Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Energijska vaja za pogum

foto:pexels.com
Spremljaj objave: Cristy Žmahar
X

Spremljaj objave: Cristy Žmahar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Človek je v svoji resnici izjemno pogumno bitje

Ta pogum izvira iz njegove čudovite duše. To je tista notranja energija, ki vsakega človeka dela tako posebnega. To je tisti notranji kompas, ki vsakemu izmed nas kaže kaj moramo narediti. In ta kompas vedno kaže prav. Vendar pa imamo ljudje ego. In ego je pogostokrat prestrašen. Kako le ne bi bil – kajti on ne črpa svoje energije iz vsemogočnega Vesolja, tako kot duša. Ne, on črpa svojo energijo iz izkušenj, ki jih je nabral v življenju. Zato se takrat, ko mu pot prekriža nekaj novega, avtomatsko prestraši. Avtomatsko sproži strah, kateri posledično zablokira napredek.Tako ego poskrbi, da se vse preveč ljudi na svetu ustavi na poti uresničevanja svojih sanj, še preden se sploh zgodijo.Vendar pa se to ne bi zgodilo, če bi poslušali svojo dušo. Kajti ona je nosilka resničnega poguma. Ona je tista, ki premika meje, katera piše zgodbe in legende. Bi radi, da se tudi o vas pišejo legende? Potem poskrbite, da ne boste poslušali strahu ega, temveč pogum duše. In kaj če bo strah upravičen? Ne skrbite, takrat ko bo strah ega upravičen, vas bo na to opozorila tudi duša. Drugače pa sledite svoji dušni energiji in vedno boste prišli tja kamor morate priti. Zato v situacijah, ki bodo v vas od sedaj naprej sprožale občutke strahu, naredite sledečo energijsko vajo.

Energijska vaja:

Zaprite oči in v hrbtenico vdihnite zlato svetlobo. Naj ta svetloba kroži okoli vretenc in hrbtenico spremeni v zlat steber, kateri napaja celotno telo. Držite to vizualizacijo dve minuti. Nato pa znotraj sebe poiščite svoj strah. Sedaj pa stopite do tega strahu in ga objemite s svojo zlato energijo. Povejte mu, da je vse v redu. Držite ga objetega v zlato svetlobo in s časoma bo ta svetloba presvetlila tudi ta del – vaš notranji strah. In neprijetni občutki bodo začeli izginjati.Naj vas objemajo angelske energije, Cristy Žmahar
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem