Atlantida, kakršno so videli nekoč

Angeli Atlantide
foto:thealchemyofvoice.com

Prostrana celina Atlantida se je raztezala po celotnem delu planeta, ki da danes poznamo pod imenom Atlantski ocean – od Mehiškega zaliva na zahodu do predela, ki mu danes pravimo gorovje Atlas, na vzhodu. Čeprav se je kopenska masa med atlantidsko civilizacijo, ki je trajala od leta 250.000 do leta 11.000 pr.n.š. , med letoma 32.000 in 13.000 pr.n.š. večkrat spremenila so prebivalci 1500 sončnih let nihali na vibraciji, ki bistveno presega tisto, kar danes v naših očeh velja za zdravo, vitalno, radostno in zavestno življenje.

Teh 1500 let preden je Atlantido doletel konec v grobu pod morjem, so Atlantidci živeli v izjemni zlati dobi, ker jih je pri življenju ohranjala 12-spiralna DNK, ki jo je tako močno oblivala svetloba Vira, da so živeli v blaženi radosti.

Neverjetna biokemična simfonija atlantidske DNK je ustvarjala fizično, emocionalno, mentalno in duhovno harmonijo, ki je nihala z izjemnim nabojem. Življenje, ki ga je oživljala ta kalibracija, je ustvarjalo veličastno povezanost na višji frekvenci, v okviru katere so ljudje in življenje na planetu živeli v sinergiji z univerzalno in medgalaktično harmonijo.

Pri pisanju te zgodbe, bi vam rad podal vizijo tiste dobe, ko je dvanajst arhetipskih lastnosti, ki jih je učilo dvanajstero angelov – saj so ti arhetipi ključ do zavesti, obredi prehoda, ki nam odpirajo portale v nebesa – spodbujalo duhovno mojstrstvo, podlago duhovne prakse. V njih je vkodiranih dvanajst  sil, ki vam lahko spremenijo življenje, prinaša pa vam jih soustvarjanje angelov Atlantide.

Ko bomo uglašeni z medsebojno povezanostjo matrike življenja, se bomo mi kot homo sapiens (kar pomeni inteligenca), morda razvili na naslednjo stopnjo utelešenja, ki jo bomo poznali pod imenom homo noeticus (kar pomeni modrost). Z znanjem bomo intuicijo povezali s kognicijo, si um preplavili s srcem, racionalno z iracionalnim, nezavedno bo preplavilo zavedno, duhovno pa fizično; mi se bomo pripravili na končno stanje – na homo luminus, angela v človeški podobi.

Atlantidci so več tisoč let živeli po kozmičnih idealih. V življenje so čantali in izrekali ljubezen, mir in obilje, vedno so našli pot do čiste radosti, saj je štelo le to. Z vok in resonanca, prežeta z barvami, kot sijoča svetloba iz milijonov in milijonov kristalov, sta jih povezovali z veličastnim draguljem, ki ga poznamo kot vero. Vedno znova so sprejemali vero, zato se jim je razodela nagrad vseh nagrad – vzvišena vez z božanskim.  Takšno raven duhovne izpolnitve je namreč odredila inteligenca božanske kozmične matrice, ki so ji pomagali angeli, ji vladali svečeniki atle, ljudstvo pa jo je uspešno živelo.

Angeli Atlantide so:

GABRIEL – Božanski sel
HANAEL – Sveti vojščak
JOFIEL – Sveti osvoboditelj
METATRON – Nebeški učitelj
MIHAEL – Kozmični voditelj
RAFAEL – Sveti zdravitelj
RAZIEL – Božanski misteriji
SANDALFON – Sveti varuh
ŠAMAEL – Božanski vodnik
URIEL – Večni družabnik
ZADKIEL – Božanski tolažnik
ZAFKIEL – Sveti ljubimec

Iz knjige Angeli Atlantide

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: