouriju.
Barva nadangela Chamuela: pink
Odgovarjajoča čakra: 4.čakra – srčna čakra; pink in/ali zelena
Eterično olje: bergamot, cimet, geranija, lavanda, limona, neroli, vrtnica
Kristal: aventurin, žad, kvarc, turmalin

Molitev k nadangelu Chamuelu:

Napolni moje srce z ljubeznijo, naj v svojem srcu začutim ljubezen do sebe in drugih, odstrani vse negativnosit iz mojega srca, pozdravi bolečino v mojem srcu, pomagaj mi razčistiti moj odnos z ……, pomagaj mi, da spustim odnos z …….. (tu je mišljeno kak odnos z osebo, ki se ga še vedno oklepate, pa bi bilo bolje, da ga opustite).

HVALA! HVALA! HVALA!

AMEN!

Sporočilo nadangela Chamuela:

Pokličite me in pomagal vam bom, da boste začeli ljubiti sami sebe. Če ne boste ljubili sebe, potem tudi ne boste sposobni ljubiti drugih. Prosim vas, poglejte globje v svoje srce in odpustite vsa zadržana negativna čustva glede vas samih in drugih. Odpustite vse bolečine in rane. Pomagal vam bom ozdraviti vse srčne bolečine, ki izvirajo iz preteklih in sedanjih partnerskih odnosov.
Ne bodite posesivni v partnerskih odnosih. Dajte osebi, ki jo ljubite svobodo, da je to kar je. Ne kontrolirajte to osebo, ampak jo podpirajte pri tem kar je.

Pokličite me kadar imate težave, da ljubite sami sebe ali druge. Pokličite me, če je vaše srce polno negativnih čustev npr.: sovraštva, jeze, krivde, ljubosumja, neodpuščanja. Pokličite me tudi, če ste depresivni, obupani in cinični.

Lahko me pokličete tudi, da vam pomagam ozdraviti obstoječe partnerske odnose. Če ste v fazi razhoda z ljubljeno osebo, če se obešate na nezdrave odnose in če ne pustite drugi osebi svobode da se svobodno izrazi. Lahko me pokličete tudi, če ste izgubili ljubljeno osebo in morate ozdraviti bolečino ob izgubi ali pa, če imate občutek da niste ljubljeni.

Ponovno morati začutiti ljubezen v vaših srcih in najti pot, da jo boste začeli izražati tudi navzven. Naj lepota izpolni vaše življenje in vašega duha.

Ko ponovno odprete svoje srce brezpogojni ljubezni, začnete izkušati ljubezen in hvaležnost. Predajte se in vaše srce bo ozdravljeno. Lahko me pokličete, da vas povežem z brezpogojno ljubeznijo in vam pomagam očistiti vse strahove, bolečine…. Zaščitil vas bom tudi pred zlobo drugih ljudi.
Pomagal vam bom, da boste ponovno občutili samospoštovanje in začeli izkušati ljubeče odnose znotraj družine. Ponovno boste občutili sočutje in odpuščanje.

Ne pozabite! Vedno sem tu samo poklicati me morate!

Nadangel Chamuel

 

Tagi
Pokaži več

Marjetka Novak

Ustanoviteljica Sveta angelov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !