Aleksandra Winkler Drole
Aleksandra Winkler Drole
Aleksandra Winkler Drole
Aleksandra Winkler Drole
Aleksandra Winkler Drole
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Preteklost je pomembna toliko, kolikor je pomemben njen vpliv na našo sedanjost …

Ocene

Predstavitev

“Preteklost je pomembna toliko, kolikor je pomemben njen vpliv na našo sedanjost … Mnogo znanja in modrosti smo kot duše prinesli v novo življenje, vendar obenem (žal) tudi mnoge travmatične izkušnje. Zdravilna hipnotična regresija je način za saniranje travnatičnih izkušenj iz davne, dušne preteklosti, ki posameznika ovirajo v sedanjosti. Naša prihodnost pa se začne iz stališča sedanjosti”.  Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole je v svet metafizike, ezoterike in drugih mejnih znanosti uradno vstopila leta 1996. Zapustila redno, varno službo in se podala na pot samostojnega dela. Prvi večji uspeh je dosegla v TV oddaji Sašine vizije. Usposabljala se je v programu intuitivnega angelskega svetovalca in spiritualnega vodstva pod vodstvom dr. Doreen Virtue. Nadaljevala je usposabljanje za kristaloterapevtko in odpiranje kanala jasnovednosti in jasnovidnosti. 

Kasneje je svoje znanje oplemenitila v triletnem programu Duhovne univerze in se s tem približala indijsko-tibetanski filozofiji, ki govori o karmi in reinkarnaciji. 

Iz ljubezni do “večnosti duše”, se je podala na pot raziskovanja in študija in se usposobila za Karmično diagnostičarko od indijskih učiteljev, katero je prilagodila zahodnemu svetu in uspela s storitvijo BRANJE DUŠNEGA ZAPISA, preko katerega razbere vsa osnovna področja vaše pred-usode, ki je karma tega življenja. Ljubezen do starodavnih modrosti, razkrivanje božanske energije v vsakem živem bitju, jo je pripeljala v kontakt s staroselci – ameriškimi Indijanci, preko katerih se je naučila “pogovora z dušo”, kakor to sami imenujejo. Stanje pogovora z dušo, poteka v delnem transu, v hipnozi in omogoča potovanje izven tega časa in kraja. Namen je vedno sanirati pretekle travme in se znebiti morebitnega strahu pred nejasno prihodnostjo, jo osvestiti in sedanje odločitve prilagoditi najboljšemu bodočemu izidu, ki ga v takem, transcendentnem stanju – v hipnozi, vidimo v prihodnosti. Po sistemu učitelja iz Arizone iz Navaho plemena, je dodelala sistem HIPNOTIČNE REGRESIJE in HIPNOTIČNE PROGRESIJE. Njeno učenje se še nadaljuje preko usposabljanj in največ preko izkušenj, ki jih kot povratne informacije svojih klientov prejema.

Aleksandra Winkler Drole je partnerka, prijateljica in mama trem čudovitim otrokom. V prostem času se posveča nabiranju zelišč in kampiranju v naravi, ob rekah, jezerih in morju.

Nekaj o avtorici Aleksandri Winkler Drole:

– Je mojstrica zdravilne hipnoze, regresije in progresije.
– Je učiteljica dostopanja do akaških zapisov v 3 letnem programu Ključ do duše
– Naravna jasnovidka
– Mojstrica hiromantike in še marsikaj. 


KNJIGE: 

  • Zmenek z usodo, 
  • 36 karmičnih ciklov, 
  • Akaški zapisi- osnove dušne matrice, 
  • Akaški zapisov – Mojstrstvo duše in
  • Priročnik za branje dušnih kvalitet. 
  • V ponudbi pred tiskom je nova knjiga SPOROČILA Z ORIONA, ki je kanalizirana v hipnotični regresiji in progresiji.

BREZPLAČNO:

  • 7 MEDITACIJSKIH ZGOŠČENK – Darilo prvim naročnikom knjige SPOROČILA Z ORIONA, v ponudbi pred tiskom.
  • 17. marca na celjskem sejmu Altermed: BREZPLAČNA, SKUPINSKA REGRESIJA

POPUST:

28,00 € DARILNI KUPONSKI POPUST ZA BRANJE DUŠNEGA ZAPISA 

UGODNOSTI IN POPUSTI TER BREZPLAČNE E- NOVICE

Obiščite spletne strani:
www.omgarden.si

www.omgarden-shop.com

Pišite Aleksandri na e- mail!

Sporočite, katera storitev vas zanima in želite več informacij, vendar ne opisujte svoje zgodbe.

E- mail: aleksandra.vizionar@gmail.com

Slike

Video