torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Numerologija in karma

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Ko spoštujemo Preteklost, ustvarjamo bolj kvalitetno Sedanjost in čarobno Prihodnost.

Katera števila so karmična in kaj pomenijo?
Kaj pomeni, če ste rojeni na karmični datum?
Kaj nam ta števila prinašajo vsak mesec?

Karma pravi, da vsak žanje kar je posadil.

To je univerzalni zakon akcije in reakcije, torej dejali bi lahko tudi vzroka in posledice. Ta zakon se manifestira skozi naša življenja; vedno je prisoten, ne glede na število naših inkarnacij in karmični učinek lahko traja več življenj – včasih se ne odkupimo takoj v naslednjem. Seveda ta zakon podpira vero v reinkarnacijo. Duša posameznika se vsakič znova rodi v novo fizično telo, da bi se naučila novih lekcij, karmični učinki prejšnjih utelešenj pa ji vedno sledijo. Poznamo tako dobro kot slabo karmo.

Izraz karma velikokrat uporabimo v primerih, ko se v sedanjem življenju pojavijo situacije iz prejšnjih življenj, ki pa še niso razrešene. Torej, dobro je vedeti, da vsako naše dejanje, beseda in misel slej kot prej terja svoj davek-lahko dober ali slab. Vsak posameznik je popolnoma sam odgovoren za svoje početje.

Namen ni kazen.
Namen je UČENJE.
Dejanja današnjega dneva so Karma jutrišnjega.

Nihče s karmičnim dolgom ni slaba oseba ali pokvarjena duša. Vsi smo tu, utelešeni kot človečki. Morda smo bili v prejšnjem življenju kraj, morda boginja ali pa preprost zmikavt, morda celo hladen vojak, nemara kriminalec. Danes smo vsi tu, na lepi Zemljici, kot del ene celote. Nihče ni več in nihče ni manj od nas, saj smo Eno.

Torej – ne zgovarjajmo se na Karmo, ne obupujmo, temveč se poprimimo tega, za kar smo tu: UČENJA.

Zavedajmo se, da je Karma prebrisana in se nas bo lotila premeteno. Ponudila nam bo občutek Ega, ki bo dejal: kaj sem jaz super, kako zelo pa jaz tole zadevo obvladam. Vedno se bomo učili preko težavnih situacij in obenem takih, za katere bi sami prisegli, da nimajo povezave s Karmo. Bodimo previdni, da je z neodgovornimi dejanji dejansko danes ne ”pridelujemo”.

KARMA: kje najdemo KARMIČNA ŠTEVILA?

DATUM

Pomembno vlogo imajo tudi v posameznem dnevu – torej, vsak mesec se soočamo z datumi, ki nosijo nauke, povezane s Karmo. Jaz osebno jih malo hudomušno imenujem: ”tisti dnevi v mesecu”. Vsak mesec vsebuje dneve 13., 14., 16. in 19. Ti dnevi ne nosijo nesreče! Vseeno pa odsvetujemo podpis pogodbe, poroke in večje odločitve na ta dan. Ta čas v mesecu lahko izvrstno izkoristite za pogled v sebe ter iskren pogovor: ste odgovorni, prevzemate odgovornost za slabše izbire, sprejemate sebe in druge takšne kot so, se izogibate obveznostim ter neprijetnim občutkom, namesto, da bi si priznali kako čutite; ste iskreni in zaupanja vredni, v kolikšni meri vas usmerja ego… …?

URA

Predvsem ponavljajoči se zapis ure, torej: 13:13, 14:14., 16:16 in 19:19. Bodite pozorni na kaj ste mislili, ko opazite to uro. To je namreč sporočilo, da morda dajete vse od sebe ne pa nujno najboljšega. Kako ste lahko bolj zreli?

POZORNO GLEJMO OKOLI SEBE

Opazujmo napise na reklamah, registrske številke, uro na roki ali mobitelu, ko prejmemo klic; napise na tleh, stenah, številko strani v knjigi ali reviji in podobno. Števila nas mnogo bolj spremljajo kot se zavedamo.

OSEBNA ŠTEVILA

Imamo 5 osebnih števil, ki jih izračunamo iz imena in priimka ob rojstvu. Velja pa: pravo Karmično število je kadar je seštevek 13, 14, 16 in/ali 19, torej jih največkrat srečamo v Številu duše, kjer vplivajo na naše odnose; v Številu osebnosti ali Številu zrelosti.

DATUM ROJSTVA

Smo rojeni 13., 14., 16. ali 19.?

POZOR! pravo Karmično število je samo, ko je seštevek rojstnega datuma karmično število – kot denimo oseba, rojena dne 6. 3. 2002.

Primer: 25. 9.1986
– 1 način 25 + 9 + 1986 = seštevek 2020    2 + 0 + 2 + 0 = 4
– 2 način: 25 + 9 + 24 (24 je seštevek 1986) = 58  = 13/4 = 4
Oseba rojena 6. 3. 2002 ima pravo Karmično število 13/4 kot Število življenjske poti.
Oseba rojena 25.9.1986 pa ima Karmično število v delnem seštevku, torej je njen vpliv bolj nežen.

NUMEROLOGIJA

V numerologiji ločimo dve vrsti števil, ki so povezani s karmo.

ŽIVLJENJSKE LEKCIJE

Opisujejo česa se učimo – to so energije, ki jih naša duša še ne pozna. Vsako število nosi določeno znanje. Vsaka izkušnja nas bogati. Bodimo hvaležni za vsako navidezno oviro na naši poti, ki je pravzaprav dragulj, spretno skrit.

KARMIČNI DOLG

Pa je energija, ki nas spremlja iz prejšnjega življenja. Namen Karmičnega dolga ni trpljenje ali kazen, temveč UČENJE. Redki so, ki ga nimajo – zatorej, če se nahaja v vaših osebnih številih ali v imenu, morda datumu rojstva; kjerkoli – ne obsojajte se. Sprejmite pač dejstvo, da nekoč niste ravnali po svojih najboljših močeh. Sedaj pa zavihajte rokave in to popravite.

Števila, ki jih povezujemo s Karmo so: 13, 14, 16 in 19.

Karma števila 13: veliko dela in malo zabave

Število 13 je pravzaprav najbolj mil karmični dolg (pa tako slab glas se drži števila 13). Simbolizira lenobo, neodgovornost, prelaganje dela na druge in zato je predvidevati, da se bodo osebe s tem karmičnim dolgom sedaj soočale z revščino ter težje dosegale cilje, ki so jim pomembni, da bi se naučile vrednosti poštenega dela in prevzemanja odgovornosti.

Karma števila 14: skušnjave in potreba po svobodi

Osebe, ki imajo to karmično število se učijo razlikovati med begom in pa potrebo po svobodi. Velika verjetnost je, da se težje dolgoročno vežejo v odnosu ali projektu. Seveda pa se zgodi tudi, da se zadanega držijo preveč močno in tako ubijejo občutek življenja v sebi. Življenje jim bo tako ali drugače postreglo s skušnjavami, pa naj gre za spolnost, substance in podobno.

Karma števila 16: zloraba zaupanja in pretiran perfekcionizem

Vedno znova se ponavlja rdeča nit nezaupanja v sebe in v življenje samo. Vedno je prisoten občutek, da ta oseba ni dovolj dobra v nečem ali pa bi vsaj lahko bila boljša. Značilno je samo-sabotiranje in možna je vloga žrtev: ”nič ne morem”. Razum in negativni miselni vzorec postavljajo dodate izzive v premagovanju zavedanja, da je življenje pravzaprav učenje.

Karma števila 19: jaz pa že nisem ničesar kriv/a

Najbolj intenziven karmični dolg, ki nosi v sebi izzive ega, pohlepa in pa ošabnosti. Občutek večvrednosti se lahko spretno zakrinka v obliko manjvrednosti in občutka nezmožnosti samostojnosti. V obrambo osebam s tem karmičnim dolgom: niti najmanj se ne zavedajo, da delujejo arogantno, ošabno ter ukazovalno. Preprosto menijo, da so vsi ‘takšni’, ne le oni.

Avatar of LiLi SoRuM
Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
follow me
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij