Boginje in božanstva

Vesta ali Hestia

Vesta ali Hestia je rimska boginja domačega ognjišča in ognja. Je ena najpomembnejših rimskih boginj. V njenem ognjišču je gorel večni ogenj, ki so ga čuvale njene svečenice – vestalke. Vesta je boginja doma in srca, je ognjena boginja, ki prinaša v vaš v dom toplino čustev.

Pokličete jo lahko za pomoč, ko se selite, ko potrebujete izboljšanje konfliktne situacije doma, za povečanje romance in harmonije v domu, da napolnite dom s toplino in ljubeznijo, ko prenavljate svoj dom, ko ga pospravljate in čistite kramo iz svojega doma, ko želite vnesti in ohranjati strast v odnosu, ko pride do kakršnihkoli trenj v vašem domu, saj vam pomaga očistiti energijo strahu in jeze.

Prošnja: »Vesta kličem te, da odstraniš iz mojega doma vso nižjo energijo, ki mi ne služi v moje najvišje dobro in dobro vseh prisotnih. Hvala, da vneseš energijo topline, povezanosti in ljubezni v moj/naš dom. Hvala, da se vse spremembe (selitev, ločitev…) v našem domu dogajajo na harmoničen in blag način za vse prisotne v našo najvišje dobro. Hvala.«

  • Članki

MyChi® je center za telo, dušo in duha. Naš moto je, da si z zavedanjem duhovnih vsebin, znanj in tehnik na praktičen način izboljšate vsakodnevno kvaliteto svojega življenja.

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !