Kaj je angelska terapija

Kaj je angelska terapija

Angelska terapija je duhovna metoda zdravljenja, ki vključuje komunikacijo z angeli.  Posameznik se poveže z osebnimi angeli in / ali nadangeli, da mu pomagajo zdraviti in harmonizirati dušo in telo.

Angelska terapija nam zopet pomaga najti povezavo s samim seboj, popelje nas na pravo spiritualno pot, življenje postane lepše, mirnejše, harmonično.

Vsakdo ima svojega angela varuha, ki predstavlja Božji mir za vse nas. Ko se odpremo, da slišimo sporočila angelov, nam v življenju postane lažje.

Angeli so vsepovsod okoli nas. Ni pomembno ali verjamete v angele, kajti oni verjamejo v vas! Angeli so nam bili poslani od boga, da nas varujejo in nam pomagajo. Vidijo nas kot popolno kreacijo, ki jo je bog ustvaril. Ni pomembno, če mislite, da niste vredni njihove pomoči, kajti za njih ste popolni. Da prejmete njihovo pomoč je vse kar morate storiti, da jih preprosto prosite za pomoč. Brez vaše prošnje vam angeli ne bodo mogli pomagati. Brez, da bi jih prosili za pomoč, se ne bodo vmešavali v vaše življenje.

Ne potrebujete specifična imena, niti ne rabite izreči prošnje na glas. Zadostuje že prošnja v mislih, da vas angeli slišijo in priskočijo na pomoč.

Angelske terapije lahko izvaja vsak sam ali s pomočjo druge osebe – angelskega terapevta.

Nekatere oblike angelske terapije niso samo zdravljenje telesa, uma ali duha. V nekaterih primerih da terapija smernice, kako ravnati v določenih situacijah, kako se pravilno odločiti. Terapija nas lahko usmeri na pravo pot v življenju. Angelska terapija nam lahko pomaga tudi pri nekaterih slabih razvadah.

Nekatere terapije z terapevtom potekajo tako, da je terapevt kanal skozi katerega govori angel, tako, da se lahko tisti, ki je prišel na terapijo na ta način pogovarja direktno z angelom.

Terapija lahko poteka tudi tako, da zdravljenje poteka v obliki vizualizacije, da se začuti prisotnost angelov, ti pa se zberejo okoli pacienta in mu pošiljajo pozitivno energijo.

Angeli so povsod, samo odpreti morate svoje srce in um znakom, ki so okoli nas.

Deli to s prijateljem