sreda, 25 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Prebujeni se sprašujete o svojem izvoru

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Aktivirana karmična os Dvojčka – Strelec (2020-2021) prinaša mnogim velike izzive na področju komunikacije, povezovanja, delovanja in oblike poslovanja, saj Strelec, kot karma – dolg preteklosti  – zahteva, da vse kar je bilo naučeno, prenesete zdaj v svojo prakso in vsakodnevno življenje.

Izziv s katerim se soočamo zdaj je, da se starih stvari naučimo na nov način ter, da svojo »duhovnost« živimo!

Skozi izzive Teme smo zdaj priča dogodkom, ki se dogajajo na kolektivni ravni. Pa vendar, ko se povežemo v Srcih, brez razumske in ego podlage takrat resnično Vidite, kaj vse kot ljudstvo, kot družba zmoremo. To je Svetloba dragi ljudje in te je zdaj na Zemlji v izobilju. Kaj boste krepili v svojem življenju zdaj, je odvisno od vas in vaše naravnanosti.

»Kolikor lahko zaznamo, je edini namen človeškega obstoja prižgati Luč pomena v Temi samega bitja.« – Carl Jung

Za začetek…

Ozrite se v svojo preteklost, da pogledate, kaj vam je prinesel zadnji cikel ob koncu obratno aktivirane karmične osi Strelec-Dvojčka 2010-2011 pred vstopom v fazo aktivnega delovanja naslednje karmične osi Škorpijon-Bik, v letu 2012-2013… Takrat je darmičen del prinašal Strelec, ko se je seveda bilo nujno potrebno duhovno osveščati, če ste hoteli kot duša napredovati. V porasti je bila duhovnost in seveda izzivi povezani z njo. Zakaj je to tako pomembno?

Ker smo zdaj priča tako imenovani karmični izravnavi.

Z letom 2012 smo vstopili v zadnji val energije, predno se je zgodila galaktična poravnava Sonca, Zemlje in galaktičnega Sonca. Vrh je bil dosežen na zimski solsticij, 21.12.2012. Portal, ki se je gradil milijone let je skozi omenjeno poravnavo odprl Nov Svet, odprla so se Vrata Nove Zavesti.

Od takrat se najverjetneje intenzivno ukvarjate in delate na sebi, raziskujete svoje življenje, iščete njegov smisel in se osvobajate vzorcev in prtljage preteklosti. Morda ste povsem zamenjali svoj fokus in prioritete, ter se skozi delo na sebi spoznavali in gradili. Vsi, ki ste se nekako v okviru tega leta začeli duhovno osveščati, se vam zdaj to obrestuje… saj ste Prebujeni. Zdaj Vidite. Takrat ste se prvič soočili z matrico in začutili, kako močan je njen vpliv. Vse dokler gledate in ste na avtopilotu, ste v sistemu, sledite.

Kreiranje Nove Zavesti

Največja korist v tem času je, da najdete povezavo z Duhom. Da se povežete s svojim izvorom. Da se zavedate svojih darov, ki jih prinašate v to življenje in se posledično soočite z izzivi na svoji poti. Da se učite o sebi, raziskujete nova znanja, se povezujete in ste aktivni. Edini način, da bi to našli je, da izstopite iz Strahu, ste blagi in sočutni do sebe ter drugih, da malo upočasnite in se znova povežete s sabo. Trenutno Vidite. Vse se spreminja.

Če se vam mudi ali poskušate vse preveč na silo, boSte padli. Tudi, če niste prizemljeni ali resnično v poPolnem zavedanju, se lahko Prebujenje v vašem življenju pokaže skozi večje lekcije, kot so nesreče, bolezni, razne izgube ali odpovedi vseh vrst. Mnoge duše prav zdaj, skozi ta vidik, doživljajo svojo katarzo in zadnji poizkus, da bi se prebudile. Prav tako lahko čutite negotovost, ko se sprašujete kako naprej, kam v odnosih, kam naprej pri svojem delu in ali je to sploh še delo in okolje, kjer želim delovati?

Mnogi se lahko čutite negotovo ali nesigurno.

V tem letu, je zlata priložnost, da pogledate vase in ozdravite te dele sebe. V letu 2012 se je aktivirala faza zdravljenja, sprejemanje Ljubezni in postavljanja korenin. Poglejte kaj ste od takrat do danes v svojem življenju dosegli. Razmislite kako ste bili sami prizadeti v preteklosti, predno vas je življenje privedlo do tega, da se počutite negotovo. Razmislite tudi, kje ste trdi do sebe in drugih, trmasti in zakaj ste zaprli svoje srce. Oglejte si, kako se je vaše življenje oblikovalo in to uporabite zdaj kot priložnost, da se nekaj v vas pozdravi in … čas je, da razrešite nekatere stvari v svojem življenju.

Zdaj je pomemben čas, da ste v miru s seboj, čeprav nimate odgovorov na vsa vprašanja. Zaupajte in se povezujte, samo božanska Ljubezen vam sredi negotovosti lahko pokaže pot do Resnice, Ljubezni in Svobode.

Prebujeni ste… veste tudi, da spremembe, ki so v teku, da se morajo dogajati, če želimo kot družba, kot civilizacija naprej. Dogaja se velik genetski eksperiment. Ponavlja se zgodovina.

In zdaj, ko ste Prebujeni…

Se kdaj ozrete v nebo in se vprašate…

  • Smo res sami tukaj na tem svetu?
  • Smo res tako mogočni, da smo edini?
  • Od kod izviramo, kdo sem?
  • Kje je moj dom, od kod so moje korenine?
  • Kam pripadam in kakšne darove prinašam ?

Ste v zadnjem času pomislili…

  • Jaz nisem s tega sveta ali ne pašem v ta svet…?

Planet Zemlja je dosegla ključno stopnjo prehoda. Za uspešno krmarjenje po tem obdobju se morajo ljudje znova povezati s svojo resnično naravo in svoje zunanje svetove združiti z notranjim svetom duhovnosti. Ko se sprašujemo o svojem izvoru, lahko pomislimo, da je Zemlja eden izmed mnogih poskusov, v času, ko je sodelovanje tujih ras zasejala zvezde in planete, da bi vzgajali nove svetove.

Zdi se, da ko umremo in se nato odločimo za reinkarnacijo, da imamo veliko možnosti. Kot amorfne potujoče duše ne le, da bi morali razmisliti o tem planetu, ampak tudi o mnogih drugih v milijardah galaksij, kraljestev in vesolj ter v številnih drugih vesoljih. Na ta način se je naša duša morda rodila tisočkrat v tisoč različnih galaksijah. Morda živimo tudi hkratno, združeno življenje na različnih krajih in znotraj več vesoljsko-časovnih platform.

Zemlja je razvijajoč se, stabilen, tridimenzionalen planet z enakim ravnovesjem tako fizičnih kot angelskih izkušenj. Zaradi tega so se milijoni zvezd  – zvezdna semena »starseed«, morda odločili, da bodo živeli med nami, v upanju, da bodo koristili našemu stilu ranljivosti, karmičnim ciklom ponovnega rojstva Zemlje in nenehni širitvi našega planeta.

Trenutno je na planetu veliko zvezdnih semen, ki človeštvu pomagajo med velikim prebujanjem in novim premikom Zemlje.

Z evolucijskega vidika živimo v zelo pomembnem trenutku in številne galaktične civilizacije so se odločile priti sem in biti priča tej evoluciji, hkrati pa pomagale dvigniti vibracije planeta in podpirale prehod. Številna zvezdna semena so živela že več življenj, a na ta nimajo nobenega spomina, vse dokler ne prebudijo izvornega zvezdnega semena. Ko se to zgodi, je običajno, da začnejo raziskovati svoje različno poreklo, saj se v njih pogosto dogaja globoka radovednost in hrepenenje po zvezdah.

In, kako veste ali prepoznate to seme, ki vas tiho opominja na to, kdo ste v svojem resničnem izvoru in kakšne darove prinašate, kot duša?

Morda imate tih občutek, da ste prišli od nekje zunaj tega planeta, lahko si predstavljate svoj fizični videz iz prejšnjih življenj v drugih svetovih. Mogoče fantazirate o življenju v drugih galaksijah z upanjem, da se boste v prihodnjih rojstvih inkarnirali drugje. Morda se tudi sprašujete, kako ste prišli sem in ali se boste kdaj vrnili »domov«. Če se tudi sami s temi občutki lahko poistovetite, kaže na pripravljenost usklajenosti z drugimi svetovi.

Kaj je zvezdno seme?

To je stara duša z globoko duhovno modrostjo, ki je ležala v mirovanju, saj je prispela iz drugih sončnih sistemov ali zvezdnih ozvezdij. Imeli so številne inkarnacije v drugih zvezdnih sistemih, ki so se lahko inkarnirali na Zemlji v različnih časih.

Kar vam bo morda bližje in se boste lažje povezali, so otroci teh zvezdnih semen, tako imenovani »Zvezdni otroci« Indigo, Kristalni in Mavrični otroci. Ti so se navadno inkarnirali manj pogosto, a vedno praviloma na nekih prehodih, ki jih je imela Zemlja v smislu prehoda na višjo raven zavesti. Na neki točki se Zvezdna semena odločijo inkarnirati na Zemlji, da delijo svojo svetlobo, znanje in sodelujejo v evoluciji planeta. Tako izpolnijo božansko poslanstvo in svetu prinesejo pozitivne spremembe.

Kako prepoznate te duše?

Sprva navadno nekako slutite, saj jih izvorno seme nagovarja (zaradi njihovega poslanstva), da ne spadajo sem. So zelo  »drugačni« po načinu dela, delovanja, razmišljanja o svetu, po zanimanju, po vrednotah… So izjemno empatični in ko med duhovnim prebujanjem aktivirajo svoje moči, jim to omogoči, da stopijo v svoj namen in tako naredijo nekaj v smeri glede težav, ki jih vidijo v svetu.

So poslanci Luči. Tisti, ki držijo steber Svetlobi.

Poklicani so, da se odrečete programiranju, ki ste se ga tu naUčili ali ga poučevali, da se spoprimete s travmami in izgubami v svojem življenju, da boste lahko stopili na pot rasti svoje duše.

Sliši se nekako neverjetno, kajne? Pomagati svetu? Morda vas bo prešinilo: »Dej no nehaj no, jaz da bi pomagal-a SVETU?«

Ko pa pomislite, kako se pravzaprav začnejo spremembe v svetu?

S pozitivnim vplivom na druge ljudi.

Ni vam treba pomagati vsem na planetu; začne se z eno osebo. Nato pomagate naslednji osebi in naslednji osebi. In… ustvarja se intergalaktični web, mreža – matrix…

Ste radovedni, kateremu zvezdnemu plemenu pripadate, kaj so vaši darovi in kaj lahko skozi zavedanje svojih darov doprinesete sami okolju, kjer bivate?

In za konec…

Ko prvič odkrijete, da ste zvezda, se po eni strani zmeda spremeni v gotovost in mir zamenja tesnoba. Po drugi strani, pa se vam nenadoma odkrijejo odgovori na vaša vprašanja o vašem odnosu s svetom ali o vašem življenjskem namenu. Bolj, ko se podučite o svojem zvezdnem semenu, bolj se boste lahko samozavestno premikali skozi življenje. Odkrili boste kje je vaš galaktični izvor in svoje darove, ki jih prinašate svetu.

Zdaj je čas, čas Prebujenja.

Ohranjajmo visoko vibracijo in aktivirajmo zvezdna semena.

  • Članki
Prebujeni se sprašujete o svojem izvoru 7
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij