torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Astrološka napoved za september 2021

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS
September bo mesec za postavitev odra za v prihodnje, kam se bo kolo vašega življenja odvrtelo.

Že prihodnji mesec, oktober, je mesec velikih kozmičnih premikov in globalnih sprememb in pripravite se, saj bi lahko že ves mesec zdaj čutili, da se nekaj pripravlja… energetsko bo nekaj drugače.

Morda boste začeli čutiti potrebo po spremembah v vašem življenju ali pa boste opazili, kako se stvari v svetu okoli vas spreminjajo in vas nagovarjajo k izbiri. No, s slednjo, se boste soočali v oktobru.

Ta vpliv se lahko še posebej poveča, v času po jesenskem enakonočju, ki predstavlja polovico na astrološkem kolesu. Čas enakonočja ali ekvinokcij je zelo občutljiv letni čas, saj se takrat tanjša tančica med vidnim in nevidnim ter vam tako omogoča, da z lahkoto občutite subtilne energije. To kaže, da ste na vašem potovanju skozi astrološko kolesje dosegli prelomnico. Astrološko kolo se začne v sezoni Ovna in konča v sezoni Rib. Sezona Tehtnice, ki se začne v tem mesecu, je sredina tega kolesa in prinaša spremembo pretoka ter smeri energije. Ta premik energije se odraža tudi v materi naravi, ko vstopamo v pomlad ali jesen, saj oboje prinaša veliko sprememb in prehodov.

September prinaša tudi zadnji obrat Merkurja v tem letu.

Ko ob koncu meseca vstopi še Merkur v retrogradno fazo, bomo imeli skupno šest planetov, ki bodo retrogradni, kar bo ustvarilo učinek upočasnitve. Morda se vam bo celo zdelo, da morate narediti nekaj korakov nazaj, preden se boste zopet lahko premaknili naprej.

Čas vpogleda bo in veliko se bo dogajalo v globinah nezavednega, skrite vsebine in teme, pa bodo doživele svoj vrhunec.

Energija, ki bo obrnjena navznoter, pa ne bo trajala dolgo, saj ko bomo zapustili mesec oktober, bodo skoraj vsi ti planeti ponovno potovali direktno. Zaradi tega prihajajočega energetskega premika, se bo september morda zdel kot mesec, ko se nekaj v ozadju pripravlja in bo nekako v stilu kot, »zatišje pred nevihto«, ki bi ga občutili na družbeno socialnem nivoju. V igri bosta oba socialna planeta, tako planet mej in strukture, Saturn, kot planet priložnosti in širitve, Jupiter.

September je tudi numerološko močan mesec, ker je 9. mesec v letu in je to mesec konca, zaključevanja. Po drugi strani pa je mesec, ko se številka leta in številka meseca usklajujeta.

Mesečni cikel v septembru se podvoji z letnim, saj nam vlada arhetip Svečenika.

Svečenik je arhetip družine. Je najboljši simbol za krepitev vere v globoko duhovno delo in arhetip, ki podpira poučevanje in svetovanje. September predstavlja prelom, saj se bo zdravila osnovna celica iz katere izhajate in na katero ste pozabili. Družina. Lahko je za vas bila samoumevna ali povsem nepomembna. Zdaj pa se boste soočili z vsem, kar je znotraj vas nezaceljenega, ranjenega in preživetega. Morda boste želeli razrešiti družinske probleme in se soočili z dinamiko v le tej, v smislu, da boste situacijo sprejeli ali pa boste preprosto odšli.

V tem letu, mesecu, bi se lahko razrešile družinske teme.

Odločali se boste kakšno družino želite, kaj hočete ustvariti in kako si želite preživeti svoje življenje. Čas bo naklonjen za razreševanje prikritih družinskih problemov ali za odpravo družinskih vzorcev, ki so vam že zdavnaj odslužili. Največ dela boste imeli z Egom, ki bo predstavljal vašo »lažjo pot«, da iz svoje družine preprosto… odidete.

Svečenik vas v biti uči pripadnosti, varnosti, zaščite in odgovornosti, ki je potrebna, ko ustvarjate družino in si postavljate v življenju temelj.

Ker je to simbol, ki kaže tudi na čas velike duhovne rasti, ste se lahko podali na globok vpogled vase in se morda začeli z intenzivnim delom na sebi. S tem postavljate korenine pri sebi, če jih še nimate. Odlično pa vas bo energija še posebej dobro podpirala, da začnete s šolanjem, poučevanjem ali da s svojim delom svetujete drugim.

Izzivi, teme in dileme s katerimi se boste ukvarjali bodo iz naslova družine. Iskali boste svoje korenine in postavljali temelje v svojem življenju in se spraševali:

Kam spadam? Kje je moj dom? Si dom sploh želim? Kakšen naj bo? Kaj je družina in kdo je/so moja družina?

September bo tako najboljši čas za razreševanje prikritih družinskih problemov ali za odpravo družinskih vzorcev in pogojevanj, ki so vam že zdavnaj odslužili.

Ko boste raziskovali in se učili o družini, se boste veliko ukvarjali z odnosi – mama, oče, sorodniki, prav z njimi boste imeli možnost, da razrešite nekaj kar vam onemogoča premik naprej in tako ozdravite nekaj, zaradi česar ste obtičali sami. Pomembnejšo vlogo bodo v tem letu odigrali tudi ljudje, ki so rojeni v znamenju Bika.

Čas bo zelo primeren tudi za vse tiste, ki ste si zaželeli šolanja ali dodatne izobrazbe ali pa se s to mislijo poigravate že lep čas. Lahko boste celo vi tisti, ki boste izobraževali, poučevali ali svetovali drugim. Vse, kar ima povezavo z izobraževanjem, bo zdaj na prvi bojni liniji, saj bi si lahko prav izobraževanje utiralo povsem novo pot, v smislu načina podajanja znanja. Lahko bi se začele odpirati povsem novi načini poučevanja, kar je morda v trenutni situaciji vezano z ŠND – šolanjem na domu.

Kot že omenjeno, boste veliko razmišljali o šolanju ali posebnem urjenju, mogoče boste prepoznali v vašem življenju pomembnega učitelja, oziroma bo to nekdo, od kogar se lahko naučite marsičesa. Lahko vas bo neka okoliščina, dogodek ali situacija prisilila, da boste pogledali vase. In znova… izziv bo vaš Ego… Učitelj v vaše življenje lahko pride kot zunanja oseba, celo kot dogodek ali situacija ali kot nekdo, ki mu sami nebi pripisali vlogo Učitelja. Ne glejte s fizičnimi očmi, prepoznali ga boste z Duhovnimi. Ko boste nehali gledati, boste Videli.

Želeli si boste čas zase, da boste sami s seboj. Čutenje bo ključnega pomena.

Torej… Kaj čutite?

Energija bo odpirala povezavo do Novih svetov, povečana bo moč intuicije, jasnovidnost in preroške sanje bi znale biti zelo žive in pogoste. Raziskujte svoje sanje, te bodo imele močan pomen za vas, v tem mesecu pa zagotovo dobite nek navdih ali odgovor.

Pred vami je obdobje v katerem se lahko pokaže priložnost za preizkušnjo starih načinov obnašanja in vzorcev, čas vsrkavanja in povezovanja tistega, kar ste začeli in se je dogajalo v obdobju Cesarja, v letu 2020. Razmislite.

Zdaj bo pomembna tudi glasba, zato jo poslušajte. Pazite pa »kaj poslušate«, saj se s tem na nezavednem oglasijo vaši strahovi in prikriti vzorci vašega načina odzivanja in delovanja. Prav glasba vas bo spravljala v ravnovesje, meditacija pa vam naj bo na tej poti samo orodje, da se povežete z Božanskim delom sebe. Pomembno bo, da boste ohranjali visoko vibracijo, prav vibracija bo tista, ki bo odigrala pomembno vlogo v tem letu v povezavi z novo tehnologijo.

Vzemite si čas zase, da se boste slišali. Prisluhnite glasu Srca.

Mars v trigonu s Plutonom in Saturnom

Od 6. septembra dalje bi lahko dobili nov občutek, da vas čaka delo in za nekatere bi lahko bil to tudi čas, ko se lahko zares tudi vrnete na delo. V tem obdobju, bi lahko bili tudi malce malodušni, kajti lahko se zgodi, da bi stare težave znova rabile vašo pozornost. To pa bodo tiste, za katere ste mislili, da ste jih že premagali. Ne pozabite, da bo vse do oktobra šest planetov, ki so retrogradni. Ti vas ustavljajo in vračajo v preteklost, skozi lekcije, s katerimi se boste srečevali.

7. septembra bo Mlaj v Devici

Mlada luna v znamenju Device bo premešala štrene in vas potisnila, da nekatere stvari v svojem življenju vzamete pod drobnogled in se začnete z njimi intenzivno ukvarjati. Globlje kot boste dosegali svojo notranjost in se umikali, bolj boste odkrivali moč svoje sence, ko se boste srečali z nekaterimi trans generacijskimi ranami.

Ob tej Luni se boste morda vse bolj zavedali generacijskega cikla ali vzorcev iz otroštva, ki jih ne potrebujete več.

Faza Mlade lune je običajno čas postavljanja namenov in pozdravljanja novih začetkov, zato, če v vašo zavest pride nekaj iz preteklosti, uporabite to energijo, da razmislite, kako lahko to energijo spremenite in preoblikujete, da vam bo v prihodnje bolje služila. Opozarja vas tudi, da se povežete z Modrostjo in Močjo vašega telesa. Vodi vas, da poskrbite zase, da ne živite v strahu in se spomnite prirojene moči in modrosti, ki jo imate vsi v sebi. Ta nova luna prinaša valove zdravilne energije in obljube o tako pričakovanem novem začetku.

Na splošno Nova luna v Devici pošilja valove energije, ki lahko sprožijo stare rane, hkrati pa vas te navdihujejo, da preizkusite tudi nove stvari.

Ker sta to dve manifestaciji na nasprotnih koncih spektra, bi lahko čustveno nihali od ene skrajnosti, do druge, počutili bi se lahko tudi raztresene ali celo preobremenjene.

Namig… Spomnite se, da so sile ozemljitvene energije Device, ki držijo to Novo luno: plan, predanost, disciplina in delo. Devica kaže na celovitost in dokončanje. Predstavlja spoznanje, da ste vedno celi. Vi ste celotno vesolje, ki se manifestira v človeški lupini. Ste popolni in ne potrebujete ničesar zunaj sebe, da bi se prilagodili in povezali s tem močnim rezervoarjem izvorne energije, ki živi znotraj vas.

Energija Device vas uči, da ste Vir, da ste Vesolje, da ste Eno z vsem tem… in ko to lahko prepoznate, se lahko prilagodite in povežete z močjo, ki prihaja skupaj z njo.

Pomaga vam, da lahko najdete svojo osebno moč in veste, da vas nobena nevihta, pa naj bo še tako divja, ne bo premagala. Torej, potopite svoje noge v zemljo, v delo. Dovolite si, da se počutite povezani z izvorno energijo znotraj in povsod okoli vas. Dovolite, da ta povezava sproži vašo prirojeno Moč. Vedite, da ste celi. In potem s tega mesta zajahajte valove Lune v Devici. Uporabite jih za vnos sveže energije v svoje življenje, a tudi za prekinitev vseh generacijskih ciklov, ki vas vežejo na vzorce. Ozavestite jih, ne potrebujete jih več in začnite drugače.

To je velik podvig, toda ta energija Mlade lune vam bo omogočila, da naredite mali korak ali velikanski preskok. Naj bo vaše vodilo, da noben trud ne bo zapravljen in za vse boste primerno nagrajeni v svojem življenju.

V času mlaja vstopi v svoje senčno obdobje tudi planet Merkur

Merkur začne upočasnjevati, ko se pripravlja na retrogradnost v katero vstopi pozneje v septembru. Obdobje upočasnitve v kateri bo zdaj, se imenuje obdobje sence. V tem času je priporočljivo, da začnete tudi sami malce upočasnjevati in razmišljati o projektih, na katerih želite delati in jih dokončati namesto, da si dodajate kaj novega ali se ukvarjate z novi izzivi. Bodite pozorni tudi na to, da bi se vam morda v življenje vrnile podobne teme iz junija 2021 ali pa se bodo nesreče in tegobe tega obdobja končno razkrile ali poravnale.

9. september, dan ko se aktivira močna numerološka sekvenca 99

9. september odklene numerološko kodo 99, ki je vrsta zaključkov, koncev in celovitosti.

Kaj v svojem življenju dokončujete ali zaključujete?

Sekvenco 99 lahko povežemo tudi z energijo vodenja. Njene vibracije vam omogočajo, da s pridobljeno modrostjo stopite in prevzamete vodstvo v svojem življenju na nov način. Numerološka sekvenca 99 govori tudi o strpnosti, sočutju in idealizmu. V središču števila 99 je Univerzalna ljubezen in ta ljubezen je razdeljena na pet glavnih delov, kot so: humanitarnost, strpnost, sočutje, idealizem in človekoljubje.

Zaradi tega je to popolno število za širjenje razsvetljene in pozitivne energije po vsem svetu.

Kot vseobsegajoča sekvenca se 99 ukvarja s svetovno energijo in pomaga združiti svet na zelo humanitaren in razsvetljen način. V svojem bistvu je numerološko izhodišče za številko 99 humanitarnost, kar pomeni dejavna in resnična skrb za blaginjo človeštva.

99 je glavna številka, v numerologiji pa to pomeni, da je razvita in razširjena različica številke 9. Glavne številke si lahko predstavljamo kot makrokozmos ali večjo sliko, medtem ko so enomestne številke bolj lokalizirane, notranje in del mikrokozmosa.

Filantropsko se 99 osredotoča na človeštvo, saj gre za vibracijo velikodušnosti in dobrohotnosti ter globoke skrbi za človeštvo. 99 podpira dobrodelne organizacije, namenjene dobrobiti človeštva. Bistvo numerološke številke 99 je ustvarjalno, strpno in sočutno… z namenom narediti v svetu nekaj dobrega. Je samozadostna in samo požrtvovalna za napredek pri uresničevanju svoje vizije.

Ta dan se osredotočite na ta področja, kjer želite kaj zaključiti ali začeti znova. Po drugi strani pa, stopimo skupaj, naredimo korak naprej in se povežimo, za dobrobit vseh nas. In, če vas zanima, kaj vam osebno prinaša mesec september, poglejte najprej katera je vaša osebna številka leta.

10. septembra vstopi Venera v vodnega Škorpijona

Venera se premakne iz zračne Tehtnice v vodnega Škorpijona. Venera v Škorpijonu je strastna, skrivnostna, zapeljiva, magnetno privlačna, seksi in karizmatična, spremlja jo pridih usodnosti in ima veliko potrebo po harmoničnem razmerju. Lahko vam pomaga pri povezovanju z vašo bolj čutno platjo in vam omogoča, da se z lahkoto prilagodite svojim željam. Ker je lahko to tudi zelo občutljiva postavitev, boste lahko bolj intuitivni ali pa se boste zavedali svojih najglobljih čustev. Manj prijetna plat te Venere pa sta ljubosumje in maščevalnost, ki se lahko zdaj pojavljata v vašem življenju, tudi v odnosu do prijateljev. V ljubezenskih odnosih lahko doživite resne preizkušnje, ki se vam bodo zdele še težje, kot v resnici so. Vaša želja po nadzoru nad ljubljeno osebo bo lahko močno povečana, zato se zavarujete pred posesivnostjo s tem, da bolj zaupate.

Delovali boste intenzivno.

Venera predstavlja vrednote, pretok denarja, Škorpijon vlada podzemlju, skupni lastnini, vlaganju in investicijam. Venera v Škorpijonu vpliva tudi na področje financ – vlaganja in investicije. V odnosih lahko povzroči tudi materialni boj ter razne pomisleke okoli skupnih financ in premoženja, v kolikor se nahajate v težavah. Če ste že v kakšnih sporih in urejate že preko sodišča, se lahko stvar v tem času še zaostri ali zavleče.

Po drugi strani, pa je za finance zdaj izvrsten položaj. Čeprav je za tako Venero pomembna varnost, ima tudi žilico za vlaganje, tako, da bo zdaj čas tudi za tveganje in drzne poslovne poteze. Ta Venera podpira vse naložbe, investicije in nakupe.

In kaj prinaša na telesni ravni? Venera vlada zodiakalnemu znamenju Bika in Tehtnice. Organi človeškega telesa, ki jih upravlja Venera pa so: jajčniki, oči, generativni sistem, voda in sluz. Anatomske strukture, ki jih upravlja Venera so: ledvice, aorta, meso, kostni mozeg, koža, lica in polt. Bolezni, povezane z Venero so: zastajanje in težave z urinom, izcedek iz oči, vnetni procesi, kožni izpuščaji, bolezni grla, prebavne in spolne težave. V tem obdobju bi se lahko pojavila tudi kakšne »bolezni« povezane s kožnimi izpuščaji ali neka oblika vnetnih obolenj. Ker bo vladavina Venere v Škorpijonu, bo veliko govora tudi okoli plodnosti, rodnosti, spolnih boleznih in o prikritih špekulacijah, ki se dogajajo v ozadju sistema.

11. september – 911 numerološka sekvenca »Lightwork-erjev« ali prinašalcev Luči

9 . mesec in 11. dan predstavlja numerološko kodo 911 ali 9/11, za katero je znano, da je klic »Prinašalcev Luči«. Če redno vidite to številčno kodo, bi to lahko pomenilo, da ste poklicani, da začnete širiti val Svetlobe.

V numerologiji je število 9 končno število v zaporedju števil 1 – 9. To je zelo pomembno število, saj s seboj nosi energijo dokončanj, zaključkov in energijo transformacije, ki vas dvigne iz enega poglavja vašega življenja v naslednje.

To je število nesebične pomoči, sočutja in najvišjih ravni modrosti.

Številka 1 je tesno povezana z 9. Označuje nove začetke in iniciacijo, konec – s kapljico neodvisnosti. Tako lahko vidite, kako sta številki 1 in 9 precej jin/jang. Ali povedano takole, skozi vprašanje: Kaj se zgodi, ko začetke in konce postavite skupaj v posodo in jih pretresite?

No, to je tisto, kar nas pripelje do bistva zadeve. Ko postavite 9 z eno ali več 1, se zgodi močna alkimija. Kot zanimivost: V ZDA je telefonska številka za vse nujne primere 911. To je zanimiv primer ali ponazoritev pomena te kombinacije številk.

9 je energija sočutja in višje duhovne modrosti. Toda tu je tudi pooblastilo, da se prepustimo in se predamo vsem navezanostim. To je energija »bodi tukaj zdaj«. Prepustite se preteklosti brez grenkobe ali zamere. Z milostjo in radovednostjo poglejte v bližajočo se prihodnost. Vendar bodite tukaj v tem trenutku, ker je to edino Resnično. Ko se prikaže 9, vedno pomeni višjo duhovno funkcijo, ki temelji na brezpogojni ljubezni, s poudarkom na »vsem«, ne le na posamezniku.

Ko v nadaljevanju združite to energijo, s pogosto kljubovalno in »vase usmerjeno« številko 1, pri kateri je potrebno storiti še kakšno pogajanje. Številka 1 je zahtevna usmerjena namera in dejanje. Vedno pomeni nove začetke in ponuja priložnost za nadgradnjo vaših namenov. Pri optimalni uporabi številka 1 vedno spodbudi drzna in inovativna dejanja.

Ko se torej ta kombinacija združi, je videti, kot da je prižgana varovalka na palici dinamita in vzpostavi povezavo s samim dinamitom. Rezultat? Dramatična in včasih kataklizmična eksplozija.

To je trenutni trk začetkov in koncev. Ponuja vrhunsko transformacijsko nadgradnjo, a kljub temu do nje ne bo prišlo pri slabih srcih ali za tiste, ki se ne želijo na novo odkriti.

Pomislite na klic na 911. To je nujno. Kdor kliče, doživi nekakšen dogodek, ki mu spremeni življenje. Običajno temelji na travmi, presenečenju ali celo nasilju.

Torej, ko se 9 in 1 združita, to ne bo postopni prehod ali lahka zabava. To bo velik čas preizkušanja, ki vam omogoča, da se učite in rastete z bliskovito hitrostjo. Kljub temu ne bo prijetno. Svet se lahko obrne na glavo, a ko se prah poleže, je vedno v najvišje dobro.

Tako vam 11. september pokaže in ponudi možnosti za obvladovanje višje zavesti. Roti vas, da opustite staro in se premaknete v novo.

Na praktični ravni se lahko ta kombinacija pokaže, ko greste skozi velik življenjski prehod, na primer ločitev, smrt, zdravstveno krizo ali katero koli drugo življenjsko spremembo.

To je vedno čas za ukrepanje z brezpogojno ljubeznijo. Na splošno vas 9 vedno prosi, da sprostite tisto, kar ni več sposobno preživeti, 1 pa ponuja portal za novo paradigmo, ne glede na to, kaj je v tem trenutku. Ponuja tudi zagotovilo, da bo – kljub burnosti – rezultat pozitiven.

Gre za to, da se omogoči skoraj takojšen prehod in potem zaupanje, da veste, da gre za vaše najvišje dobro. Ta kombinacija v biti dramatično uvaja novo obdobje, pa naj bo to v vašem osebnem življenju ali v širšem globalnem okolju. Ne bojte se! Vse bo kot mora biti!

Ta kombinacija podpira napredek v smeri globljih resnic in humanitarnih idealov.

Na ta dan se lahko vsi povežete s to energijo tako, da meditirate in se osredotočate na ohranjanje visoko vibracije. Povežete se s svojimi edinstvenimi zdravilnimi darovi in s Svetlobo.

14. septembra vstopi Mars v znamenje Tehtnice

Vstop Marsa v Tehtnico je letos pomemben mejnik, saj se bo v tem zračnem znamenju poravnal s Soncem. To se zgodi kasneje, okoli 7. oktobra, pa vendar boste od tega dne verjetno čutili kopičenje te močne Marsove energije. Ta vas lahko naredi produktivne, polne energije in neustrašne pri napredovanju, lahko pa sproži tudi vroča čustva in povzroči izgorelost, če ne boste previdni. Ključno bo iskanje ravnovesja. Mars v Tehtnici deluje dobro, ko ima strateški načrt. Planiranje vam bo pri dosegu zastavljenega cilja vsekakor prineslo na koncu željeni rezultat.

Opazujte pa, kaj vse se bo dogajalo na kolektivnem nivoju: manipulacija skozi »odprta pogajanja« in besedne razprave v »rokavicah« bi vsekakor lahko po 15. oktobru prinesla marsikomu direkten »knockout« in hladen tuš, ki bi vas postavila znova na realna tla… ali pa… znova zaprla doma.

21. septembra je Polna luna v znamenju Ribe

Ta Polna luna je vedno občutljiva, saj prinaša ekstremna in močna čustvena nihanja. Morda se boste počutili ekstra ekspresivno ali celo nekoliko muhasto. V času te Polne lune je aktiven tudi planet iluzije, sanj in laži Neptun, kar bi lahko zameglilo vašo presojo ali povzročilo zmedo. Ker bo tudi planet komunikacije in povezovanja, Merkur, kmalu retrograden, se lahko ta občutek zamegljenosti še poveča. Čeprav to vedno drži, je vsekakor zdaj čas, če želite zaupati svoji intuiciji! Če se vam kaj ne zdi prav, poslušajte, se ustavite in bodite pozorni, kaj čutite in kaj vam pravi intuicija. Poslušajte s srcem, da boste Slišali. Preden nadaljujete pa, počakajte, da pride jasnost.

22. septembra vstopamo v obdobje vladavine Tehnice in jesensko enakonočje

Ključni in poseben dan v mesecu! Dan, ko doživljamo prelomnico v pretoku energije. Morda boste čutili, da ta premik seva skozi vaše bitje, kot tudi skozi določena področja vašega življenja. To bo čas, da se povežete z zdravilno energijo matere narave in pozdravite sezono, ki je pred vami.

Enakonočje prinaša začetek sezone Tehtnice in je čas, ko imamo enako dolg dan in noč. Iz zemeljske Device se premikamo v zračno znamenje Tehtnice, ki želi vse v ravnovesju. Energija vas bo podpirala, da se boste osredotočili na druge in na to, kako vaša dejanja in celo misli vplivajo na svet okoli vas. Enakonočje je tudi dan moči, ko je tančica med dimenzijami tanka. Energije enakonočja lahko uporabimo za intuitivno delo in povezovanje z bližnjimi na drugi strani.

Jesensko enakonočje in otvoritev Urelovih vrat

Vsako leto se ob otvoritvi Urielovih vrat spremeni tudi vreme in morda boste Urielovo poMoč lahko celo preizkusili tudi v praksi, če boste potrebovali intervencijo v »zadnjem hipu«.

Nadangel Uriel in njegov arhetipski pomen

Nadangel Uriel je eden od sedmih nadangelov, ki stojijo ob prestolu Boga in eden od štirih glavnih nadangelov, ki služijo človeštvu. Uriel vlada mentalu, vašim mislim in idejam, kreativnosti, vpogledom, mnenjem, čarovniji, alkimiji, astrologiji, kolektivni zavesti, božanskemu namenu, kozmičnemu univerzalnemu toku in Zemljinemu okolju. Pomen njegovega imena je »Bog je svetloba«, zato je na slikah pogosto upodobljen z lučjo ali plamenom v odprti dlani. Je angel severa in vlada elementu zemlje. Njegov simbol je blisk, kar simbolično omogoča prebliske razumevanja in navdiha. Uravnoveša vreme, povezan pa je z gromom, bliskom, požari, orkani,…

… je tisti, ki pomaga, ko je potrebna pomoč pri okrevanju po naravnih katastrofah, saj zdravi naravo in prizadetost ljudi.

Prav jesen je čas ponovnega učenja, zbiranja informacij in iskanja modrosti. Nadangel Uriel je povezava človeštva, to je nas, z duhovnim kraljestvom. On je tista prispodoba, ki nam lahko pokaže kako najdemo notranjo Moč skozi proces, ki nam pomaga dvigniti našo zavest in zavedanje. Prav zavedanje, ki se kaže skozi vibracijo vsakega posameznika, na koncu vpliva na dvig kolektivne zavesti. Vsak, ki dela na sebi in s tem dviguje svoje zavedanje in zavest, je samo majhna lučka v mreži Luči.

Biti Luč pa je tudi cilj. Ko se dvigne na višji nivo kolektivna zavest, se pripelje s tem, do boljšega življenja na Zemlji, tudi celotno človeštvo.

Zdaj, ko počasi že vstopamo skozi Urielova vrata, bodite pozorni na lekcije, saj boste imeli učenje na vsakem koraku. Mesec, ki je pred vami, bo mnogim prinesel veliko razRešitev. Tako vam v tem času Uriel, kot nadangel »rešitelj«, lahko pokaže kako ozdraviti katerokoli področje v vašem življenju. Mojster je v tem, kako obrniti razočaranje in bolečino v zmago. Pomaga vam najti tudi blagoslov v nesrečah ali težavah ter vam pokaže kako se osvoboditi bolečih bremen in spominov iz preteklosti. On to naredi skozi brezpogojno odpuščanje in zavedanje, kaj vam določena situacija kaže in kaj je tisto, kar morate pri sebi spremeniti, da stopite iz začaranega kroga.

Uriel je tudi angel »zadnjega trenutka«, kar pomeni, da ga lahko pokličete, da posreduje takrat, ko ste v izjemni stiski.

Ker deluje na mentalnem nivoju, čisti vaše mentalno in emocionalno razumevanje ter tako transformira nižje vibracije v razsvetljeno duhovno razumevanje. Čakra, ki ji Uriel vlada, je tretja čakra – solarni pleksus, točka, kjer se zbirajo vsi vaši strahovi in napetosti. V vaša življenja prinaša moč brezpogojnega odpuščanja človeštvu, kot ključ, s katerim lahko vstopate tako v višja kraljestva zavesti, vibracije in energij na vseh področjih v življenju.

Ima sposobnost, da v ljudeh prebuja odpuščanje – celo pri tistih, kjer sta se bes in sovraštvo razrasla preko vseh meja.

Umirja plamene sovraštva in vas usmerja nazaj k zavesti božanske ljubezni. Je tisti, ki vam pomaga »od daleč« in spodbuja vsako zdravljenje z močnimi žarki svetlobe, ki sijejo v vaš um in na dano situacijo. Pomaga vam stopiti korak nazaj, znova premisliti in pogledati na situacijo z drugega zornega kota. Ta nov vpogled, pa vam prinese novo moč, odločnost in uvid.

Obrnite se zdaj nanj, predvsem, če bi se znašli na poti, ko boste kaj ali koga obsojali, ker se bi vaša lekcija lahko ponovila… saj veste, odnosi se bodo razRešili.

26. septembra vstopi Merkur v svoj retrogradni cikel, ki bo v znamenju Tehtnice

Merkur vstopi v svoj zadnji retrogradni cikel v tem letu, kjer bo ostal vse do 18. oktobra. V tem času bi se lahko okrepila vaša senzibilnost v odnosih, lahko boste preko pretirane občutljivosti spoznali svoje negativne misli, ki vas vodijo v še globlji občutek žrtve. Morda naredite kaj okoli svoje miselne naravnanosti in se razstrupite.

Faza retrogradnega Merkurja vam bo prinesla priložnost globinske sprostitve, samozdravljenja, da po 18. oktobru zaživite bolj harmonično v odnosih, kjer ste se prej težje izražali.

Pripravite se lahko tudi na določene vzpone in padce v ljubezenskih odnosih in poslovnih partnerstvih. Nekatere pretekle težave se lahko zopet pojavijo na površju, še posebej tiste, ki ste jih prezrli in se z njimi niste ukvarjali. Odnosi bodo pod drobnogledom in razlike bodo zdaj očitne.

Zazrite se vase in v svoje odnose, saj boste tako razumeli, zakaj se vam nekaj dogaja in zakaj se vam nekatere vsebine ponavljajo.

Na poslovnem področju boste morda morali reorganizirati stvari, samo zato, da boste dosegli boljše rezultate. Če pride do konfliktov ali razhajanj v odnosih vseh vrst, bo zdaj pravi čas za sproščeno komunikacijo in razčiščevanje, saj Tehtnica želi sodelovanje in izmenjavo mnenj.

Merkur velja za planet glasnika. Ko potuje retrogradno, odkrije sporočila iz vaše preteklosti, ki ste jih morda prvič spregledali ali zamudili. Morda boste morali počakati, da Merkur dokonča svojo retrogradnost, da boste lahko prejeli ta sporočila, zato bodite potrpežljivi! Retrogradni Merkur lahko povzroči zamude vseh vrst, kot tudi vse vrste napačne komunikacije, zato poskusite na to gledati kot na sporočila Merkurja: Kaj vam poskuša planet glasnik sporočiti in kako želi komunicirati z vami?

In za konec… izkoristite čas Svečenika za notranjo rast in razvoj. Čeprav lahko to obdobje, nekaterim predstavlja zelo težko obdobje, ko trenutni najbolj intimni svet nima več smisla, se boste na koncu naUčili občutiti novi smisel življenja. Našli boste smisel svojih korenin in kakšno vlogo imate zdaj vi.

Zdaj namreč zMorete narediti ustrezne spremembe, ki bodo odražale vaše novo življenje. Ta sprememba, ki se vam dogaja, hoče postavitev temeljev. Dom. Družino. Nov temelj na poslovnem področju. Da poženete korenine. Da veste kam in h komu spadate in kje je prostor, kjer se regenerirate. Iz vsake spremembe, ki se vam je zgodila vedite, da prinašate v svoje novo življenje Modrost. Ta zahteva čas, pogum in raziskovanje. Vzemite si ga.

Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
Astrološka napoved za september 2021 7
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij