Išči
Generic filters
postani zareca ljubezen
foto:pixabay.com

Postani žareča ljubezen

Spremljaj objave: Helena Cesar
X

Spremljaj objave: Helena Cesar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Dejstvo je, da se zemeljske energije spreminjajo, naš planet gre svojo pot razvoja, človeštvo, ki kraljuje nad vsem kar je na zemlji pa se mora, ali vključiti v ta razvojni proces, ali izgubiti »krono« in postati žrtev po lastni krivdi.

In kakšna je cena?

Da bi človek lahko postal bog, mora najprej postati resnično človek, ki spoštuje zakone narave, in skladno z njo udejanja Popolnost Božanskega Načrta. V planetu Zemlji mora spoznati svojo mater, ki mu je dala telo in mu gostoljubno in z brezpogojno ljubeznijo nudi svoje telo, samo sebe … Človeštvo pa se ne obnaša kot hvaležni sin in gost ampak kot zavojevalec.To kar mu je ponujeno z ljubeznijo, si vzame z ognjem in mečem, za seboj pa pušča žalost, trpljenje in smrt. Ujeti v energije masovne zavesti, pa tudi iz lastnih nagibov, smo vsi soodgovorni za stanje v katerem se nahaja naš planet, za stanje nepravičnosti, nesorazmernega razporeda dobrin, za trpljenje velike večine človeštva. In vendar, ali ne želi vsaka človeška duša svojemu bitju srečo in ljubezen, pa naj bo na zunaj še tak tiran?
Človek mora nujno zopet najti dostojanstvo v sebi, postati odgovoren in ustvarjati s svojimi mislimi, čustvi in občutki vedno in povsod Popolnost Ljubezen Harmonijo, torej »kozmos« in ne nesloge, ki je »kaos« … To je cena za srečno, zdravo in uspešno življenje. Če se komu zdi visoka, pomeni da še ni odkril resnične ljubezni v svojem srcu, da je še vedno ujet v strukturah človeških stvaritev.
Sporočila mojstrov je potrebno brati z odprtim srcem, ker bistvo sporočila ni v besedah, namenjenih našemu razumevanju, ampak »med vrsticami«, kjer so sporočila namenjena  našemu duhovnemu jazu.

POSTANITE ŽAREČA LJUBEZEN

Živimo v času, ko se ‘prefinja’ biologija našega bitja, istočasno pa se pojavja na telesni ravni kup težav. Telo kliče: poglej občuti me, podobno kot vas kliče otrok.  Življenje od vas zahteva, da napredujete in spoznavate vse njegove nauke brez pritoževanja, medtem ko um razmišlja o prihodnjem koraku, dnevu, denarju… Telo se oglaša na vso moč, vse celice se poduhovljajo.Pritožujete se nad svojimi bolečinami, nad vremenom, starostjo … Vse vas navdaja s strahom. Vzamete aspirin in pričakujete olajšanje, kot običajno. Vendar tokrat bolečina ne izgine, ona zahteva vašo pozornost… Obiščete zdravnika, zdravilca…, da bi vas uglasili, ozdravili… zaman.Telo zahteva od vas, da vi, kot ustvarjalec energije (starš) to predelate sami in brez zunanje intervencije. Iskanje zunanje pomoči vam ne bo prineslo odrešitve bolečine, trpljenja. Bolečina je vaša (!), saj pripada vaši bližnji ali karmični preteklosti, nečemur, kar ste odrinili v pozabo.V večini primerov izvira bolečina iz teme nečloveških stvaritev, ki jih doživlja v tem času mati zemlja in… posledično njeni otroci. V sedanjem času vsi možje, žene in otroci podoživljajo njeno bolečino. Ta bolečina se manifestira v obliki ozaveščanja v telesu, umu ali duhu. To kar se dogaja na zemlji je strahotno. Številni ljudje se prebudijo že zjutraj s strahom v srcu.  »DOVOLJ JE, DOVOLJ,« pravi mati Zemlja in deli svojo bolečino s človeštvom, ki je v resnici njeno meso.To je bolečina, ki ne bo prešla pa če se še tako trudite ali molite. Mati Zemlja zahteva od nas, da pošiljamo ŽAREČO LJUBEZEN v vse aspekte bolečine, tako osebne kot planetarne. Občutite, sprejmite svojo bolečino in pošiljajte ji iz vsega srca in duše ŽAREČO LJUBEZEN. Prosite žarečo ljubezen, da vas izpolni na subatomski ravni in skozi vse univerzume.Aktivirajte in občutite vso ljubezen, ki ste jo kdajkoli občutili, kako se oblikuje in materializira. Občutite ljubezen kot žarečo obliko življenja in sedaj pošljite to žarečo ljubezen v vašo bolečino, telo, um, duh, svet, ki vas obdaja, planet. Sedaj vizualizirajte to energijo natančno kot materializirano skulpturo.  Pozabite vse, kar ste, vse, kar imate in sprostite popolnoma svetlobo svojih src. S tem neskončnim nesebičnim dajanjem bo žareča ljubezen eksponencionalno pomnožila svojo energijo in izpolnila  univerzum in galaktični center z novo kvaliteto ljubezni. Pri tem lahko uporabljate sledeče izreke:
  • Jaz ustvarjam in pošiljam žarečo ljubezen, ki prežema in izpolnjuje moje telo, um in duha.
  • Jaz pošiljam žarečo ljubezen, ki prežema in izpolnjuje ljubljeno mati zemljo.
  • JAZ SEM žareča Ljubezen.
  • Žareča ljubezen ustvarja popolnost in zdravi to…  bolečino, bolezen, situacijo itn.
Prevedel Janko Jamšek po sporočilih mojstra St. Germaina Priporočena literatura v branje: Nadangel Rafael sporoča

Ali ti je bil članek v pomoč?

Moj pristop delovanja je celosten, zato povezujem starodavne modrosti in različne pristope, ki so pisani na kožo posameznikom. Osnovno vodilo vseh soustvarjalcev je: »Z resnico srca do svetlobe sveta« in tako postati najsvetlejši Žarek v Grosupljem ter širše pri ozaveščanju ljudi, pri iskanju samega sebe.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

Umetnost razumevanja preteklih življenj

Umetnost razumevanja preteklih življenj

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem