Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Danes, 27. februarja je Polna luna v Devici

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Astrološka napoved 27. 2. 2021

Polna luna v Devici je zadnja v astrološkem letu in nosi nekaj čudovitih, krepčilnih in zdravilnih energij. Prinesla bo energijo, da pospravite z vsem, na vseh nivojih in se osredotočite na negovanje telesa in duha.
Čas bo naklonjen, da se razstrupite, očistite telo ali počistite nered v svojem okolju.
V vaše življenje bo prinesla nekaj reda in ponovno bo pod drobnogled postavila vse vsem tistim, ki niste naredili v začetku leta plana in se ga držali. Potem boste znova na začetku.Pa še to, morda ste na potovanju, kjer se morajo stvari odvijati korak za korakom in le vaša intuicija vas bo vodila po tej poti. Zaupajte ji. V tem trenutku je pomembno, da si vzamete svoj prostor pod Soncem. In vedite, mora se zgoditi povezava s samim seboj, da boste lahko slišali ta notranji glas intuicije in bo uslišan vsak glas slehernega človeka.Zdaj vsaj veste, če že nekaj dni doma s cunjo in sesalcem urejate vse okoli sebe, potem veste… na delu je vpliv Lune v DeviciDanes je čas za Meditacijo… čas za odpuščanje in zapiranje poglavja v vašem življenju.Vse lepo, ohranjajte Visoko vibracijo.

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem