FeaturedZakon privlačnosti

Kako uporabiti energijo polne lune

Odlomek iz knjige V 21 dneh do notranjega miru in uspeha, Wayne W. Dyer

Odprite se vsemu

Eden od temeljnih ključev do uspeha in notranjega miru je, da si dovolite biti odprti za neskončno paleto možnosti v svojem življenju.

Sinhronost in navdih

Naključij ni. Za vse, kar sovpada, velja, da se močno sklada. Ko se pomaknete v duha, se počutite navdahnjeni, saj aktivirate sile vesolja, ki delujejo v vaše dobro.

Glede na to, da vse vodi duh, je med vašimi mislimi in medtem, da vidite rezultat teh misli, kako se uresničuje za vas, manj vrzeli. Ko namenjate vse več energije tistemu, kar nameravate uresničiti, vse pogosteje vidite, kako se vaše namere prelivajo v snovni svet.

Razmišljali boste o točno določeni osebi in ta oseba se bo skrivnostno pojavila. Za svoj študij boste potrebovali knjigo, ki je ne morete najti, pa se bo prikazala v »skrivnostni« pošiljki. V mislih boste imeli, da se morate pozanimati o neki počitniški destinaciji, pa boste informacije »skrivnostno« prejeli po pošti. Vse te tako imenovane skrivnosti boste kmalu videli kot del sinhronosti vesolja, ki sodeluje z vami in z vašimi visoko energijskimi mislimi.

Okleniti se morate ideje, da lahko privabite navzočnost teh stvari, tako da ohranjate svoje energijsko polje neprenehoma osredotočeno na tisto, kar strastno nameravate ustvariti. Zakon privlačnosti začne delovati in vaše misli dobesedno postanejo energije, ki privlačijo. Sprva se bo zdelo presenetljivo in skorajda neverjetno. Ko ostajate v duhu in delujete, kakor bi bilo tisto, kar si želite, že tukaj, boste ugotavljali, da vas zadeva vse manj bega.

Ker ste zmeraj povezani z bogom, ste vi sami božanska sila, ki vnaša to sinhronost v vaše vsakdanje življenje. Zelo kmalu boste spoznali, da se tisto, o čemer razmišljate, širi; zatorej boste bolj pozorni in previdni, kaj razmišljate. Ta proces, ko se do samega sebe vedete, »kakor bi«, se začne z vašimi mislimi, vpliva na vaše čustveno stanje in vas končno pripravi do ukrepanja.

Vse, ki jih srečate, obravnavajte z dobrimi nameni.

V drugih slavite njihove najimenitnejše lastnosti. Z vsemi se obnašajte na ta način, »kakor bi«, pa vam zagotavljam, da se bodo ustrezno odzvali na vaša najvišja pričakovanja. Vse je odvisno od vas. Ne glede na to, ali se vam to zdi mogoče ali ne mogoče, v vsakem primeru boste imeli prav. In kamorkoli greste, boste videli, kako se uresničuje pravilnost vaših misli.

Misli, občutja in delovanja se bodo vsi odzvali pritrdilno, če boste ostali navdahnjeni in se prehitevali tako, da se dosledno ujema s tistim, kar želite postati. Razglasite se za genija, za strokovnjaka, razglasite, da ste deležni vzdušja obilja, in nato to videnje ohranjajte tako strastno, da vam ne bo preostalo nič drugega, kakor da delujete v skladu z njim. Ko boste to počeli, boste odpošiljali energijo privlačnosti, ki vam bo pomagala uresničevati vaša dejanja na podlagi omenjenih izjav razglašanja.

Majhni koraki bodo aktivirali vibracije, ki se bodo ujemale z vašimi željami.

Torej, če želite živeti blizu narave, načrtujte obisk kraja svojih sanj in ubirajte drobne korake,v 21 dneh da izkusite, kakšen je občutek. Če tega ne morete ali nočete storiti, ali pa če še niste pripravljeni oditi tja, lahko prebirate knjige ali si izposojate filme, da bi doživeli nadomestno izkušnjo. Toda bodite pozorni na vibracijsko energijo misli in delovanja, ki jih ponujate v duhu.

Odlomek iz knjige
V 21 dneh do notranjega miru in uspeha
Avtor: Wayne W. Dyer

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !