Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali je 5. dimenzija resnična? Kako dvigniti svojo vibracijo in se uskladiti z njo?

5D je dimenzija kamor človeštvo vstopa ...
Spremljaj objave: Laluna Akademija za osebno in duhovno rast
X

Spremljaj objave: Laluna Akademija za osebno in duhovno rast

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Verjetno ste v zadnjem času veliko slišali o 5. dimenziji in, da naš planet prehaja v 5. dimenzijo. Vendar, kaj prav zares to pomeni? Kaj vi lahko naredite za uskladitev z energijami 5D?

Najprej pojdimo k osnovam.

Začnimo pri energiji. Če prebirate ta članek, potem z veliko verjetnostjo veste, da je vse, četudi izgleda še tako trdno, energija. Energija ste vi, energija sem jaz. V najbolj čisti osnovi, je vse samo energija. Vendar pa ima, zaradi zakonitosti, ki vladajo na Zemlji in v Univerzumu, s katerim je Zemlja povezana, energija svoje višine in nižine. Torej, nižja ali višja energija. Nižja ali višja vibracija, frekvenca. Višja kot je vibracija, bolj fine, subtilne, lahkotne so energije. Nižja kot je vibracija, bolj goste, težje so energije. In natančno tako se tudi čutijo. Višje ko gremo, bolj je svetlo in nižje, ko gremo, bolj je temno. Višje energije so prijetnejše, nižje so neprijetne. A dobro je vedeti, da brez teme nebi poznali svetlobe – oboje nas uči … Nečesa …

Trdni predmeti npr. so tako v osnovi samo zelo gosta energija.

Vendar obdržimo fokus na človeku in energiji, vibraciji človeka. Vsak človek se sicer rodi z določeno (osebno) vibracijo. Seveda, pa se tekom življenja le-ta lahko, zaradi različnih okoliščin viša ali celo niža – odvisno, kaj v življenju počnemo. V osnovi pa vibracijo nekega človeka, torej vas, določajo vaše misli, čustva, ki se tvorijo v prepričanja, verovanja in končno tudi v dejanja itn. Z višanjem vibracije se krepi tudi povezanost z Univerzumom in Modrostjo Univerzuma, odpirajo se nam vrata v skrivnosti delovanja Univerzuma.

Zelo poenostavljeno bi lahko rekli, da je strah nizka vibracija, medtem, ko je ljubezen visoka vibracija. Strah nas drži na mestu, medtem, ko nas ljubezen poganja naprej. Naša osnovna vibracija, ki jo imamo sicer določa, kako se bomo (osebnostno in duhovno) premikali v življenju (bomo stali na mestu in živeli na avtopilotu ali se premikali naprej, se bomo premikali težje, lažje …). Npr. nekdo z višjo ali visoko vibracijo se rodi v disfunkcionalno družino, kjer je veliko gostih in nizkih energij (strah, jeza, nemoč, sram, krivda, morda agresija itn.), slej ko prej bo takšen človek začel delati na sebi in prečiščevati nizke vibracije družine. Na drugi strani, pa bo nekdo, ki se bo rodil v takšno družino s podobno nizko vibracijo, živel isto ali podobno življenje naprej (vzorce čustvovanja, prepričanja bo prenašal naprej, dokler morda v naslednjo generacijo ne bo prišel nekdo z višjo vibracijo in začel »čistiti«).

Mogoče te zanima  Ljudje, s katerimi se družimo vplivajo na našo zavest

Že nekaj časa pa se dogaja, da na našem čudovitem planetu Zemlja vibracija raste, kar pomeni, da se prečiščujejo vse nižje energije. Približno deset let smo to počeli skoraj izključno na individualni ravni, sedaj pa je prišel čas kolektivnega čiščenja vseh starih in okorelih energij, ki se ne premikajo. Čas povezanosti in skupnega dela. Razlog za to je 5D kristalna mreža, ki je v polnosti aktivirana na planetu Zemlja. V naslednjih letih tako lahko pričakujemo še intenzivnejša čiščenja in morda še jasneje viden »boj« med svetlobo in temo. A vibracija bo še naprej rasla.

Z višanjem vibracije se postopno aktivirajo tudi »speči« deli DNK-a (12. čaker), kajti človek se bo dobesedno nadgradil v naprednejšega duhovnega človeka … Vse to bo prinesel čas naslednjih 10 ali nekaj več let, zato vas spodbujam k intenzivnem »delu na sebi«. Iščite načine za duhovno in osebno rast, ne ostanite na mestu. Če opazite, da se vas lotevajo nižje energije (panika, kaos, strah, nemoč …) ne obstanite v njih, iščite dodatna znanja, informacije – premikajte se in vedite, da vas Zemlja podpira v vaših, v Najvišje dobrih, namenih.

Ker so na Zemlji, kljub vsemu še vedno prisotne tudi energije iz 3D mreže iluzije, prilagam krajši opis značilnosti energij, ki se pretakajo v mrežah. Pomembno je vedeti, da imamo moč, da v vsakem trenutku, ko zaznamo, kaj takšnega to tudi spremenimo oz. izstopimo in se odločimo drugače.

Vsako čustvo, misel, situacijo, ki se nahaja v 3. dimenziji, je s primernim energijskim delom mogoče dvigniti v 5. dimenzijo oz. enostavno opisano, zvišati vibracijo. To seveda pomeni olajšanje, napredek …

Dimenzije in kakšna energija se nahaja »v njih«

*Na začetku je dobro vedeti, da ima vsaka dimenzija svoje višje in nižje oktave znotraj dimenzije. Tako lahko živite npr. višjo vibracijo 4D. Opis je zato zelo splošen.

3. dimenzija 3D

Tu obstajajo tako imenovane nizke energije, kot so strah, nadzor, dajanje svoje moči drugemu (npr. neki avtoriteti, vladi itd. – edino oni imajo moč, da spremenijo), tu je pohlep, jeza, razdori. Išče se korist na račun drugega. Korist je v ospredju, drugi ni pomemben. Tako imenovano trpljenje je domena 3D. V tej dimenziji prevladuje kaos, nemoč, nemir, trpljenje, ste nekako ujeti in morda mislite, da ni izhoda, da ste v tem enostavno ujeti. Ponujena je ena rešitev in zdi se, da je ta edina možna. Ampak niste ujeti in ni samo ena rešitev! 3D matrica je popolna iluzija, ki je na planetu Zemlja že (pre) dolgo časa. A zdaj je prišel čas, da se zbudimo, vidimo, kdo v resnici smo in se dokončno poslovimo od 3D.

Mogoče te zanima  Kdo pravi, da ne zmoreš prekiniti starih navad?

4. dimenzija 4D

V 4D je že več znanja o življenju, zavest je širša, prisotne je več svetlobe in zavedanja. Domena 4D so odnosi in spoznanje, da je druga oseba samo ogledalo nas samih – naših čustev, misli. S tem znanjem lahko rastemo osebnostno in duhovno. Začnemo se spreminjati. Sebe, svoja čustva, misli. Vemo, da to, kar dajemo, to privlačimo. Tu že lahko začnemo razčiščevati misli in čustva. Počasi prevzemamo življenje v svoje roke, a še nismo povsem tam. Še vedno se počutimo potegnjeno nazaj. Tu lahko čistimo tudi družinsko karmo in tu se začnemo dvigovati nad njo. Ker je drugi ogledalo nas, je ta drugi že pomemben, prisluhnemo mu. Tako imamo v tej dimenziji priložnost razrešiti in očistiti svoja čustva v odnosu z drugim. A energija je še vedno gostejša.

5. dimenzija 5D

Je dimenzija v katero gremo. Finejše energije. 5D govori o enotnosti, sodelovanju, vedrini, razumevanju, ljubezni, sočutju itn. Tu se popolnoma zavedamo, da je vse odsev nas samih, vemo, da smo v vsakem človeku in živem bitju in da vsako dejanje, ki ga naredimo, vpliva na vse, saj smo vsi povezani v enost. Čutimo utrip Zemlje, sočloveka, živih bitji in živimo, dihamo z njo/njimi. Mi smo eno. Torej se zavestno odločimo, da bomo ljubeči in prijazni ter spoštujemo vsa živa bitja. Tu postanemo gospodarji svojega življenja in ustvarjamo zavestno, z namenom in vedno v najvišje dobro. Naša srca so odprta, povezani smo z dušo. Tu smo svetloba in ljubezen in tu lahko dostopamo tudi do dimenzije, kjer živijo angeli in druga bitja svetlobe. Odvisno, v kateri oktavi 5D smo, a hipno lahko doživimo že tudi 6. in 7. dimenzijo. Smo gospodarji svojega življenja in živimo sinhrono s svojo Dušo. Prebujeni smo in takšni so tudi naši potenciali. Znanje o življenju tukaj na Zemlji je široko in naša modrost iz preteklih življenj prihaja na površje. Smo kanal za skrivnosti Univerzuma … prehodili smo tančice iluzij … In prišli smo do same esence – svetlobe, duše.

Mojca KoprivnikarCertificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light Eternal Light Healer Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 15. 6. 2021

Numerološka napoved 15. 6. 2021

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem