Duhovnost

Namen duhovnega zdravljenja

Duhovno zdravljenje je usmerjeno k razreševanju problemov in ovir s pomočjo višjega zavedanja.

Vsakodnevne težave so posledice našega razmišljanja in gledanja na svet, ljudi, sebe. Ljudje se različno odzivamo v različnih situacijah, vse je odvisno od stopnje ozaveščenosti, vzgoje in kulture v kateri smo. Naša pot je pot srca in ljubezni. Zorimo skozi preizkušnje in se usmerjamo v svojo notranjost, kjer v tišini najdemo sebe, tisto lepo bistvo, tako kot se vidimo, ocenjujemo. Bistvo našega obstoja je resnica, ki je v nas. To je naša lastna energija, to je vse, kar je neminljivo, večno.

Intuicija in glas znotraj nas sta naše vodilo, če jima prisluhnemo. Magnetizem, ki ga ustvarjamo navzven z našim lastnim delovanjem in razmišljanjem nam ustvarja dogodke in situacije, ki jih živimo.

Narava je sestavni del našega življenja. Ko se uspemo povezati z njenim duhom in duhom njenih prebivalcev, nam prinašajo jasna sporočila in zaznave, ki so lahko koristno vodilo in smernica na naši poti.

Ogledalo našega življenja nam kaže lastni odsev in prav nobena zmota ali prevara ne ostane prikrita očem življenja. Sistem je popoln. Lahko zatisnemo oči pred samim sabo ali skušamo preslepiti druge, življenja samega ne zmoremo nikoli. Vsa radost in lepota lahko zažari navzven, ko smo pošteni do sebe in drugih, ko se ne držimo privzetih navad in vzorcev, ampak, ko poslušamo resnico, boga v sebi. To je naše vodilo in pot do sreče, osvoboditve in miru, brez bolečin.

Naše navade nam pogosto dovoljujejo počitek, odpravo stresa, da si naberemo novih moči, da gremo naprej v življenje po pravi ali po napačni poti. Naučeni smo poslušati druge in ne sebe, zato nas življenje po takih privzgojenih navadah, ko se posiljujemo v priučene situacije, rado ustavi. Šele takrat se prebudimo, če se in se vprašamo, zakaj se meni to dogaja?

Duhovno zdravljenje s pomočjo višjega zavedanja je usmerjeno v naše bistvo, v ljubezen in resnico, ki bi jo morali živeti, zato duhovno zdravljenje pogosto prinaša velike pozitivne spremembe v življenje posameznika, če je le pripravljen slediti svojemu srcu in glasu znotraj sebe. Resnica, ki je del nas samih v skladu z višjo zavestjo, božjo voljo, predstavlja popolno srečo za nas, našo dušo, našo celoto. To je pot ljubezni in enosti.

Duhovno zdravljenje nam omogoča pravi pristop k razreševanju vsakodnevnih problemov, saj ima bog, kot najvišja zavest in resnica, vse rešitve za našo srečo.

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !