Išči
Generic filters
Sporočilo ob koncu tedna 12. 2. 2021: Prihajate domov, k Resnici svoje Duše

Sporočilo ob koncu tedna 12. 2. 2021: Prihajate domov, k Resnici svoje Duše

Spremljaj
X

Spremljaj

E-mail : *
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Sporočilo ob koncu tedna 12. 2. 2021: Prihajate domov, k Resnici svoje Duše 7Sporočilo ob koncu tedna 12. 2. 2021: Prihajate domov, k Resnici svoje Duše 7Sporočilo ob koncu tedna 12. 2. 2021: Prihajate domov, k Resnici svoje Duše 7

Prihajate domov, k Resnici svoje Duše, do svojih temeljev, do svojih resničnih talentov in vseh svojih spretnostih, ki so v vas.

Vedite, da bo del te poti spremljalo trdo delo, učenje in preDanost, a prav ta občutek, da niste sami, vam bo ponudil Zavetje, v katerem lahko počivate in polnite svojo energijo, dokler ne bo ponovno Čas, da se spet poKažete. Čas in počitek sta zdaj ključna, prav tako skrb in nega za telo … Ne pozabite dejstva, da je vse to, kar se dogaja, le izkušnja na potovanju vašega Duha, izid pa je Izbira, ki je v vaših rokah.

Vedite, da vedno obstaja varen prostor za vas in vedite, da vam bo prijateljstvo pomagalo rasti v vaši Moči, Pogumu in Ljubezni do sebe in seveda do vseh drugih bitij. Varnost je zdaj temelj … Jo čutite? In če je ne, potem je zdaj skrajni čas za postavljanje temeljev, čas za Nov dom v vseh pomenih. Pustite svoja pričakovanja za sabo in bodite pripravljeni odkriti več, kot ste si mislili, da obstaja. Ne želite si ničesar več posedovati.

Vedite, da za vse, kar se je zdaj vredno boriti je za to, da lahko svobodno izbirate v vsakem trenutku. In vedite, da s tem ko boste ohranjali visoko vibracijo in če boste nadaljevali s spraševanjem boste… Z jasno namero boste prišli do jasnega rezultata. Ključna bo vztrajnost in čas je že, da si prenehate metati pesek v oči … Seveda pa bo pred tem potrebno kar nekaj stvari zaključiti.

Prehod v Nov ciklus, ki se v vašem življenju odpira, označuje Prehod kot poPolno Spremembo energije, ki bo obrnila vaš kompas v smeri vašega Srca. Vstopili boste v nova Razmerja, ki vam bodo popolnoma spremenila vašo Pot in način Življenja.

Čas vas bo vodil skozi zaVedanje, da Dvigniti se v »duhovnost« pomeni »Sprejeti in Ljubiti svojo fizično Resničnost«. Skozi luč Resnice se zasvetijo vse stvari, zato je to trenutek za razJasnjenje in osredotočanje, vse to pa vam prinašata veselje in ustvarjalnost. Stojte v luči jasne Vizije in ustvarite življenje, ki ga želite.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem