Numerologija

Osebna števila v numerologiji

Osebna števila so naš numerološki zapis.

Izračunajo se iz datuma rojstva ter imena in priimka, kot sta (ali so, če jih imamo več) zapisana na našem rojstnem listu. 

Vpliv naših osebnih števil se nikoli v celoti ne spremeni, tudi ko spremenimo naše ime, na primer ob poroki. S to spremembo sicer prikličemo nove situacije v naše življenje, a nikakor ne izbrišemo osnovnih, originalnih. Torej, sprememba imena ni čarobna paličica, ki izbriše karmične dolgove ali karkoli nam pač ni všeč … Nove vibracije novega imena pa nam lahko pomagajo uravnovesiti vplive prirojenega imena.

ŠTEVILO  ŽIVLJENJSKE  POTI   
To število opisuje vaše talente, darove – primerno je tudi za pomoč pri izbiri poklicne ali izobraževalne poti. Opisuje vaše glavne karakteristike, ki so vam bile položene v zibelko. Kje ste močni? Kaj vam gre od rok, ne da bi se pri tem kaj zelo trudili?

ŠTEVILO  USODE  
Število usode razlaga namen in smer vašega življenja. Predstavlja vašo nalogo in njen namen v tem življenju. Kaj je vaše poslanstvo in zakaj ste tu? Kaj je namen vašega življenja? Energijo tega števila oddajate v okolico.

ŠTEVILO  DUŠE   
Osebno število duše govori o vaši notranji motivaciji in notranjem hrepenenju – tisto, kar vas poganja; saj poznamo izraz ˝za mojo dušo˝… Kakšen partner ste v romantičnih vezah, kaj vas čaka v ljubezni in kaj vam največ pomeni; kaj vas najbolj osrečuje?

ŠTEVILO  OSEBNOSTI  
Pove nam kaj izražamo navzven in kako nas opredeljujejo drugi. Vsekakor nam te informacije koristijo – lahko poudarimo kar nam godi, da okolica opazi ter lahko spremenimo kar nam ni povšeči. To je edino število, ki ni realen oris vas – kajti ljudje okoli vas lahko napačno dojemajo; lahko vas kujejo v zvezde, ali pa opazijo premalo kvalitete… Kaj ni to nekaj, česar se je dobro zavedati?

ŠTEVILO  ZRELOSTI 
To pa nam razkriva smer druge polovice vašega življenja. Predstavlja vašo resnično in iskreno podobo, ko živite v harmoniji s svojim notranjim in zunanjim jazom. Delovati prične v drugi polovici našega življenja, njegov vpliv pa se s starostjo krepi. Ali boste aktiven dedek/babica, ki se podi za vnučki, ali boste potovali naokoli in spoznavali svet, ali boste do zadnjega delali, morda počivali doma v udobju lastnega gugalnika…  

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI – izračun in razlaga

Število življenjske poti nam pove, kaj ste bili rojeni,da postanete.

To naj bi bilo najpomembnejše število, kajti izračunano je iz našega datuma rojstva, ki ni spremenljivo (ime lahko spremenimo, zamenjamo, okrajšamo itd) 

Kaže pot vašega življenja, kot nam že ime samo namiguje. Opisuje talente, darove in sposobnosti; vaše glavne in najpomembnejše lastnosti. Pove nam na katerih področjih blestite, celo brez vadbe in učenja. Število življenjske poti lahko uporabite za usmerjanje izobraževalnih in poklicnih možnosti. Seveda nimate le vi določenega Števila življenjske poti, a pomembna je kombinacija z ostalimi glavnimi števili.

KaKo   iZRaČuNaMo   ŠTeViLo   ŽivLjeNjsKe   PoTi ?

Preprosto skupaj seštejemo naš rojstni datum.

Primer: 16. 12. 1980

Ni pomembno ali seštejete 1+6= 7
                                        1+2=3
                                        1+9+8= 18   1+8= 9  in nato: 7+3+9 =  19  1+9= 10 = 1

Ali pa 16 + 12 + 1980 = 2oo8 = 10 = 1

Zdaj, ko ste izračunali, pa si poglejmo povsem na kratko, kaj to pomeni:

Število življenjske poti  1:
Pokončno hodite po poti, ki vas uči neodvisnosti ter samozavesti. Ste odločni in ne bojite se sami pričeti s projekti, če so vam le v interesu. S svojim zgledom in pionirskim duhom znate dajati drugim zgled, in to vas dela naravnega voditelja.

Število življenjske poti  2:
Ste oseba, ki ima neverjetno lastnost povezovanj – tako oseb, kot situacij, podatkov… Bodite pozorni, da ne pozabite nase, kajti radi postavljate potrebe drugih pred svoje. Ste nekoliko sramežljivi in nagnjeni k občutljivosti. Raje delujete izza kulis kot pa v soju žarometov na odru. Ste odlični v komunikaciji in dojemanju drugih.

Število življenjske poti  3:
Vaša pot je polna izvorne domiselnosti, ki se izraža v vsem, česar se lotite. Radi živite spontano, z užitkom in domišljijo. Učite se izražati svoja čustva ter sebe, zato vas privlači umetnost, ter kreativno udejstvovanje. Ste optimistična oseba, ki najde kanček lepote v vsem, česar se loti.

Število življenjske poti  4:
Ste realist in oseba z nogami na tleh, ne gradite v oblakih. Varnost ter trajnost sta vam odločilnega pomena. Znate postopoma in trdno graditi na dobrih temeljih, zato ste cenjeni kot delavec in odgovorna oseba, ki se stvari loteva po pravilih.

Število življenjske poti  5:
Rojeni ste za napredek, kajti radi mislite vnaprej, ste liberalnega duha in domiselnosti. Dobri ste v prodaji, promociji in marketingu. Zelo vam sta vam pomembni svoboda in neomejenost, vaša pozornost se kaj hitro preusmeri, zato ste včasih nezanesljivi.

Število življenjske poti  6:
Vaše življenje se trudi ujeti ravnovesje med domom in poslom. Kolikor je v vaši moči, pomagate drugim, dobri ste v svetovanju in poučevanju. Polni ste topline in ljubezni do drugih, ljubite mir in harmonijo; zato se, če je le možno, ogibate konfliktov.

Število življenjske poti 7:
Radi imate svoj mir, da lahko neovirano raziskujete in tuhtate – radi preučujete vse neznano, pa naj bo to povezano z mistiko, znanostjo, tehnologijo ali filozofijo itd. Osebe s Številom življenjske poti so pogosto strokovnjaki, specializirani za svojo stroko. Vaše najbolj osebne misli so le vaše.

Število življenjske poti 8:
Življenje vas uči razlikovati med resnično vrednostjo življenja in pa finančnim udobjem. Vaša pot ni lahka, a ko se naučite lekcij, ki vam jih prinaša, vas čaka nagrada za dobro delo, ki se lahko pojavi v obliki dosežkov ali zapuščine, tako materialne kot duhovne, ki jo puščate za seboj drugim.

Število življenjske poti  9:
Po srcu ste humanitarist in izjemno tolerantna ter sočutna oseba. Vaša pot je pot univerzalne ljubezni, ki se dotakne vseh in je brezpogojna. Življenja ne dojemate ozko, svet dojemate široko in kot eno med seboj povezano celoto. Običajno vas čustva vodijo v vaših odločitvah.

Avtor: LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !