Boginje in božanstva

Lady Nada

Lady Nada je mojstrica, ki dela na šestem zlatem žarku in zanjo lahko rečemo, da je ekvivalent Kristusove energije. Nanjo se lahko obrnete, ko potrebujete priprošnje za družino, pri ustvarjanju družine, twin flame odnosih (dušni plamen), soulmate odnosih (dušo dvojčico), pri spočetju ali za partnerske odnose splošno.

Lady Nada pomaga pripeljati te stvari v življenje. Dela na prepričanjih, raztaplja vzorce, ki jih imamo ter uravnoveša energije znotraj nas. Prinaša nam energijo PREDAJE, da se predamo in zaupamo. Zelo dobro dela z otroci, vse otroške priprošnje gredo direktno na Lady Nado. Zlati žarek je dostop do kozmične Kristusove zavesti.

Ta mojstrica dela na povezavi dušnega plamena, da se ti ljudje najdejo, da lahko najdete svoj Twin Flame. Ko najdemo svoj Twin Flame, se premaknemo na nov nivo. Z Lady Nado dela tudi nadangel Uriel, pomaga vnesti intelekt, jasno vedenje in moč. Lady Nada je kot Kristus v ženski osebi, ženskem aspektu.

Tagi
Pokaži več

Mychi

MyChi® je center za telo, dušo in duha. Naš moto je, da si z zavedanjem duhovnih vsebin, znanj in tehnik na praktičen način izboljšate vsakodnevno kvaliteto svojega življenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !