soncna voda m

Sončna voda – sonce v steklenici

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

[dropcap]Sami lahko na enostaven način poskrbimo za svoj blagor, tudi če imamo stresen dan na delu, v službi ali drugod – s čudovito in doma pripravljeno energizirano oz. informirano sončno vodo.[/dropcap]

Sonce je, kot že vemo, vir energije, z energijskega vidika predstavlja vir svetlobe, moči in obilja. Kadar pokuka izza oblakov, nam srce zapoje od veselja in božajoči zlati žarki raztopijo še tako tumorno razpoloženje.

Pa se ozrimo še na drug naravni element – vodo. Vemo, da je voda vir druge vrste energije; našemu telesu daje življenje, je “olje za naš motor”. Na energijski ravni voda čisti, poživlja in umirja premočan notranji ogenj. Voda je znana tudi po tem, da odlično shranjuje vsakršne informacije, kar so potrdile tudi znanstvene raziskave.

Ti dve ugotovitvi lahko pozitivno izkoristimo v svojem vsakdanu in si s pomočjo vode in sonca ter minimalno truda pripravimo napitek, ki nas bo osvežil, čistil, umirjal in hkrati polnil naše telo in duha z zlato sončno energijo. Na sončen dan lahko napravimo “ustekleničeno sonce” ali sončno vodo, v katero bomo ujeli sonce. To je še posebej koristno, kadar se večino dneva nahajamo v pisarni ali v prostorih, kjer nismo direktno izpostavljeni soncu.

Postopek za pripravo sončne vode je več kot enostaven, učinki pa hitri in zelo opazni. Ko enkrat začnemo uživati sončno vodo, bomo kmalu občutili razliko med njo in “navadno” vodo in ponavadi nam navadna voda iz pipe (ali steklenice) sploh več ne diši.

Postopek priprave sončne vode je sledeč:

Vodo napolnimo v steklenice (po želji jo lahko prej prekuhamo ali prečistimo skozi vodni filter). Odmerimo približno količino vode, ki jo nameravamo popiti naslednji dan. Najboljše je, če so steklenice zelene barve. Zelena barva je barva srca in srčne čakre. Obenem zelena predstavlja tudi vibracijo zdravljenja in mojstrov zdravljenja (na primer Nadangel Rafael, ki zdravi, je prikazan kot zelena vibracija). Zelena barva torej odpira srce, odprto srce pa je zdravilo proti stresu. (seveda pa najbolje, da izberete barvo, ki jo najbolj začutite). Z vodo napolnjene steklenice postavimo na mesto, kjer je cel dan oz. vsaj večinoma dneva sonce (če le imamo možnost); najbolj idealna je južna stran. Če je le možno, steklenice postavimo ven (na okensko polico, balkon, teraso, vrt …), tako da lahko sonce neposredno sije nanje.

Sončna in lunarna voda

Steklenice pustimo stati na soncu ves dan in po možnosti tudi vso noč, da se ohladijo na naraven način. Če nanje sije tudi luna, je takšna voda, poleg zlate sončne, prežeta še s srebrno vibracijo lune. Sonce po tradicionalni kitajski medicini predstavlja yang (moško, aktivno) energijo, luna pa predstavlja yin (žensko, pasivno) energijo. Voda, prepojena z energijo sonca in lune, je popolnoma harmonizirana in je enostavno božanska.

Če boste poskusili takšno vodo pripraviti tudi sami, boste med pitjem verjetno tudi začutili, da poleg vode vase vnašate zlate žarke sonca ali srebrne žarke lune. Takšna voda harmonizira, pomirja, blaži in energizira.

Dodatki za igranje

Da ne gre za placebo učinek, lahko napravite manjši preizkus na nekomu, ki ni seznanjen o tej vodi. Najprej naj poskusi navadno, nato pa še sončno vodo. Skoraj ni človeka, ki mu ne bi bi bila “okusnejša” sončna voda. To pomeni, da imamo v svojih telesih “radarje”, ki nam dobro delujejo z zaznavo, kaj je za nas dobro.

V vodo lahko vnesete tudi poljubne informacije (na primer se nasmejete steklenici, nanjo narišete srce ali, če imate znanje iz kakšne energijske tehnike (na primer reiki itd.), jo energijsko podprete).

Vsem, ki imate radi kristale, lahko za dodatno delovanje v steklenice položite ljub kristal – primerni so na primer kamena strela, ametist, citrin, roževec …

Urška Korun, društvo Pesem duše

Specialistka za osebnostno rast in razvoj. Podpredsednica ter vodja administracije in kreativnih projektov v društvu Pesem duše; ustvarjalka, urednica in voditeljica TV oddaje Preprosto naravno; vodenje delavnic in meditacij na temo osebnega razvoja in rasti.
No Tab Selected
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem