Zakon privlačnosti

Nič se ne zgodi po naključju

Metaskrivnost razmerij je, da postanete oseba, ki jo iščete. Karkoli je tisto, kar iščete zunaj, postanite sami in dajte to drugim. Če iščete nekoga, ki je ljubeč, prijazen, sočuten in radodaren, morate biti sami ljubeči, prijazni, sočutni in radodarni.

Karkoli je tisto, česar si želite, morate biti to sami in to dati Vesolju. Karkoli izrazite na ven, se vam vrne pomnoženo!

Zakon vzroka in posledice deluje podobno kot gravitacija. Nihče ne sedi in čaka, da bo presodil vaše zločine in se veselil vaše kazni. Veliko bolj preprosto je. Ko naredite neko akcijo, bo to k vam privleklo reakcijo. Če iščete ljubezen in je ne najdete, je to brez dvoma zato, ker na nekem področju vašega življenja ni odpuščanja.

To je resnično za vse nas. Poglejte v svoje življenje, poglejte v svojo preteklost, poglejte v vsa razmerja in se vprašajte: »Kje nisem odpustil? Morda sebi, staršem, sorojencem, sosedom, sorodnikom, poslovnim partnerjem, kje nisem odpustil?« Ko odpustite, sprostite energijo, ki dovoli Zakonu privlačnosti, da vam v življenje prinese novo ljubezen in novo razmerje.

Večina ljudi je negotovih glede nečesa. Negotovi so glede svojega naslednjega koraka.

Tu je Metaskrivnost – Naredite ga! Naredite ga! Karkoli je tisto, zaradi česar ste negotovi, naredite to!

Naredite korak. Veliko več se boste naučili! S tem, ko boste v resnici stopili v igro in delali, namesto da bi vedno samo razmišljali, boste veliko hitreje prišli veliko dlje. Kar vam želim povedati, je, da je en korak v pravo smer vreden 100 let razmišljanja o tem, da bi ga naredili.

Avtor: dr.Mel Gill

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !