torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Adamus Saint Germain: Biti Mojster pomeni Zaupati sebi

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Mojstri si brezpogojno zaupajo.

Mojster razume svoje telo in mu zaupa, saj ve, da se je telo sposobno samo pozdraviti na zares čudežne načine. Ampak vi ste izgubili zaupanje. Svoje zaupanje ste predali zdravniku, osebju bolnišnice, zdravitelju, ampak niti oni si ne zaupajo. In tako se veriga nezaupanja nadaljuje.

Morda se trudite uporabljati svojo intuicijo, vendar ne dobite vedno zadovoljivega odgovora. Morda ne dobite »pravega« odgovora – ali vsaj takšnega, za katerega mislite, da je pravilen – in tako ne zaupate več niti svojim občutkom.

In kaj potem naredite? Molite. Molite k neznanemu bogu. Molite k angelom. (Zelo malo jih moli k meni!) Molite k Bitjem, ki vas slišijo, ki vas imajo rada, ampak ne morejo narediti ničesar namesto vas. Lahko samo podprejo vaše odločitve in vaše izbire.

Torej zdaj ne zaupate več niti Bitjem z drugih ravni bivanja niti svoji Duši. In vsakokrat, ko izgubite zaupanje, se še bolj zaprete. Prekinete pretok energije v sebi, namesto da bi si dovolili, da bi skozi vas teklo obilje življenjske energije, dovolite, da skozi vas teče le njen majhen del, ki komaj zadošča za življenje in preživetje.

Mojstri Nove Energije >> zaupajo vsakemu delu sebe. Morda to zveni enostavno, vendar je velik izziv.

Globoko vdihnite.

Koliko si zaupate? Nikomur drugemu, temveč sebi?

Zaupate svojemu telesu, da se bo samo pozdravilo? Da bo vzpostavilo ravnovesje, ko bo prišla bolezen? Zaupate svojemu telesu, da vam bo služilo brez upiranja in brez bojevanja? Najbrž ne. Takšnih ljudi je zelo, zelo malo.

Zaupate svojemu umu? Zaupate svojemu umu, da bo imel vedno odgovore na vsa vprašanja, ki si jih boste zastavili? Zaupate svojemu umu, da vam bo dal informacije, ki jih niste nikoli študirali ali slišali zanje? Vaš um to zmore, saj se prek duše lahko poveže z Univerzalno Knjižnico, kjer so dostopna vsa znanja, ki so kdaj obstajala. Vaš um ni omejen le na to, kar ste študirali, temveč je sprejemnik vseh informacij.

Zdaj razumete? Če bi popolnoma zaupali svojemu umu, bi imeli dostop do zelo zapletenih in kompleksnih matematičnih formul – in bi jih celo razumeli. Zmožni ste razumeti vesoljni prostor in večdimenzijske prostore. Lahko razumete vse intelektualne teme, če popolnoma zaupate svojemu umu. Ampak vi ste ga popolnoma blokirali, omejili ste ga in postavili ovire okrog njega. Mislili ste, da vas bo um spravil ob pamet. Mislili ste, da vas bo um prevaral, zato ste ga zaprli.

Ali zaupate svojemu duhu? Ali v trenutku, ko to berete, zaupate svojemu duhu? Ali bi izročili svoje življenje svojemu duhu v tem trenutku? Verjetno ne. Morda bi ga izročili Bitjem. Ali bi izročili svoje življenje in svoj obstoj svoji duši – svojemu večnemu življenju? Najbrž ne, ker niti ne veste, kaj je duh, niti kaj je duša.

Čutite, da vaša duša nikoli ni zares prišla, ko ste jo klicali. Ko ste ponoči jokali po svoji duši – sebi, Bogu – ni prišla. Ker ne govori jezika, nima rok in nog, ne dela čudežev tako, kot si želite, ste se odločili, da ji ne morete zaupati. Poleg tega so vas naučili, da se boste z dušo združili šele po smrti. Tako ste zaprli vrata svoji duši.

Kaj vam je sploh še ostalo? Malo ali nič zaupanja v svoje telo, um in dušo – ter zakoreninjeno nezaupanje v Boga, saj vas je Bog, o katerem ste se učili v mladosti, obsojal in se ni odzval na vaše klice na pomoč. Kaj vam je torej sploh še ostalo? Zelo, zelo malo. Vaše bivanje je zelo, zelo omejeno.

Naučili ste se, da lahko nekako zaupate le majhnemu delu svojega življenja. Veste, da lahko ponavadi zjutraj vstanete. Veste, da lahko greste v službo. Veste, da se lahko nahranite, ampak ne zaupate več niti hrani, ki jo jeste. Veste, da lahko shajate na zelo omejen način, ker si ne zaupate in se bojite resnično odpreti se ogromnim potencialom.

Mojstri znajo vzpostaviti zaupanje na vsakem dosegljivem nivoju brez zunanje pomoči, kar je drzen in pogumen korak. Popolnoma zaupati vase pomeni imeti pogum postaviti se nad vse, kar ste naredili v svojem življenju do zdaj. Brezpogojno zaupanje sebi je največje delo Mojstrov, ki se bo odražalo na vseh področjih, ki se nanašajo na mojstrstvo. Ampak najprej morate prečkati most zaupanja sebi.

Globoko vdihnite.

Ne morete se prisiliti k brezpogojnemu zaupanju sebi. Ne morete ga zahtevati, ne morete ga razviti s posebnim načrtom ali metodami. Preprosto se zgodi, ko ga izberete. Morda se bo zgodilo postopno, korak za korakom, ampak odkrili boste, da je to največja, najgloblja stvar, ki ste jo kdajkoli storili – začeti si spet zaupati.

Jaz, Saint-Germain, govorim iz izkušenj. Govorim kot Mojster, ker sem tudi sam prestal vse to. Vsi moji veliki darovi – moje magične sposobnosti ustvarjanja obilja, ustvarjanja fizičnega telesa – nič od tega mi ni bilo dano. Nisem prosjačil za darove, nisem prodal svoje duše zanje. Naučil sem se zaupati sebi.

Za to sem potreboval več življenj. Na stotine let sem prebil v svojem lastnem zaporu, v mojem kristalu. Ni vam treba prestati vsega tega.

Biti Mojster pomeni: Zaupati sebi.

Pozneje se bomo vrnili k tej temi, posvetimo se zdaj še drugim lastnostim Mojstrov Nove Energije. Nekaj teh lastnosti se vam bo morda zdelo protislovnih, ali pa boste začutili jezo, saj bodo v nasprotju s tem, kar ste se naučili do sedaj. Dovolite si začutiti te energije. Ne sprejmite vsega, kar vam rečem, temveč preprosto zaupajte svojim občutkom.

Povzeto iz knjige Mojstri nove energije >>

 

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij