Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Kako spremeniti tok usode

foto:pexels.com
Oglas

Kako spremeniti fraktalno linijo usode?

Načeloma linija usode ni dokončna, tisto, kar pod vplivom podzavestne čustvene energije doživljamo, pa je le ena od opcij, ki na kvantni ravni obstajajo.

Astrologi pravijo, da obstajajo vozlišča, v katerih lahko izstopimo iz linije usode in preidemo v drugo kvantno realnost.

Tudi znanost dopušča izstop iz linije usode, ki ga običajno imenuje kvantni preskok, v svoji doktorski disertaciji pa ga je leta 1957 opisal fizik Huey Everett. Čas je zanj spojen z različnimi sloji realnosti in lahko si ga predstavljamo kot poti, ki vodijo istočasno v isto smer. Kadar se te poti druga drugi približajo, formirajo “točke izbire”, prek katerih je mogoč prehod iz ene realnosti v drugo, tako na lokalni ravni, ki se nanaša na življenjsko pot človeka, kot globalni ravni, ki je povezana z usodo človeštva. Na globalni ravni bi se bilo torej načeloma moč rešiti pretresom, ki so gledano iz vzročno – posledične ravni videti neizbežni. Po Everettu vsebujejo takšne točke potencial spremembe tudi v primeru, ko se neka katastrofa svetovnih razsežnosti že začne – z dovolj vložene energije (npr. skupinska ciljno usmerjena meditacija), jo je moč prekiniti in preskočiti v realnost, v kateri teh dogodkov ni.

Principe sprememb si podrobneje oglejmo na lokalni ravni – ravni usode posameznika.

Če želimo spremeniti fraktalni vzorec svoje usode, moramo spremeniti svojo osebno vibracijo.

Več v knjigi Kako spremeniti tok usode?

To lahko načeloma naredimo tako, da na nek način sprocesiramo energijo, ujeto v naši podzavesti, ki osebno vibracijo “določa”. Vezana je na različne probleme, ki jih imamo v življenju in na način, kako se nanje odzivamo.

Mogoče te zanima  Pravila, kako živeti, smo večinoma prevzeli od drugih

Če se jih bomo lotili na ravni pogojenega uma, jih bomo skušali rešiti v okviru idej, ki jih dopušča naša osebna vibracija in resničnih sprememb ne bo. Na tej ravni namreč običajno poskušamo iz življenj umakniti stvari, ki jih prepoznavamo kot problematične, ne pa spremeniti svoj odziv nanje. To pa seveda ne gre, saj s svojo vibracijo kontinuirano privlačimo nove probleme. Tudi Einstein je nekoč rekel, da nas stanje uma, ki nas je pripeljalo v neke probleme, iz njih ne more izvleči.

Za spremembo osebne vibracije so potrebne metode, ki neposredno napadejo programe lažnega jaza, katerega osnova so čustvene energije, ujete v podzavesti. V energijskem smislu gre za del naše osebnosti, zato je jasno, da želi lažni jaz preživeti. Posledično imamo do tehnik, ki prinašajo spremembo osebne vibracije odpore.

Najbolj preproste tehnike tega tipa so vse oblike povezanega dihanja; o tem sem pisal v knjigi Integrirana osebnost. Osebno vibracijo seveda lahko bistveno spremenimo tudi z različnimi vrstami meditacij, vendar je ta pot relativno dolga, saj je pri klasičnih meditacijah tok procesiranja podzavestnih energij razmeroma počasen. V zadnjem času pa se je pojavilo nekaj pristopov, ki vodijo v spremembo osebne vibracije in življenjsko spontanost bistveno hitreje, kot metode povezanega dihanja. Praktično vse “hitre” metode vsebujejo delo s torzijskim poljem, videti pa je, da so najučinkovitejše tiste, pri katerih krmilimo torzijsko polje z ritmom lastnega srčnega utripa. V kvantni psihologiji je bilo torzijsko polje vključeno tudi v nekatere vrste meditacij, ki jih ponekod imenujejo procesne meditacije.

Povzeto iz knjige Kako spremeniti tok usode?

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem