Afrodita

Afrodita je poznana kot boginja ljubezni, lepote spolnega poželenja, strasti in zaščitnica zaljubljencev. Pomaga krepiti dolgotrajne partnerske odnose, ki temeljijo na strasti in razumevanju. Velja za najlepšo boginjo.

Pomaga nam prebuditi boginjo znotraj nas, v nas zbuja lepoto, strast in ljubezen. Predstavlja predrzno žensko energijo in pomaga ženskam, da se dobro počutijo v svojem telesu, obema spoloma (moškim in ženskam) pa pomaga občutiti strast v partnerskih odnosih ter pomaga uravnovesiti moško in žensko energijo znotraj nas, se pravi dajanje in sprejemanje.

Afrodita je povezana tudi s planetom Venera. Njeno ime pomeni »rojena iz morske pene«, saj mitologija pravi, da je bila spočeta ko je njen oče, bog neba Uran, zaplodil ocean. Eden od njenih mnogih otrok je tudi bog Eros, bog romantične ljubezni, ki ima podobno vlogo kot Kupid.

Afrodita nas uči, da naj bodo partnerski odnosi zgrajeni na temeljih razumevanja in strasti, saj eno brez drugega nima pomena. V partnerstvu rabimo tako pogovore in dialog, kot prepletanje življenj in telesno ljubezen. V takšnem odnosu namreč lahko ozdravimo bolečine in rane, ki izvirajo iz naših odnosov.

Afrodita nas uči, da moramo imeti najprej radi sebe in svoje telo, da se lahko odpremo in zaživimo v ljubezni ter da lahko ljubimo druge. Ljubiti drugega pomeni, da mu dovoliš da je takšen kot je in ga ne poskušaš spreminjati, ampak ga sprejemaš. Uči nas tudi, da je potrebno naprej poskrbeti zase, šele potem lahko srčno, s sočutjem in razumevanjem poskrbimo tudi za druge.

Prebudite boginjo v sebi, skrbite zase in za svoje telo in dobro počutje. Dovolite, da vas pobožajo sončni žarki in da vas življenje zapelje!

Avtor: Simona
www.MyChi.si

 

O Mychi

MyChi® je center za telo, dušo in duha. Naš moto je, da si z zavedanjem duhovnih vsebin, znanj in tehnik na praktičen način izboljšate vsakodnevno kvaliteto svojega življenja.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here