Razne TehnikeThe Reconnection

The Reconnection ™ – Osebna ponovna povezava

The Reconnection ™ ali ponovna povezava je proces, pri katerem se po posebnem postopku povežejo meridiani (energijske oziroma svetlobne linije) našega telesa z energijskimi linijami, ki obkrožajo planet Zemlja in povezujejo celotno Vesolje.

Ta ponovno vzpostavljena energijska mreža nam daje podporo, da na vseh ravneh dosežemo ravnovesje in da se lažje izrazijo vsi naši potenciali, sposobnosti, talenti in da tako lažje sledimo svojemu življenjskemu cilju.

Namen ponovne povezave (The Reconnection™) je v ponovni povezanosti s tem, kar smo v daljni preteklosti že bili – večdimenzionalni oz. celoviti.

Ponovna povezava namreč odkriva aksitonalne linije, ki so del brezčasnega polja višje, univerzalne inteligence (Boga) in posebno energijsko mrežo, s katero se vsa živa bitja povezujemo v vzporedne dimenzije časa in prostora. S ponovno povezavo se aktivirajo te aksitonalne linije, preko katerih steče izmenjava energije, svetlobe in informacij med nami in poljem višje inteligence, hkrati pa se zgodi tudi ponovna povezava DNK verig. Več virov govori o tem, da smo imeli v daljni preteklosti dvanajst verig DNK-ja in nam je bilo kasneje deset verig odvzetih – sedaj imamo samo dve verigi DNK in tako nimamo polnega dostopa do svetlobe, energije in informacij, kot smo ga imeli nekoč.

Naše telo namreč kontrolira svoje samoobnovitvene funkcije skozi aksitonalne linije – to niso meridiani oz. energijske linije, kot smo jih dosedaj poznali na Zemlji, ampak gre za drugačen nabor linij, ki niso omejene z našim fizičnim telesom in se ne končajo na naši koži, ampak so odprte v neskončnost in sestavljajo mrežo z meridiani Zemlje in Univezuma. Ko smo enkrat v interakciji s to mrežo, imamo možnost dostopa do cele palete informacij in te informacije se potem pretakajo v naših telesih, celicah in usmerjajo energijo in svetlobo tja, kjer je potrebno.

Proces osebne ponovne povezave se izvede v dveh (najbolje zaporednih) dneh in traja dvakrat po 45 minut. Klient med samim procesom oblečen in sproščen leži na terapevtski mizi, izvajalec ponovne povezave pa mu med procesom po posebnem postopku oz. vrstnem redu riše oz. povezuje energijske linije in točke nad telesom in se pri tem klienta ne dotika.

Po zaključenem procesu osebne ponovne povezave lahko začutimo naslednje:

  • poveča se naša telesna odpornost
  • bolj jasna postaneta smisel in namen našega življenja
  • uravnovesi se naš hormonski sistem
  • pripravljeni smo opustiti omejitve in strahove
  • poveča se raven naše fizične vzdržljivosti
  • manj smo občutljivi za stresne dogodke.

Osebno ponovno povezavo oz. The Reconneciton ™ se naredi samo enkrat v življenju.

Priporočljivo je, da pred osebno ponovno povezavo izkusite eno do tri zdravljenja s ponovno povezavo (Reconnective Healing™) – vsako srečanje s temi novimi frekvencami vam bo omogočilo, da boste bolje pripravljeni na proces osebne ponovne povezave in ga boste lažje izkusili v njegovi polnosti.

Mojca Fabjan, Reconnective Healing™ Practitioner
www.amedea.si

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !