Išči
Generic filters
bioenergija
foto:studiowellnessclinic.com

Odločite se za bioenergijo in naravna zdravila!

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Zdrav človek ima milijon želja, bolan pa le eno pravi znan rek, ki ga imamo v mislih, še posebej takrat, ko zbolimo. Danes poleg uradne medicine obstajajo še druge, alternativne poti, h katerim se mnogi zatekajo. Ena izmed oblik alternativnega zdravljenja je tudi zdravljenje z bioenergijo.

Bioenergija prihaja iz večnosti – vesolja

Je neuničljiva in je izvor vsake oblike življenja. Če bioenergija pravilno poteka skozi telo, smo zdravi, vsaka blokada energije pa povzroči razne zdravstvene probleme. Človek skozi celotno življenjsko dobo črpa to energijo, ta pa kroži v organizmu. Ob pomanjkanju ali povečanju potenciala bioenergije, energijsko telo postane neskladno in pojavijo se lahko bolezni.Bioenergijo imajo vsa živa bitja in  bioenergija ni posebna moč, ni nič nadnaravnega, ima jo vsakdo, poseduje pa jo vsak v določeni meri. Torej vsak od nas ima bioenergetski potencial to je potencial, ki je podedovan in ga je mogoče razviti do določene stopnje. Podedujemo ga lahko od očeta ali matere.

Katere težave zdravi bioenergija?bioenergija

Zdravljenje z bioenergijo je še posebej uspešno pri boleznih kosti, sklepov in hrbtenice, boleznih notranjih organov, migrene, boleznih srca in ožilja, alergije, delovanje ščitnice, neplodnost, bolečine po operacijah, gangrena,vnetja sečil in črevesja, težave pri rakastih obolenjih, psihičnih težave in še bi lahko naštevali. Najbolj fascinantno je tudi dejstvo, kako bioenergetsko zdravljenje deluje pri otrocih, ki samo energijo sprejemajo brez predsodkov. Uspešno se lahko pozdravi: bronhitis, bronhiolitis, astmo in vse vrste bolezni dihal, težave s črevesjem, vnetjem ušes in sinusov, alergije, motnje spanja, dvig imunskega sistema, vnetja sečil itd. Bioenergija je življenjska energija in osnova življenja.
40-letna praska o naravnem zdravljenju dr. Smiljaniča
Dr. Drago Smiljanič trdi, da je telo največja lekarna na svetu, le poiskati mu je potrebno pravo zdravilo za odpravo blokad in mu omogočiti, da se samo pozdravi. Je vrhunski terapevt h kateremu se vračajo že tri generacije.Dr. Smiljanič pravi, da sonce sije vsem enako, o tem se lahko prepričate tudi vi.Vir: www.bioenergetsko-zdravljenje.com

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem