Lady Nada

foto:splet

Lady Nada je mojstrica, ki dela na šestem zlatem žarku in zanjo lahko rečemo, da je ekvivalent Kristusove energije. Nanjo se lahko obrnete, ko potrebujete priprošnje za družino, pri ustvarjanju družine, twin flame odnosih (dušni plamen), soulmate odnosih (dušo dvojčico), pri spočetju ali za partnerske odnose splošno.

Lady Nada pomaga pripeljati te stvari v življenje. Dela na prepričanjih, raztaplja vzorce, ki jih imamo ter uravnoveša energije znotraj nas. Prinaša nam energijo PREDAJE, da se predamo in zaupamo. Zelo dobro dela z otroci, vse otroške priprošnje gredo direktno na Lady Nado. Zlati žarek je dostop do kozmične Kristusove zavesti.

Ta mojstrica dela na povezavi dušnega plamena, da se ti ljudje najdejo, da lahko najdete svoj Twin Flame. Ko najdemo svoj Twin Flame, se premaknemo na nov nivo. Z Lady Nado dela tudi nadangel Uriel, pomaga vnesti intelekt, jasno vedenje in moč. Lady Nada je kot Kristus v ženski osebi, ženskem aspektu.

O Mychi

MyChi® je center za telo, dušo in duha. Naš moto je, da si z zavedanjem duhovnih vsebin, znanj in tehnik na praktičen način izboljšate vsakodnevno kvaliteto svojega življenja.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here