Duša zbudi se!

foto:stefibozhilova.com

Prihaja čas, ko imamo neizmerno možnost dvigniti svojo vibracijo. Val energije, ki prihaja na zemljo se spreminja in vibracija Zemlje se dviguje. Fotonski pas se bliža in prinaša spremembe in s tem drugačen pogled na obstoj na našem planetu. Čas je, da staro odpade in da se novo rodi.

Duša, bodi del te spremembe in dvigni zavest!

Duša, imaš neizmerno moč in čas je, da jo prebudiš. Iztopi iz otopelosti in zakorakaj v svet prebujenja. Svet, kjer je meja med teboj in tvojimi željami, je samo nebo. Misliš, da ni mogoče? Vse je mogoče, če si daš možnost razumeti onkraj znanega materialnega sveta. Poglej onkraj fizične realnosti in se zavedaj, da je to le iluzija brez duhovne vrednosti. Zavedaj se, da je vse okoli tebe, vključno s teboj, energija. Ravno ta energija pa je ključ v novi prebujeni svet. Vsi na tem svetu smo ključni igralci v tej igri, ki nam lahko prinese sladko zmago prebujenja in radosti. Duša poglej vase in spoznaj svojo pravo naravo. Od tega je odvisna usoda vseh nas.

Strinjamo se, da s tem svetom nekaj ni v redu. Dokler časa se en kopa v izobilju, drugi pa nima niti za kruh, je s tem svetom nekaj narobe. Zakaj, me vprašaš? Zemlja je bogata z naravnimi danostmi in lahko preživi vsako dušo, ki koraka po Zemlji. Problem nastane, ko planetu zavladajo temne sile, ki nas že stoletja vodijo v prepad in razdelijo te bogate darove Zemlje po svoji volji, sebi v korist. Na ta način se lažje dosegajo zastavljeni cilji in kontrolira množice. Svet ni to kar zgleda in čas je da se vsaka duša tega planeta prebudi in se tega začne zavedati. Odgovor ni v nasilju, saj nasilje vedno rodi nasilje in tako ne bomo dolgoročno nič spremenili. Edina pot je ljubezen, ki pa se mora roditi v notranjosti vsakega človeka. V njegovi duši.

Zato te pozivam draga duša! Odkri svojo moč, usedi se v udoben naslonjač, zapri oči in začni prakticirati meditacijo vsak dan. Globoko, zavestno dihaj in opazuj svojo notranjost. Ta je zakladnica dobre energije, ki jo lahko pošlješ v svet in tako spremeniš svetovno dogajanje. Beri primerno literaturo in se izobražuj. Čuti hvaležnost za to kar si in imaš in ljubi sebe in druge. Začni delati majhne korake k dvigu zavesti, pa če je to le 10 minut na dan. Bolje to kot nič. Dolgoročno se bo brez dvoma obrestovalo. Le na tak način imamo skupno možnost, da ta svet preobrazimo v nekaj več in zaživimo v zdravi skupnosti in v sožitju z naravo. Mar ne težimo vsi k sreči? Edina prava pot je, da jo zaživimo iz znotraj navzven in svet bo sledil. Imamo moč. Čas je, da jo uporabimo.

O Alja Aljančič

Čarobno življenje: Postanite resnično srečni!

Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: