Kitajski horoskop za vsa znamenja za leto 2021

Kitajski horoskop za vsa znamenja za leto 2021

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Kitajski horoskop za vsa znamenja za leto 2021 7Kitajski horoskop za vsa znamenja za leto 2021 7Kitajski horoskop za vsa znamenja za leto 2021 7

Kitajska astrološka napoved za 2021

Vstopamo v leto kovinskega jin Bivola – 12. februarja nastopi vladavina kovinskega Bivola

Kitajsko novo leto, ki bazira na luninem ciklu, se bo začelo 12. februarja in bo trajalo do 31. januarja 2022.

Bivol je negovalna energija, ki kaže na usmerjenost k praktični in utemeljeni samooskrbi. Je močan in zanesljiv, zato moramo v tem letu najti načine, kako biti močni in zanesljivi sami zase. Odpira se leto za organizacijo in trdo delo, tako, da letošnja prizadevanja obljubljajo nagrade in obilje.

Srečno leto bo, še posebno pa je naklonjeno odnosom, tako prijateljskim kot romantičnim.

Leto kovinskega Bivola je še posebej dobro za urejanje družinskih razmer, saj ima Bivol rad umirjeno družinsko življenje, zato bo leto naklonjeno tudi reševanju večjih težav.

Kariera in finance

Bivol najraje vodi s trdo roko, zato ne bodite presenečeni, če bo naenkrat v zraku čutiti več potrebe za disciplino. Dobro vas bo podpiral k organizaciji in vztrajnosti ter vam pomagal, da si boste bolje organizirali čas. Za Bivole je značilno, da so izjemno delavni in metodični, zato bo delo vseh nagrajeno, ki imate srečno roko pri financah. Vsi vi boste v tem letu še kako prišli na svoj račun. Bivol predstavlja jin energije, te pa bo v letu 2021 v izobilju.

V tem letu bi si lahko naložili kar nekaj odgovornosti, na splošno pa bo leto od vas zahtevalo več truda na poti do zastavljenih ciljev.

Leto kovinskega Bivola prinaša tudi napredovanje v karieri, uspeh in nove posle, pa tudi blaginjo za vsa zodiakalna znamenja. Skozi leto bi nekatera znamenja lahko izkusila težave, pa vendar bo večina, še posebno bolj prilagodljivi, uživala veliko sreče na področju kariere in finančnih prilivov.

Leta 2021 si bodo finančno dobro opomogli Zmaji, a le, če bodo znali izkoristiti priložnosti, ki jim jih bo na pot postavilo življenje.

Številni Tigri in Zajci se bodo uspeli finančno osamosvojiti tako, da bodo našli dodatne vire zaslužka. Koze bodo polne idej, kako se hitro okoristiti v njihovem lastnem poslu, cilje pa jim bo, enega za drugim, uspelo dosegati z lahkoto.

Ker je leto Bivola zaznamovano tudi z elementom kovine, bo seveda ugoden čas za vse dejavnosti, ki so povezane s kovinami, z denarjem, … žal tudi z orožjem in težkimi kovinami. Element kovine predstavlja tudi orožje, kar ne pomeni nujno tankov, bomb in pušk, ampak strateško prefinjen načrt uporabe težkih kovin, ki se uporabljajo pri zapraševanju, cepivih, v vodi in škropivih.

Če res želite izkoristiti moč obilja, potem to naredite zavestno!

Kovina je lahko sicer zelo tog element, s katerim lahko kaj naredite, pa vendar… jin energija kaže na določeno stopnjo ustvarjalnosti ter potrebo po sprostitvi nadzora in skladnosti s tokom. Velja vedeti, da boste leta 2021 morda morali delati v okviru svoje situacije ali tistega, kar je prisotno v vaši 3D resničnosti, vendar še vedno lahko najdete prostor za pretok in ustvarjanje v tem prostoru.

Jin kovina vam omogoča, da vzamete nekaj togega in to spremenite v lepo in umetniško delo. Omogoča vam namreč zmožnost tudi, da jo spremenite v plemenito kovino. Leto vsekakor podpira naložbe vezane na kovine vseh vrst in kaže na to, da se bo lahko nekaj spremenilo tudi v zvezi denarnega toka. Čas je ugoden in primeren tudi za dolgoročne naložbe, še posebno v ustvarjalnih dejavnostih, nepremičninah, kovinah…

Ker je jin energija je tudi zelo intuitivna, vas opominja, da ne iščete smernic v zunanjem svetu, ampak vas spodbuja, da greste vase.

V tem letu se boste morali tudi opomniti, da lepoto iščete v stvareh, ki ne gredo po načrtu ali po pričakovanjih. Ne pozabite, kadar ste preveč togi ali postavljeni na svoj način, lahko izgubite sposobnost za inovacije ter, da stvari vidite v drugačni luči.

Bivol je lahko trmast, toda če želite biti v skladu in v harmoniji s temi energijami, morate vedeti, kdaj se predati in kdaj si dovoliti, da vas vodijo situacije v katerih ste. Morda imate načrte. Pa vendar, vam tudi Vesolje lahko včasih pokaže, da ima svoje načrte. Prav ti pa vas lahko pripeljejo do večjih, boljših poti in končnih destinacij, kot ste si sami sploh predstavljali.

Zdravje

Če gledamo splošno zdravstveno sliko, ki se kaže skozi vladavino Bivola za leto 2021, lahko pričakujete umirjeno leto, brez posebnostih na tem področju.

Če bi morala katero od znamenj izpostavit, potem so to Opice in Tigri, saj bodo najbolj stabilni glede zdravstvenega področja. Sezonski prehladi bodo, vsako leto so, razen od preteklega leta, ko je vse pokosil in zavladal koronavirus, po drugi strani, pa bi lahko prišlo tudi do izboljšanja pri kroničnih stanjih, ki so vas pestila v minulih letih.

Od znamenj, ki morajo več pozornosti nameniti svoji vitalnosti so Zmaji. Pri njih bi lahko prišlo do izgorelosti, kot posledica preutrujenosti, zato bi bilo dobro, da bi si vzeli čas tudi za počitek. Prav spanec bo lahko blagodejno vplival na telo in psihofizično počutje.

Pa ljubezen?

To bo res čudovito leto, saj bo naklonjeno ljubezni. Za tiste, ki razmišljate o osnovanju ali širitvi družine, bo leto 2021 idealno. Vse zakonske zveze, ki so sklenjene v letu kovinskega Bivola, naj bi bile dolgotrajne in bile še posebno srečne.

Če ste morda še samski, se pripravite, da boste leta 2021 le spoznali svojo sorodno dušo. V ljubezenskih zadevah se osredotočite na stabilnost. Morda se znajdete v iskanju večje stabilnosti v vaših partnerskih odnosih ali pa opustite odnose, kjer se počutite preveč nestanovitno.

Bivol je zelo negovalna energija, zato je pomembno, da to energijo uporabljate za negovanje sebe in odnosov, ki so za vas najpomembnejši.

Na osebni ravni bo vaša rutina samooskrbe morda morala vključevati utemeljene prakse, ki vam bodo pomagale, da se boste počutili bolj varne in samozavestne.

Kitajski horoskop za vsa znamenja za leto 2021 10

In kaj kaže posameznim znamenjem?

Podgana (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Na splošno bo leto izzivov, tako dobrih kot slabih. Pričakujete lahko rezultate na finančnem področju in finančne stiske ne boste doživeli. Ker pa boste na delovnem mestu morali biti bolj odgovorni, se lahko povečajo napetosti in psihični stres.

Bivol (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Ugodno leto za vse Bivole, pomagalo vam bo, da lahko napredujete pri delu, družinsko življenje bo uspešno, naklonjeno bo vsem, ki se nameravate poročiti. Pazite pri izdatkih in stroških, ti se lahko zdaj povečajo. Stres pa boste obvladovali.

Tiger (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

V tem letu pazite, saj se lahko zapletete v težave, zaradi avtoritativne osebe. Ta vam lahko povzroči veliko stresa in duševnega nemira. Tudi v partnerskem odnosu se lahko pojavijo nesporazumi, zato pazite na svoj temperament. Težavno leto bo.

Zajec (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Če boste vztrajni, marljivi in delovni potem se vam zdaj lahko izpolnijo vse želje. Trdo delo bo obrodilo sadove, pa vendar ne iščite bližnjic, če hočete mirno spati. Skrbite tudi za svojo psihofizično kondicijo, saj lahko utrpite kar nekaj zdravstvenih težav. To bi vam lahko prineslo tudi stres na delu, saj boste med drugim soočeni s spremembami v življenju.

Zmaj (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Za vas bo to eno boljših let, le pod pogojem, da boste tudi počivali, saj bi lahko izgoreli. Nujno boste morali vzpostaviti ravnovesje med poklicnim in privatnim življenjem. Svoje delo boste opravljali z veliko skrbnostjo in trdim delom, zato boste doživeli velik uspeh. Prizadevali si boste za razkošje in udobje, zaradi katerega boste lahko tudi šli iz cone udobja.

Kača (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

V tem letu pazite, kajti otopelost vas lahko vodi v težave, s katerimi se boste soočali pri opravljanju svojih nalog. Tudi finančne težave vas lahko doletijo, zato poslušajte sebe, da bo leto po meri. Naredite nekaj glede svojega vedenja. Predvsem jeza vam lahko povzroči veliko izzivov na področju kariere.

Konj (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Leto truda bo. Največ izzivov bo pri odnosih; če ste sveže zaljubljeni, se lahko zgodi kakšen prepir, težave pa se kažejo v vašem zasebnem življenju. Komunikacija bo ključna do partnerske sreče, zato si vzemite za partnerja tudi čas in pojdite na oddih. S s svojim trdim delom nadaljujte, saj se bo to poznalo pri financah.

Koza (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

V tem letu se boste soočali z več težavami, saj bi se zaradi finančnih pretresov povečale duševne napetosti. Zato se vam svetuje, da poiščete strokovno pomoč pred izvajanjem nove poslovne strategije. Polno podporo sorodnikov in prijateljev vas bo držala pokonci, brez skrbnega načrtovanja se boste tako poslovno, kot privatno soočali z težavami.

Opica (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Poklicno in zasebno bo za vas to uspešno leto. S trdim delo in dobro voljo boste vse težave uspešno odpravili. V sredini leta poskrbite za vse potrebne papirje, če se boste odpravljali na dopust, saj bi se lahko soočali z izzivi. Če imate kakšne kronične zdravstvene težave, se bodo izboljšale, pričakujete pa lahko tudi srečno obdobje na partnerskem področju. Uspelo vam bo najti ravnotežje v življenju, vaše želje pa se bodo ena za drugo pričele uresničevati natančno takrat, ko boste to najbolj potrebovali.

Petelin (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Čudovito leto se vam obeta! Tudi vam bo trud prinesel uspeh na poslovnem področju, lahko boste napredovali, novi ljudje, pa vam bodo odprli poti k novim smerem in dobičkom. Tudi na osebnem nivoju boste izpolnjeni.

Pes (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Leto majhnih korakov bo, zato hitite počasi. Zanašajte se na svoje strategije, sicer boste stalno v zamudah, kar se tiče opravljenega dela. Trdo delo pa vam na koncu prinese uspeh. Če res ni nujno potrebno ne zapravljajte, saj se boste najverjetneje že od samega začetka leta morali osredotočiti na varčevanje, saj se bodo vaši stroški znatno povišali. Bolj se boste morali tudi potruditi in izkazati tudi v službi, sicer boste morali iskati novo.

Prašič (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Previdno, predvsem pri denarju, da dvakrat premislite, kam boste nalagali. Odpirajo se vam nove poslovne poti, ki bi vam pomagale stabilizirati vaše finančno stanje. Če boste dobili priložnost, da bi investirali v nekaj novega, nikar ne dvomite.

Naj bo srečno, obilja polno in zadovoljno! Naredite si leto po svoji meri.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem