Vesta ali Hestia

foto:pinterest

Vesta ali Hestia je rimska boginja domačega ognjišča in ognja. Je ena najpomembnejših rimskih boginj. V njenem ognjišču je gorel večni ogenj, ki so ga čuvale njene svečenice – vestalke. Vesta je boginja doma in srca, je ognjena boginja, ki prinaša v vaš v dom toplino čustev.

Pokličete jo lahko za pomoč, ko se selite, ko potrebujete izboljšanje konfliktne situacije doma, za povečanje romance in harmonije v domu, da napolnite dom s toplino in ljubeznijo, ko prenavljate svoj dom, ko ga pospravljate in čistite kramo iz svojega doma, ko želite vnesti in ohranjati strast v odnosu, ko pride do kakršnihkoli trenj v vašem domu, saj vam pomaga očistiti energijo strahu in jeze.

Prošnja: »Vesta kličem te, da odstraniš iz mojega doma vso nižjo energijo, ki mi ne služi v moje najvišje dobro in dobro vseh prisotnih. Hvala, da vneseš energijo topline, povezanosti in ljubezni v moj/naš dom. Hvala, da se vse spremembe (selitev, ločitev…) v našem domu dogajajo na harmoničen in blag način za vse prisotne v našo najvišje dobro. Hvala.«

O Mychi

MyChi® je center za telo, dušo in duha. Naš moto je, da si z zavedanjem duhovnih vsebin, znanj in tehnik na praktičen način izboljšate vsakodnevno kvaliteto svojega življenja.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here