Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Astrološka napoved 22. 3. do 26. 3. 2021

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Za dober začetek tedna…. že čutite kaj iztirjeni Mars? Uspete brzdati svoje besede?Ste za volanom nemirni? Ste stali v jutranjih kolonah, ker so bili drugi prehitri? Pazite na cesti, da ne boste prenagljeni, bodite potrpežljivi… da se zavestno brzdate, kajti več bo nesreč…Vsi govorci pa… zdaj je čas za vas! Zdaj pridete na svoj račun, saj bodo besedni boji vaše najboljše orožje, da zmagate in dosežete svoje.Iztirjeni (OOB Mars) Mars v Dvojčkih se hitro naveliča z vsem, kjer ni spodbujena akcija in kjer ni dobrih miselnih izzivov.Ne pozabite… Ko se Mars premika »izven meja«, v bistvu pomeni, da njegova energija podivja! Planet je »Out of Bound« OOB, kadar je izven maksimalne Sončeve deklinacije, ki je 23, 28° zemljepisne širine. Ko se to zgodi rečemo, da je zunaj meja in takrat deluje drugače.»Podivjani Mars« bo prinašal več energije na vsa področja, kjer vlada. Pretirano boste tudi tekmovalni, čeprav se tega ne boste zavedali, zato priporočam, da se v času OOB Marsa, vprašate:
Kaj resnično potrebujete?
V tem času lahko pričakujete v družbi več nasilja, več ostre komunikacije, več verbalnih napadov, medijske manipulacije in kreganja, sovražnega govora, napade, naravne katastrofe in prometne nesreče, in za konec lahko bomo priča tudi novim strelskim pohodom, napadov, ….Čutite vse to v zraku?Ohranjajte visoko vibracijo ob Kreiranju Novega sveta. Hvala, ker ste.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem