Bančni račun in numerologija

Intervju z numerologinjo Lili Sorum
Intervju z numerologinjo Lili Sorum

Tukaj imamo kar dolg skupek števil…

Najprej se poglobimo v skupni seštevek cifer, nato pa ocenimo še njihov individualni pomen. 

Najmočnejši je seveda vpliv vsote, a ni zanemarjati vpliva posameznih cifer, ki se v računu ponavljajo – npr, število 5 je sicer dobro za promocijo in marketing, a če je je veliko, pomeni tudi nestanovitnost in negotovost prihodka.

1
Pričakovati je denarni priliv iz vedno novih virov; simbolizira tudi manjše vsote; morda plačujete s kartico tudi račune, v vrednosti treh evrov.

2
Denar, ko pride, tudi odide – energija teče in se povezuje. Večje vsote namenjate prijateljevanju in zadevam, povezanim s komunikacijo (kar je lahko račun za mobitel, ali pa kavice in podobno)

3
Pogosta so srečna naključja, ko se denar kar od nekje najde… Trojka je število srečnih naključij; torej, tudi če ste zapravljivček, se znate znajti tako, da imate vedno za tisto, česar si zares želite. Zelo dobrodošla cifra v računu.

4
Simbolizira omejenost in rigidnost dohodka; verjetno skrbno pretehtate ali boste zapravili denar za neko norčijo ali ne. Načeloma ni najbolj dobrodošlo število na bančnem računu.

5
Število denarja in zabave, a če je premočno simbolizira negotov prihodek, oziroma prevelike izdatke za namen brezskrbne zabave in potrate.

6
Denar je porabljen za domače potrebe, kot je nakup hrane in obleke, a tudi za ˝cortanje˝ drugih s sladkimi drobnimi presenečenji. Če je prevečkrat prisotna, pa daje vpliv želje, nikoli ni dovolj, zato več, več…

7
Do zadnjega centa imate preračunano koliko nekaj stane in zakaj boste porabili. Vaš račun je le vaš in o tem se ne pogovarjate. Radi pa sežete v žep, da bi kupili kako knjigo ali nekaj, iz česar ali preko česar se lahko učite.

8
Najbolj srečno število za prihodek, kajti simbolizira posel in srečo v financah. Tega števila ne more biti preveč v bančnem računu. Vsekakor se je dobro zavedati, da pravo bogastvo v življenju ni visok znesek na računu, temveč bogastvo, ki ga nosimo v srcu in duši.

9
Devetka simbolizira rek – kakor si boš postlal, tako boš spal – zato tudi simbolizira pošteno plačilo za dobro delo in obenem tudi v obratni smeri…

Zdaj pa pokukajmo še malo v nauke feng shu-ja:

sedanje blagostanje
razcvet v prihodnosti, ugoden vpliv na posle, zveni kot rast in razcvet
blaginja v oddaljeni prihodnosti naslednjih rodov
3  zveni kot rast
2 dobesedno pomeni zlahka
Število, ki se konča z 8 ali 9 je navadno srečno; kombinacije števil 1, 6, 8 odlično vplivajo na bogastvo.

Na primer za pin kodo na bančni kartici, se odločite za eno izmed tovrstnih kombinacij:
9999 128 148 168 7788 2188

2 3 skupaj napovedujeta prepire in nože v hrbet
5 2 prinašata bolezen,opozarjata na rop
5 5 huda izguba
2 2 vlom

Avtor: LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: